سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۳۱ - ۱۰ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۲۰۰۲
دنیای خودرو

Subaru Forester؛

آشنایی با خودروی سوبارو فورستر؛ کراس اووری شهری

خودروی سوبارو فارستر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

اولین نسخه از سوبارو فارستر که در زمره ی اتومبیل های کراس اوور شهری قرار دارد در سال ۱۹۹۷ به بازار معرفی شد.

 

سوبارو فورستر یا به عبارتی فارستر برای اولین بار در سال ۱۹۹۷ توسط کمپانی سوبارو ژاپن به بازار معرفی شد و اولین رونمایی این خودرو در نمایشگاه خودروی شانگهای ۲۰۱۲ و نیویورک ۲۰۱۳ انجام شد و در سال ۲۰۱۴ به دیگر بازار های دنیا عرضه شد.

 

شاسی و پلت‌فرم این خودرو با مدل ایمپرزا مشترک بوده همچنین در برخی از کشورها با آپشن‌ فنی موسوم به X Mode ارائه می‌شود، خریداران مدل‌های دو دیفرانسیل فارستر در بازار جهانی می‌توانند این آپشن را به هنگام سفارش خودرو، انتخاب کنند. فارستر در سال ۲۰۱۶ تغییر زیادی نکرد و نسخه فیس لیفت آن وارد بازار شد.

 

بازار هدف تولیدات کمپانی سوبارو افرادی با درآمدی متوسط بوده اشخاصی که به دنبال خودرو هایی با کارایی بالا و قیمت های معقول هستند و معمولا این خودرو ها هم از طراحی فریبنده مانند اتومبیل های لوکس بی بهره اند به همین سبب سوبارو فارستر هم پیرو این موضوع از طراحی قابل توجهی برخوردار نبوده اما به علت ارتفاع زیادش از سطح زمین و تسلط حرکت در زمین های ناهموار کمپانی ژاپنی ظاهر آن را طوری طراحی کرده تا با مشخصه های این خودرو هماهنگی داشته باشد به همین علت در نمای روبرو، شاهد چراغ‌های درشت و کشیده در بدنه، خواهیم بود و به منظور افزایش کارایی جلو پنجره در امر هدایت هوای مورد نیاز پیشرانه، بخشی از آن در کاپوت جلو قرار گرفته است.

 

خودروی سوبارو فارستر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

همچنین بخش ‌های جانبی سپر اصلی فارستر، فلزی و همر‌رنگ بدنه تولید می‌شود. در قسمت میانی و زیر جلوپنجره هم از پلاستیک سیاه و خشک استفاده شده علاوه بر این چراغ های مه شکن هم دقیقا در پایین چراغ های جلو با طراحی خاصی قرار گرفته اند البته فارستر با دو نوع سپر جلو عرضه شده که در مدل‌های با پیشرانه‌های ۲ لیتری و ۲.۵ لیتری متفاوت است.

 

در نمای جانبی این خودرو شاهد خطوط حجم دهنده و سقف بلند هستیم البته این امر به منظور راحتی بیشتر سرنشینان لحاظ شده برعکس دیگر خودروهای موجود در این رده که از قاب پلاستیکی برای گلگیرها و پیرامون چرخ‌ها بهره می برند، فارستر از این قاعده مستثنا بوده اما از در زیر آینه بغل‌ و بخش پایینی گلگیرها که به زیر سپر در طرفین خودرو متصل شده از پلاستیک سخت به رنگ مشکی استفاده کرده است.

 

نمای عقب فارستر در زیر سپر، از پلاستیک استفاده شده که در حرکت خارج از جاده، احتمال آسیب‌دیدگی بدنه و خسارت را ازبین می‌برد، قسمت در صندوق بار، فاقد دستگیره در لبه‌ی پایینی است و صرفا از قسمت میانی که زیر لوگو قرار دارد، کنترل می‌شود ولی نبود دستگیره برای افراد کوتاه قد و افرادی که قدرت بدنی بالایی ندارند، مشکل‌ساز خواهد بود.

 

ابعاد این خودرو ۴.۹۵۹ متر طول، ۱.۷۹۶ متر عرض و ۱.۷۳۲ متر ارتفاع سقف است و فاصله ‌محورها ۲.۴۶۰ متر بوده، فاصله‌ی کف با سطح زمین هم، ۲۲ سانتیمتر است، همچنین رینگ‌های اسپرت، در سایزهای ۱۶، ۱۷ و ۱۸ اینچ قابل سفارش خواهند بود.

 

خودروی سوبارو فارستر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

طراحی داخلی فارستر پیروی ارائه ی یک خودرو با نمایی ساده در قسمت های داشبورد و بخش‌هایی که در جلوی دید بوده از پلاستیک خشک برخوردار است علاوه بر این موارد یک نمایشگر در وسط داشبورد قرار گرفته که از نوع لمسی و سایز ۶.۱ اینچ است؛ همچنین یک نمایشگر کوچک و عریض، در سایز ۴.۳ اینچ هم در بالای داشبورد تعبیه شده که اطلاعاتی شامل درجه‌ی حرارت محیط و فضای بیرون، سمت حرکت خودرو در مسیر سیستم ناوبری را نمایش می‌دهد، البته فاصله‌ی نسبتا زیاد این نمایشگر کوچک با راننده کاربرد آن را کاهش داده است.

 

برای قسمت صندوق هم کمپانی ژاپنی فضای ۹۷۵ لیتری، را در نظر گرفته که درصورت خواباندن صندلی‌های عقب به حجم ۲,۱۱۵ لیتر خواهد رسید.

 

کمپانی سوبارو، فارستر با سه پیشرانه ۲.۵ لیتری تنفس طبیعی، ۲ لیتری توربو شارژر و ۲ لیتری دیزلی عرضه کرده که پیشرانه‌ی ۲.۵ لیتری تنفس طبیعی، ۱۷۰ اسب بخار قدرت و گشتاور ۲۳۵ نیوتن‌متر در ۴۱۰۰ دور بر دقیقه، تولید می کند و به این سبب این خودرو برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر از حالت سکون به ۹.۹ ثانیه زمان نیاز دارد.

 

حداکثر سرعت این خودرو با این موتور، حدود ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است؛ مصرف سوخت این پیشرانه ۸ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است و مصرف سوخت شهری، حدود ۱۱ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است، و با سرعت ثابت در خارج از شهر ۶.۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر، مصرف بنزین دارد این خودرو با دو نوع جعبه‌دنده‌ی ۶ سرعته‌ی دستی و اتوماتیک CVT، در بازار عرض می شود.

 

موتور ۲ لیتری توربوشارژ قدرت ۲۵۰ اسب بخار و گشتاور ۳۵۰ نیوتن‌متر در ۲۴۰۰ تا ۳۶۰۰ دور بر دقیقه را تولید می کند. نسخه ۲ لیتری توربو شارژر در ۷ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت می رسد. مصرف سوخت این نسخه در داخل شهر ۱۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر، در خارج شهر ۷ لیتر و به صورت ترکیبی در هر ۱۰۰ کیلومتر ۸.۵ لیتر مصرف خواهد کرد پیشرانه ۲ لیتری توربوشارژر برعکس نسخه ی قبلی تنها با یک گیربکس ۸ سرعته CVT ارائه شده است.

 

نمونه‌ی دیزلی فارستر، با پیشرانه‌ی ۲ لیتری توربوشارژ ارایه می‌شود که از نظر توانایی‌های سرعت و شتاب‌گیری مشابه نسخه‌ی ۲.۵ لیتری بنزینی، عمل می‌کند البته مصرف سوخت این خودرو با این پیشرانه اندکی متفاوت است.

 

کمپانی ژاپنی همچنین از سیستم HDC (کنترل سرعت در سرازیری)، سیستم VDC (پایداری خودرو)،ABS – EBD – BAS برای قسمت کنترل پایداری خودرو در نظر گرفته است و برای ایمنی سرنشینان داخل خودرو هم مجموعا ۷ کیسه هوا را تعبیه کرده است.

 

 

yjc.ir
  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش