![تعویض لامپ خودرو تعویض لامپ خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو](https://media.sarpoosh.com/images/9605/96-05-c07-1312.jpg)
دنده ۶/ تعویض لامپ در بیشتر خودروها به سادگی و با برداشتن درپوش پشت چراغ صورت میپذیرد، ولی در بعضی از آنها همانند پراید سری X100 ، برای انجام این عمل نیاز به باز کردن مجموعهی چراغ جلو دارید. البته تعویض لامپ نورپایین بدون باز کردن آن و با قدری از مکافات قابل انجام است، ولی تعویض لامپ نوربالا و چراغشهری تنها با بازکردن مجموعه انجامپذیر است.
مرحلهی اول: باز کردن جلوپنجره
![تعویض لامپ خودرو تعویض لامپ خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو](https://media.sarpoosh.com/images/9605/96-05-c07-1313.jpg)
![تعویض لامپ خودرو تعویض لامپ خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو](https://media.sarpoosh.com/images/9605/96-05-c07-1314.jpg)
![تعویض لامپ خودرو تعویض لامپ خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو](https://media.sarpoosh.com/images/9605/96-05-c07-1315.jpg)
مرحلهی دوم:
بازکردن چراغجلوبه وسیلهی آچاربکس پیچهای مشخص شده را خارج نمایید و مجموعهی چراغ را به بیرون بکشید. بعد از آزادکردن خارفنری، حال با برداشتن درپوش پلاستیکی از پشت چراغ و خارج کردن مجموعهی لامپ و سوکت از سر جای خودشان، لامپ را از سوکت جدا کنید و لامپ جدید را جا بزنید، دقت کنید که خار لامپ و فنر به درستی در جایخود قرار بگیرند.
![تعویض لامپ خودرو تعویض لامپ خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو](https://media.sarpoosh.com/images/9605/96-05-c07-1316.jpg)
- 10
- 5