دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۴۱ - ۲۷ دي ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۰۲۴۸۱
دنیای خودرو

رونمایی از خودروهای هندی تاتا در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۳

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023
خودروهای هندی تاتا – Tata در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۳، اوج هنر و پیشرفت هند در زمینه ماشین های برقی را به نمایش می گذارند که در ادامه با ۷ مورد از آنها آشنا می شویم که احتمال ورود به بازار ایران را هم دارند.

برند تاتا شاید برای ما ایرانی ها، آن قدر آشنا نباشد ولی باید بدانید که این شرکت در سال های آینده، واقعا میتواند به موی دماغ چینی ها تبدیل شود. شرکت Tata در سال میلادی گذشته، تقریبا یک میلیارد دلار را فقط به توسعه خودروهای الکتریکی خود اختصاص داده است و اکنون نتایج این سرمایه گذاری ها، به نمایشگاه Auto Expo 2023 آمده اند.

جالب است بدانید که با وجود این همه پیشرفت، هنوز وزارت صمت اعتقاد دارد که خودروهای هندی برای واردات به ایران، از کیفیت خوبی برخوردار نیستند! به هر حال امروز به اتفاق هم به سراغ خودروهای هندی تاتا در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۳ می رویم و تمام آنها را از نزدیک می بینیم.

خودرو برقی و کانسپت تاتا آوینیا در اکسپو ۲۰۲۳

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023

ماشین مفهومی و تمام الکتریکی تاتا آوینیا EV را می توان گل سر سبد هندی ها دانست. خودرو Avinya EV بر اساس معماری نسل ۳ شرکت تاتا ساخته شده و یک محصول تماما بومی به حساب می آید که قرار است تا انتهای سال ۲۰۲۵ میلادی، وارد چرخه تولید شود.

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023

همچنین گفته می شود که خودرو برقی تاتا آوینیا EV از معماری برق ۸۰۰ ولت DC هم بهره می برد و می تواند با شارژرهای اولترا فست DC هم کار کند. یعنی باتری های تاتا آوینیا میتوانند در کم تر از ۳۰ دقیقه، حداقل برای یک مسافت ۵۰۰ کیلومتری آماده شوند. طبق گزارش های رسمی، قیمت خودرو برقی تاتا آوینیا کمتر از ۴۰ هزار دلار خواهد بود.

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023

بدون شک آویانا EV، نماد پیشرفت خودروهای تاتا در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۳ به حساب می آید که در کابین خود، میزبان صندلی های چرخان است و درب های آن هم به صورت رولز رویسی باز می شوند. یعنی از ستون B هیچ خبری نیست. سقف تمام پانارومیک هم اینجاست تا اتاق تاتا آوینیا را جذاب تر کند. البته از حق نگذریم، اتاق این خودرو تقریباً همان چیزی است که در خودروهای کانسپت دهه ۹۰ میلادی مانند مرسدس بنز F200 شاهد آن بودیم!

نسل جدید خودرو کراس اور هندی کانسپت تاتا سیرا EV در Auto Expo 2023

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023

نسل جدید تاتا سیرا قرار است در دو نسخه برقی و بنزینی توربو شارژ تا سال ۲۰۲۵ به مرحله تولید برسد و به رقیب هیوندای توسان در کشور هند تبدیل شود. این کراس اور هندی در نسخه بنزینی، احتمالا به یک پیشرانه توربو شارژ ۱.۵ لیتری با توان ۲۰۰ اسب بخار مجهز خواهد بود.

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023

همچنین تاتا سیرا برقی هم از معماری نسل ۲ Tata بهره می برد و قرار است در زیر شاسی خود، میزبان ۲ موتور الکتریکی با فرمت AWD باشد. تاتا سیرا برقی و بنزینی تا سال ۲۰۲۵ میلادی، احتمالا با قیمت زیر ۴۰ هزار دلار راهی بازار شوند.

خودرو تاتا هریر برقی از کشور هند

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023

شاسی بلند تمام الکتریکی تاتا هریر EV یک خودرو تمام چرخ محرک است که رونمایی نهایی از آن، در سال ۲۰۲۴ اتفاق خواهد افتاد. ماشین تاتا Harrier EV به مانند فورد F150 لایتنینگ، به قابلیت های V2L و V2V مجهز شده و حتی میتواند برق یک خانه را برای مدت کوتاهی تامین کند یا دقیقا مثل یک شارژر غول پیکر ، خودروهای برقی را شارژر کند.

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023

شاسی بلند برقی تاتا هریر EV در زیر شاسی خود میزبان پکیج باتری های ۷۰ کیلو وات ساعتی است و احتمالا تا سال ۲۰۲۵، وارد خیابان های هند شود.

ماشین کانسپت هندی تاتا کورو در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۳ ؛ رقیب تویوتا bZ

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023

خودرو کانسپت تاتا Curvv را میتوان مرموزترین ماشین نمایشگاه Auto Expo 2023 دانست که فعلا از مشخصات فنی یا قیمت آن، هیچ اطلاعاتی منتشر نشده است. ولی می دانیم که کراس اور تاتا کورو به عنوان یکی از رقبای هندی کراس اوور تویوتا bZ معرفی شده است پس انتظار داریم که حداقل توان آن در محدوده ۳۰۰ اسب بخار باشد.

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023

البته نسخه بنزینی توربو شارژ تاتا کورو هم قرار است به همراه تاتا Curvv برقي و در سال ۲۰۲۴، روانه بازار شود.

خودرو برقی تاتا تیاگو بلیتز در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۳

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023

ارزان ترین هاچ بک تمام برقی هندی ها یکی از محبوب ترین خودروهای نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۳ است که کاملا به خیابان های شلوغ هند می خورد.

ماشین هاچ بک الکتریکی تاتا تیاگو Blitz در هر بار شارژ شدن می تواند تقریبا ۲۵۰ تا ۳۵۰ کیلومتر را طی کند و از سیستم حرکت «دیفرانسیل جلو» بهره می برد. خودرو برقی تاتا تیاگو بلیتز در دو نسخه به بازار می آید که توان آن بسته به مدل انتخابی، بین ۶۱ تا ۷۴ اسب بخار خواهد بود.

خودرو کراس اور هندی تاتا آلتروز CNG در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۳ ؛ بهترین گزینه برای واردات به ایران

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023

کراس اور تاتا Altroz با نسخه CNG و Racer Edition خود به نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۳ آمد تا یک خودرو ارزان قیمت و با هزینه نگهداری پایین را به نمایش بگذارد. خودرو تاتا آلتروز سی ان جی در زیر کاپوت خود، یک پیشرانه ۳ سیلندر ۱.۲ لیتری تنفس طبیعی را حمل می کند که می تواند ۷۷ اسب بخار قدرت و ۱۰۰ نیوتن متر گشتاور را توسط یک گیربکس دستی ۵ سرعته، به چرخ های جلویی بفرستد. هرچند قیمت تاتا آلتروز CNG به صورت رسمی تایید نشده است ما انتظار می رود که این کراس اور کامپکت با قیمت زیر ۱۰ هزار دلار روانه بازار شود. در صورت واردات تاتا Altroz CNG به ایران، قیمت این خودرو هندی از ۷۰۰ میلیون تومان بیشتر نخواهد بود.

خودرو هندی تاتا پانچ CNG در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۳

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023

تاتا پانچ CNG برخلاف اکثر خودروهای گازسوز در جهان، از دو کپسول CNG بهره می برد و توان خود را از یک موتور ۳ سیلندر ۱.۲ لیتری می گیرد. این مجموعه در بهترین حالت خود می تواند ۷۵ اسب بخار قدرت و تقریبا ۱۰۰ نیوتن متر گشتاور را در اختیار راننده قرار دهند.

خودروهای هندی تاتا, نمایشگاه اکسپو 2023

ماشین Tata پانچ در Expo 2023

نکته جالب اینجاست که تاتا پانچ گازسوز هم با قیمت کمتر از ۱۰ هزار دلار معرفی شده است و برای واردات به ایران، شانس فوق بالایی دارد.

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش