دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۳۲ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۸۲۸۹۰
دنیای خودرو

تصاویر / قوی‌ترین شاسی‌ بلند جهان که ۱۰ برابر سانتافه قدرت دارد

دریکودراگون,استارتاب دریکو
استارتاپ دریکو (Drako) که مقر آن در کالیفرنیا قرار دارد، از دومین محصول خود پرده برداشت. این شاسی‌بلند بسیار جذاب، دراگون (Dragon) نام دارد و مثل سوپرسدان GTE، از یک پیشرانه تمام الکتریکی چهار موتوره بهره می‌برد.

به گزارش دیجیاتو، مجموع قدرت این موتورها به رقم باورنکردنی ۲۰۰۰ اسب بخار می‌رسد که شتاب صفر تا صد ۱.۹ ثانیه‌ای را برای این خودرو به ارمغان می‌آورد. با چنین رقمی، دریکو دراگون در زمره قدرتمندترین و پرشتاب‌ترین شاسی بلند تولیدی تاریخ قرار می‌گیرد.

ابعاد، وزن و طراحی

اژدهای برقی دریکو بر مبنای یک شاسی مونوکوک فیبرکربنی تولید خواهد شد. این ابرشاسی‌بلند الکتریکی طولی برابر با ۵۰۵۴ میلی‌متر و عرضی برابر با ۲۰۵۷ میلی‌متر دارد. ارتفاع آن هم به ۱۶۰۰ میلی‌متر می‌رسد و وزنش ۲۲۵۴ کیلوگرم است. با این مشخصات باید گفت دریگو دراگون در مقایسه با رقیبی مثل تسلا مدل X طول و عرض بیشتری دارد. در عوض نسبت به نسخه P100D برابر با ۲۵۵ کیلوگرم سبک‌تر است؛ ضمن اینکه ارتفاع کمتری دارد.

دریکو تأکید می‌کند استفاده از شاسی مونوکوک فیبرکربنی ضمن کاهش ۵۰ درصدی وزن، دو برابر مقاومت بیشتر سازه را به ارمغان می‌آورد.

دریکودراگون,استارتاب دریکو

از لحاظ طراحی دریکو دراگون را باید یک شاسی‌بلند خاص توصیف کرد. استودیوی ایتالیایی گرن‌استودیو که به لوئی ورمیرش تعلق دارد، این خودرو را طراحی کرده است. بی‌تردید درهای یک‌تکه گالوینگ را باید شاخص‌ترین ویژگی ظاهری این شاسی‌بلند آمریکایی دانست. فرم کوپه‌مانند اتاق، رینگ‌های آلیاژی ۲۳ اینچی و ورودی هوای بزرگ موجود روی سپر از دیگر ویژگی‌های دراگون در نمای بیرونی هستند. بد نیست اشاره کنیم هوای ورودی از این شکاف، از مجرای مخصوص روی کاپوت خارج می‌شود.

دریکو دراگون

در داخل کابین، نمایشگر لمسی ۱۷.۱ اینچی مربوط به سیستم اینفوتینمنت، خاص‌ترین ویژگی دریکو دراگون محسوب می‌شود. طبق انتظار، وظیفه ارائه اطلاعات مورد نیاز راننده را یک نمایشگر عریض بر عهده دارد. علاوه‌بر این نمایشگرها، دو نمایشگر کوچک در طرفین داشبورد به چشم می‌خورد که تصاویر دوربین‌های جانبی را در اختیار راننده می‌گذارند. دریکو فکر سرگرمی سرنشینان عقب را هم کرده و دو تبلت بزرگ در پشت صندلی‌های جلو قرار داده است.

مشخصات فنی دریکو دراگون

دریکو ادعا می‌کند دراگون «قدرتمندترین، سریع‌ترین و پرسرعت‌ترین ابرشاسی‌بلند لوکس تاریخ» است. همان‌گونه که در ابتدا نیز اشاره کردیم، این خودرو از یک پیشرانه چهار موتوره با ۲۰۰۰ اسب بخار قدرت بهره می‌برد. با اتکا به این نیروگاه بسیار قدرتمند، دراگون قادر است در عرض تنها ۱.۹ ثانیه سرعت خود را به ۶۰ مایل یا ۹۷ کیلومتر در ساعت برساند که رکوردی فوق‌العاده است. این اژدهای برقی مسیر یک‌ چهارم مایل را در عرض ۹ ثانیه طی می‌کند و در مسیر مستقیم توانایی ثبت سرعت ۲۰۰ مایل یا ۳۲۲ کیلومتر در ساعت را دارد. اگر این رکوردها درست از آب دربیایند، باید گفت دراگون نسخه تمام شاسی‌بلندهای بنزینی، هیبریدی و برقی را خواهد پیچید!

دریکودراگون,استارتاب دریکو

برای مقایسه بد نیست اشاره کنیم تسلا مدل X نسخه پلد با پیشرانه ۱۰۲۰ اسب بخاری شتابی برابر با ۲.۵ ثانیه دارد. این شاسی‌بلند برقی مسیر یک چهارم مایل را با رکورد ۹.۹ ثانیه تمام می‌کند و حداکثر سرعت آن برابر با ۲۶۲ کیلومتر در ساعت است.

درباره ظرفیت باتری دراگون جزئیاتی در دست نیست، ولی دریکو برد حرکتی آن را ۴۲۰ مایل یا ۶۷۶ کیلومتر عنوان می‌کند. این ابرشاسی‌بلند برقی با فناوری شارژ پرسرعت ۵۰۰ کیلوواتی سازگاری دارد.

دریکو دراگون از سیستم تعلیق پیشرفته‌ای بهره می‌برد و راننده می‌تواند با کمک آن ارتفاع خودرو را تنظیم کند. برای تنظیم ارتفاع سه حالت وجود دارد که عبارتند از Tarmac، Cruise و Overland. در حالت اول ارتفاع خودرو روی ۱۶۳ میلیمتر تنظیم می‌شود. در حالت دوم این رقم به ۲۱۳ و در حالت سوم به ۳۱۵ میلیمتر می‌رسد.

سیستم ترمز دراگون شامل دیسک‌های کربن سرامیکی ۴۲۰ میلیمتری در جلو و ۴۱۰ میلیمتری در عقب می‌شود. این دیسک‌ها با همکاری کالیپرهای ده‌پیستونه در جلو و شش‌پیستونه در عقب دریکو دراگون را متوقف می‌کنند.

قیمت و زمان عرضه

استارتاپ آمریکایی برای اولین محصول شاسی‌بلند خود قیمتی برابر با ۲۹۰ هزار دلار تعیین کرده است. این رقم در مقایسه با سدان GTE که ۱.۲۵ میلیون دلار قیمت دارد، خیلی کم به نظر می‌رسد! بر اساس برنامه‌ریزی‌ها دریکو دراگون از سال ۲۰۲۶ و با سقف تولید سالانه ۵ هزار دستگاه وارد بازار خواهد شد. علاقه‌مندان به خرید این اژدهای الکتریکی می‌توانند با پرداخت ۵۰۰ دلار سفارش خود را ثبت کنند. در صورت انتخاب نسخه رقم پیش‌پرداخت به ۵۰۰۰ دلار افزایش می‌یابد. از این نسخه فقط ۹۹ دستگاه تولید می‌شود.

دریکودراگون,استارتاب دریکو

قدرت موتور این ماشین بیش از ۱۰ برابر سانتافه‌ است که موتورش حدود ۲۰۰ اسب بخار قدرت دارد.

  • 17
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش