دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۴۳ - ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۴۳۷۲
دنیای خودرو

اطلس ۲۰۱۸، SUV جدید فولکس واگن؛ مدرن و بی همتا

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,فولکس واگن
اطلس نام آخرین مدل از SUV های مدرن سه کابینی و هفت سرنشین کمپانی فولکس واگن در انبوه ماشین های میان رده است. این ماشین با فرود اکسپلورر، هوندا پایلوت،تویوتا هایلندر، مزدا CX-9 و البته تا حدی با جیپ گرند چروکی پنج سرنشین رقابت می کند.

برترین ها : اولین موردی که درباره جدیدترین فولکس واگن به چشم می خورد، نام آن است که با فونتی بزرگ در پشت آن بدون T درج شده است. به نظر می رسد این ماشین به جای Atlas می تواند AtLast نیز نامیده شود چرا که پایان خوشی بر یک دهه خط تولید این مدل محسوب می شود. البته با وجود نام عجیب کراس اور های فولکس واگن(Touraeg و Tiguan) ایراد چندانی نمی توان به نام اطلس گرفت.

 

 

 اطلس نام آخرین مدل از SUV های مدرن سه کابینی و هفت سرنشین کمپانی فولکس واگن در انبوه ماشین های میان رده است. این ماشین با فرود اکسپلورر، هوندا پایلوت،تویوتا هایلندر، مزدا CX-9 و البته تا حدی با جیپ گرند چروکی پنج سرنشین رقابت می کند.

 

از نظر ظاهر این ماشین شبیه بسیاری از رقبای خود یا حداقل بسیاری از آنها است. در واقع اطلس شبیه همه و در عین حال بی همتا است! از نظر طراحی می توان گفت ظاهر این ماشین آزاردهنده نیست و قابل قبول است اما در عین حال طراحی آن شبیه هیچ یکی از محصولات قبلی کمپانی فولکس واگن نیز نیست.

 

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,فولکس واگن

 

این ماشین از اندازه استاندارد دیگر ماشین های فولکس واگن بزرگتر است. اطلس در حدود ۹.۵ اینچ بزرگتر از مدل Touareg است که البته صندلی های عقب نسبت به رقبای خود کمی نقص دارد. این صندلی ها تنها برای افراد بالغ با جثه بزرگ مناسب است. در واقع این ماشین تنها بر روی کاغذ، یک ماشین هفت سرنشین نیست بلکه با تا کردن صندلی های دو کابین عقبی قادر به ایجاد فضای بسیار زیادی در آن هستید.

 

قیمت اطلس به مراتب کمتر از توآرگ و بسیاری دیگر از رقبای خود است. قیمت پایه این ماشین ۳۱۴۲۵ دلار است. که البته این یک قیمت تئوری و اولیه است چرا که ماشینی که بدون هیچ آپشنی عرضه می شود این قیمت را دارد. در مدل اطلس به طور پیش فرض از موتوری ۲ لیتری چهار سیلندر که ۲۳۵ اسب بخار قدرت با گشتاور ۲۵۸ پوند – فوت را به چرخ های جلو می فرستد چرا که این ماشین تک محوره است و تنها با دیفرانسیل جلو کار میکند.

 

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,فولکس واگن

 

البته بسیاری از خریداران از آپشن موتور ۳.۶ لیتری شش سیلندر در این ماشین استفاده می کنند که این مدل ها با محدودیت عرضه نیز مواجه هستند.

 

 

قیمت این مدل ها که با محور جلو کار میکنند از ۳۵۹۱۵ دلار شروع می شود و  قیمت انواع دو محوره آن به ۳۷۷۱۵ دلار می رسد. این مدل ها قابلیت رقابت با هوندا پایلوت را دارند اما با امکانات کمتری به جنگ بقیه رقبا می روند.

 

اطلس وزنی حدود ۴۵۰۲ پوند دارد که آن را در زمره ماشین های سنیگن وزن قرار می دهد. البته مدل های با موتور شش سیلندر از پس نیرودهی به این ماشین سنگین وزن بر می آیند و قدرت موتوری معادل ۲۷۶ اسب بخار با ۳۶۶ پوند فوت گشتاور قادر است ظرف ۸ ثانیه سرعت این ماشین را به ۶۰ مایل بر ثانیه برساند.

 

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,فولکس واگن

 

به طور طبیعی موتورهای VR6 عملکرد بهتری از V6 ها در این کلاس دارند؛ چراکه بسیار روان و بی صداتر کار می کنند.سیستم انتقال ایزوله با ۸ دنده اتوماتیک ساخت شرکت آیسین سواری با این ماشین را راحت کرده است اما یک گپ بزرگ بین دنده ۲ و ۳ این ماشین وجود دارد که وقتی شما تمایل دارید بین سرعت های ۴۵ تا ۶۵ مایل بر ساعت برانید، هیچ یک از این دنده ها مناسب این بازه سرعتی نیست. از نظر مصرف سوخت بهینه نیز این ماشین چندان چشمگیر عمل نمی کند چرا که بر طبق اعلام EPA،  به ازای هر گالن در شهر و بزرگراه قادر است به ترتیب ۱۷ و ۲۳ مایل بپیماید که البته این عملکرد مربوط به مدل های دو محوره شش سیلندر اطلس است.

 

در سرعت های بالا در بزرگراه ها، کابین این ماشین کوچکترین صدایی ندارد البته تا حدی صدای باد طبیعی به نظر می رسد. کیفیت رانندگی با این ماشین در حد عالی برآورد شد چرا که این کیفیت رانندگی عالی مرهون فاصله ۱۱۷.۳ اینچی بین تایرها است. کنترل این ماشین در پیچ ها خوب ارزیابی شد و باید گفت این مورد را مدیون استفاده از هر چهار چرخ است که هیچ محدودیتی برای کنترل آن باقی نمی گذارد. در برخی مسیر ها حس سواری با یکی از ماشین های قدیمی GTI به فرد دست می دهد.

 

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,فولکس واگن

 

با این تفاوت که GTI برای خود کاراکتر خاصی داشت ولی اطلس مورد خاص و خارق العاده ای برای عرضه ندارد. از نظر طراحی داخلی نیز باید گفت، صندلی های این ماشین با پلاستیک سیاه وینیلی با مارک فولکس واگن کار شده است که اثری از یک طراحی بد در این قسمت ندیدیم. قسمت های ارگونومی اصلی این ماشین واقعا عالی هستند چرا که وقتی از فرمان و استراحتگاه های آرنج و دستی که در این ماشین تعبیه شده استفاده می کنیم بسیار راحت به نظر می رسند.

 

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,فولکس واگن

 

 

اما ذکر این نکته خالی از لطف نیست که بسیاری از مدل های اطلس از پلاستیک خشک و ارزان قیمت برای این موارد استفاده کرده اند و مدلی که در اختیار ما برای تست قرار گرفته بود از این حیث عالی بود. با وجود اینکه صفحه نمایش در این ماشین کمی براق در نظر گرفته شده است، اما سیستم ناوبری آن همچنان مانند دیگر مدل های فولکس واگن است.

 

گران ترین مدل اطلس با تمامی اپشن ها قیمتی معادل ۴۹۴۱۵ دلار دارد که در آن صندلی های چرمی، سیستم صوتی فندر، چراغ های LEd و گیج دیجیتالی سرعت مانند چیزی که در کاکبیت مجازی آئودی می بینیم نیز کار شده و همه این موارد به شما ثابت می کند این ماشین، واقعا ارزش پرداخت این رقم را دارد. تمامی مدل های اطلس، از چراغ های جلوی LED استفاده می کنند. پکیجی برای هدایت نیمه خودکار این ماشین نیز در آن قرار گرفته که از سیستم های اکتیو کروز و قابلیت stop and go نیز بهره می برد.

 

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,فولکس واگن

 

تنها مشکل اطلس این بود که هیچ آپشن ویژه ای برای خریدار نداشت. مثلا مزدا CX-9 کیفیت مواد به کار رفته در طراحی داخلی و خارجی ماشین را تصمین کرده یا هیوندای سانتافه با قرار دادن ۱۰۰ هزار مایل گارانتی خیال خریدار را راحت کرده و یا فورد اکسپلورر، ویژگی اکوبوست(مصرف بهینه) را به صورت اشناتیون در اختیار خریداران قرار می دهد و دیدن تمامی این امکانات در تعجب هستیم که فولکس واگن چطور می خواهد توجه خریداران را بدون هیچ یک از این آپشن های تشویقی به خود جلب کند.

 

 

 

  • 16
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش