جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۰۱:۵۵ - ۱۰ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۲۳۳۵
چهره ها در سینما و تلویزیون

واکنش فراستی به اتفاق امروز در برنامه «من و شما»/ مجری برنامه عذرخواهی کرد

برنامه من و شما,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
مسعود فراستی، منتقد سینما، در متنی کوتاه، نسبت به اتفاق امروز در برنامه تلویزیونی «من و شما» واکنش نشان داد و تاکید کرد این برنامه برخلاف طراحی عده‌ای برای تخریب نقد، علیه خودشان تمام شد.

به گزارش خبرآنلاین، مسعود فراستی بعد از ترک برنامه زنده «من و شما»، در یادداشتی کوتاه، نسبت به این اتفاق واکنش نشان داد. در این برنامه، بعد از برخورد نامناسب آرش ظلی‌پور، این منتقد سینما، استودیو را ترک کرد. 

 

در همین ارتباط، محمدمهدی قاسمی، مدیر شبکه شما، ساعتی پس از این اتفاق، مجری و عوامل برنامه «من و شما» را توبیخ کرد.

 

مسعود فراستی هم با نوشتن متنی کوتاه، درباره ترک برنامه امروز (جمعه نهم آذر) «من و شما» توضیح داد: «نه آن مجری و نه کل مجریان و تهیه‌کنندگان رنگارنگ تلویزیونی از این قماش، و برنامه‌های مبتذل‌شان مسأله من نیستند. برنامه امروز برخلاف طراحی عده‌ای  برای تخریب نقد، علیه خودشان تمام شد و صدای هشدار و اعتراض جمع بسیاری علیه ابتذال، اخلاق فروشی و ارزش فروشی فراگیر در سینما و تلویزیون، به گوش همه رسید. خسارتش هم برای من بسیار ناچیز بود.»

 

 

عذرخواهی مجری برنامه «من و شما» از مسعود فراستی

پس از حواشی به وجود آمده در برنامه روز جمعه «من و شما» و ترک برنامه توسط مسعود فراستی، «آرش ظلی پور» مجری این برنامه در یادداشتی از مسعود فراستی و مخاطبان برنامه من و شما عذرخواهی کرد. متن یادداشت آرش ظلی پور به شرح زیر است: 

 

به نام بهترین قاضى 

از چند روز پیش که مشخص شد مهمان این هفته «من و شما» آقای مسعود فراستی است به اتفاق نویسنده و به همراهی تهیه کننده برنامه شروع به تحقیق و جستجو و طراحی سوال و‌ نقطه گذاری برای یک گفتگوی جذاب کردیم که در خاطر مخاطب و میهمان به عنوان یکی از بهترین گفتگوهایش ثبت و ضبط شود ؛ قصدی که برای همه میهمانان قبل از حضورشان داریم. اما این بار قصد ما به سرانجام نرسید و جناب مسعود فراستی مهمان این هفته ما در یک اقدام غیرمنتظره برنامه را ترک کردند و حاضر نشدند پاسخگوی سوالات ما باشند.

 

میخواستیم با هم به تحلیل رفتارها و حاشیه های پیش از این مهمان بپردازیم که امکان پذیر نشد. من به عنوان مجری «من و شما» در مقاطعی از گفتگو و در حمایت از مخاطبی که حدس زدم دارد از جانب مهمان مورد توهین قرار میگیرد متاسفانه در برخی از مقاطع نتوانستم آرامش لازم را حفظ کنم و همین باعث بروز سوءتفاهماتی شده است. 

 

جناب آقای فراستی من دوست داشتم منتقدی که همه سینما از زیر تیغ نقدش رد شدند به ما به عنوان یک برنامه تلویزیونی اجازه سوال و نقد جدی را می داد و هرگز دلمان نمی خواست که کم تحملی شما را ببینیم اما به هر دلیلی این اتفاق افتاد و من به عنوان مجری و به نمایندگی از تیم «من وشما» از آنجا که شما حکم بزرگ تر را برای ما دارید از شما عذرخواهی میکنم اگر میزبان خوبی نبودم و مهمانی ما با طبع شما سازگار نشد. هر زمان که تمایل داشته باشید در فضای آرام و بدون سوءتفاهم ما دوباره میزبان شما خواهیم بود، ما دوست داریم سوالات باقیمانده امروز را از شما بپرسیم چون شما برای ما مهم و قابل احترام هستید و برای همه اعضای تیم من و شما اتفاق ناراحت کننده ای است که مهمان نواز خوبی نباشیم آن هم برای صندلی که روی آن از استاد علی نصیریان و جمشید مشایخی تا آتیلا پسیانی، حامد بهداد ، رضا کیانیان، محمدرضا فروتن ، هنگامه قاضیانی و خیلی از ستاره های درخشان این سینما نشسته اند و با لب خندان بیرون رفته اند. امیدواریم مخاطبان ما هم که همراهان گرانبهای ما هستند اتفاق رخداده را با طبع مهربانشان ببخشند. 

 

 

  • 27
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۵
جدیدترین
قدیمی ترین
با سلام و عرض ادب ، مجری محترم برنامه کوچک بودن و عدم مهمان نوازی را نشان داد . گرچه من با آقای فراستی و نقدهایش کمابیش مشکل دارم و آنرا خیلی پخته و بی غرض نمی دانم ولی رفتار مجری گرامی که به قدرت اینکه تریبون دستش است نشان داد که لیاقت تریبون را ندارد و من بسیار برای تلویزیون متاسفم که به همچنین کسانی فرصت اظهار فضل می دهد و سیستم را کوچک می کند بسیار متاسفم .موفق و سربلند باشید. بیننده تلویزیون ایران
من هم از آقای فراستی تشکر می کنم آن مجری بی مغز نمی داند که مشخصه کار آقا فراستی نقد کردن است نه تخریب که لایق مجری تهی مغز و بی ادبی باشد آیا آن مجری دم از شش میلیون بیننده فیلم زدند اما از آن مردم فخیم و با دانش که فیلم را با نقد و انتقاد می بینند مگر می شود مبرا از هرگونه اشتباه بود
شخصا با آقای فراستی از نظر فکری تفاوت ایدیولوژیکی دارم اما تمام انتقادهایی که به سینمای ایران و فیلمها دارند کاملا درست است . سیینمای ایران به شدت ارتجاعی و مبتذل است .شاید فیلم های خوب به اندازه انگشتان یک دست هم نرسد. برخورد آرش ظلی پور از ابتدا حمله به آقای فراستی کرد. زیر سوال بردن لباس و قیافه او کاری به شدت ارتجاعی است و یا اشاره به اینکه ساعتی که به دستش است چقدر کهنه است برای اطلاع این ادم بی مایه و تهی مغز باید گفت در شرایط کنونی در جهان کسانی که از مصرف بی جا خود داری میکنند جزء مترقی ترین انسانهایی هستند که به اندازه نیازشان مصرف میکنند اما یک مجری بی سواد و بی جنبه که عقلش به چشمش است قادر نیست این مطلب را درک کند . اقای فراستی مهمان برنامه بود بارها تکرار کرد که برای بحث مشخصی امده اما این مجری بی سواد فقط او را دعوت کرده بود که دق دلی شخصی خودش را سر او خالی کند اگر این نبود باید نسبت به انتقادها یکی یکی پرسش میکرد نظر میداد و چالش میکرد نه اینکه هیاهو به راه بیانازد مغلطه کند و شارلاتن بازی در آودر و بعد هم که به درستی فراسیتی استودیو را ترک کرد مجری در نبود او شروع کرد دلایل بسیار پوچ آوردند واقعا شرم آور بود . شخصا تحمل برنامه های این انسان حقیر و بی مایه را اصلا ندارم یکی دوبار هم دیدم حالم بهم خورد از چاپلوسی هایی که از این سلبریتی های تهی مغز میکرد. سوال کلیشه ای و مزخرف « ایا عاشق شدید » را میان یک بحث مهم میاره ! اما روسیاهی به ذغال ماند واکنش مردمی که تماشاگر بودند نشان میدهد تا چه حد این فرد حقیر زیر سوال رفته . امیدوارم کانال چهار برایش درسی باشد تا دقت بیشتری کند و بلندگو به دست هر لمپنی ندهد. جای تاسف است که باید گفت فعلا دوران ارتجاع و ابتذال است دربین صدها رسانه دریغ از یک رسانه که بتوان یک بحث سیاسی درست را پیش برد به آگاهی اجتماعی افراد افزود.
جای تاسف است که منتقد باسوادی مانند آقای فراستی در مقابل چنین شخصی با این درجه ناچیز از سواد و آگاهی و ادب قرار گرفتند ؛ ایشان بسیار خوددار بودند و به احترام مخاطبین همان ابتدا برنامه را ترک نکردند.
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش