سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۴۵ - ۲۵ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۵۹۳۰
دنیای خودرو

هیوندای سنتنیال ( Hyundai Centennial )؛ چشم بادامی غول پیکر +عکس

هیوندای سنتنیال,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
اگر نگوییم که هیوندای سنتنیال در ایران ناشناخته است، اما به یقین می‌توانیم بگویم که شناخت کمتری نسبت به آن وجود دارد.

به گزارش جام جم آنلاین، نسل حاضر سنتنیال را می‌توان یک سدان بزرگ لوکس دانست که هیوندای هر چه در چنته داشته را به پای آن ریخته است. این خودرو را می‌توان آخرین دستاورد لوکس خودروساز کره‌ای با برند خود قلمداد کرد چرا که پس از آن محصولات لاکچری هیوندای تنها با برند جنسیس عرضه می‌شوند.

 

نخستین نسل از این خودرو در سال ۱۹۹۹ با همکاری میتسوبیشی ژاپن با هدف رقابت با مرسدس‌بنز S کلاس و ب‌ام‌و سری ۷ و سانگ‌یانگ Chairman طراحی گردید.

 

نسل دوم هیوندای سنتنیال (تولید از سال ۲۰۰۹) که در ایران تردد می‌کند از یک پیشرانه ۸ سیلندر ۵ لیتری برخوردار است که با قدرت ۳۶۶ اسب بخار و گشتاور ۴۳۹ نیوتن بیشینه سرعت ۲۶۰ کیلومتر بر ساعت و شتاب صفر تا صد ۷ ثانیه را برای این خودرو فراهم کرده است. این پیشرانه غول پیکر از سیستم تزریق مستقیم سوخت از نوع GDI و جعبه‌دنده ۸ سرعته خودکار بهره می برد.

 

طراحی خارجی

طراحی ظاهری هیوندای سنتنیال در مدل ۲۰۱۶ نیز همچنان بر پایه آخرین فیس لیفت خود یعنی ایکاس است که نخستین بار در سال ۲۰۱۳ ارائه شد. این خودرو طی این سال ها چندان تغییری به خود ندیده اما چراغ های آن نسبت به مدل پیشین با یک بازطراحی از زیبایی بیشتری برخوردار شده اند.

 

هیوندای سنتنیال,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
هیوندای سنتنیال,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

افزون بر این، استفاده صحیح از خطوط برجسته در نمای جلو ظاهری خشن و قدرتمند به هیوندای سنتنیال بخشیده است. جلوپنجره و رینگ های آلیاژی نیز که از مدل ۲۰۱۵ تغییر کرده اند به همراه دو اگزوزهای قرار گرفته در سپر عقب موجب زیبایی هرچه بیشتر نمای خارجی این خودرو گشته اند.

 

طراحی داخلی

طراحی داخلی سنتنیال نیز جذاب و راضی کننده است و از سال ۲۰۱۵ با تغییرات عمده همراه بوده که از جمله آنها می توان به گسترش تریک چوبی داشبورد، روکش چرم صندلی ها با دوخت جدید، بازطراحی دسته دنده و غربیلک فرمان و ساعت آنالوگ تعبیه شده بر روی داشبورد اشاره کرد. افزون بر این، فضای جادار کابین، برخورداری از سانروف ۴ حالته و وجود مانیتورهایی برای سرنشینان عقب نیز هیجان سوار شدن بر این خودروی لوکس را افزایش می دهد.

 

هیوندای سنتنیال,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

امکانات و تجهیزات ایمنی

هیوندای سنتنیال توانسته از موسسه ایمنی NHTSA ایالات متحده ۵ ستاره ایمنی دریافت کند و از این حیث جزو ایمن ترین خودروهای حال حاضر دنیا به شمار می رود. بدنه ای تمام فولادی با مقاومت بالا در تصادفات و برخورداری از سیستم کنترل پایداری (ESC)، سیستم ترمز ضد قفل (ABS)، سیستم هشدار خروج از خط (LDW)، سامانه کنترل کشش (TCS)، سیستم راهنمایی پارک (PGS) و سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز تنها بخشی از قابلیت های ایمنی هیوندای سنتنیال به شمار می روند. در کنار تمام این امکانات ایمنی باید ترمز الکترونیکی (EPB)، سیستم تشخیص نقطه کور خودرو (BSD)، کمربند ایمنی پیش کشنده، کروز کنترل هوشمند و ۹ کیسه هوا برای سرنشینان جلو و عقب را نیز اضافه کرد.

 

هیوندای سنتنتیال در مدل ۲۰۱۶ خود از ۴ دوربین نصب شده بر روی جلوپنجره، آینه های جانبی و سپر عقب به منظور دید ۳۶۰ درجه بهره می برد. افزون بر این سیستم نمایشگر مجازی یا HUD ‪(Head-Up Display)‬ نیز اطلاعاتی نظیر محدوده جاده، فاصله با خودروی روبرو، محل پیج ها و اطلاعات مهمی نظیر موقعیت مکانی رستوران ها و پمپ بنزین ها را بر روی شیشه جلو به نمایش می گذارد.

 

از دیگر امکانات رفاهی هیوندای سنتنیال مدل ۲۰۱۶ می توان به تنظیم برقی کلیه صندلی ها، فرمان مجهز به گرمکن، بخارزدایی خودکار از شیشه ها، سیستم مولتی مدیا مجهز به ۱۶ اسپیکر همراه با آمپلی فایر و ساب ووفر و پشتیبانی از پورت های USB، AUX، iPod Cable، صفحه نمایش ۹.۲ اینچی، تنظیم خودکار چراغ های جلو در پیچ جاده ها و سنسور باران اشاره کرد.

 

وضعیت و قیمت در بازار ایران

واردات این خودرو از سال ۲۰۱۴ به دلیل حجم موتور بالاتر از ۲۵۰۰ سی سی ممنوع اعلام شد و هم اکنون در بازار ایران تنها سنتنیال های تولید سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳ موجود هستند که قیمت این مدل خودروها نیز از۲۳۰ تا ۳۸۰ میلیون تومان متغیر است.

 

 

 

  • 43
  • 28
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
عجب
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش