دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۲۱ - ۰۴ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۱۰۴۲
دنیای خودرو

خودروی مفهومی سوبارو ویزیو پرفورمنس معرفی شد

ویزیو پرفورمنس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

محصول جدیدی در سبد تولیدات سوبارو دیده نمی‌شود؛ اما می‌توان امیدوار بود نسل بعد خودروهای محبوب WRX یا لگاسی، بر اساس مدل مفهومی ویزیو ساخته شوند.

 

برند سوبارو، به‌عنوان خودروسازی باکیفیت و البته بی‌حاشیه در صنعت ژاپن مطرح است. در شرایطی که مدل‌های WRX و WRX STI، به ترتیب با قیمت‌های ۲۷ هزار دلار و ۳۷ هزار دلار، در گروه سدان‌های اسپرت ساخت ژاپن، شهرت جهانی دارند و حتی می‌توان یک ایمپرزا با پیشرانه‌ی ۲ لیتری ۱۵۰ اسب بخار و سیستم دو دیفرانسیل را به قیمت ۱۹ هزار دلار خریداری کرد، سوبارو اعلام کرده است تا سه سال دیگر، اقدام به معرفی نسل جدید ایمپرزا و WRX نخواهد کرد. این موضوع، اهمیت خودروی مفهومی ویزیو پرفرمنس (Viziv Performance) را افزایش می‌دهد؛

 

ویزیو پرفورمنس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

چرا که می‌تواند به‌عنوان الگوی طراحی نسل بعد محصولات چهاردر سوبارو مثل WRX و لگاسی، مطرح شود. ابعاد این خودرو شامل طول ۴۶۳۰ میلی‌متر با عرض ۱۹۵۰ میلی‌متر و ارتفاع سقف ۱۴۳۰ میلی‌متر است که با فاصله‌ی محورهای ۲۷۳۰ میلی‌متر ارائه می‌شود. چنین ابعادی، نشان می‌دهد که سوبارو به‌راحتی سرنشینان توجه بیشتری نشان داده و با افزایش عرض خودرو همراه فاصله‌ی محورها در مقایسه با محصولات فعلی، فضای کابین را بزرگ‌تر کرده است.

 

ظاهر ویزیو، یک سدان قدرتمند و تهاجمی را تداعی می‌کند که با قطعاتی از فیبر کربن در سپرها، گلگیرها، رکاب و کاپوت جلو، کاهش وزن را فراموش نکرده است. در نمای روبه‌رو، توجه ویژه‌ای به هدایت هوا برای پیشرانه‌ی بوکسر سوبارو شده است و هواکش مخصوصی هم روی درپوش موتور دیده می‌شود. طرح چراغ‌ها، بسیار آینده‌نگر و اسپرت به نظر می‌رسد، درحالی‌که با نور آبی در وسط و نوار LED سفید ارائه می‌شود. چنین خلاقیتی، در جلوپنجره هم به چشم می‌خورد و از LED برای درخشان جلوه دادن این قسمت، استفاده شده است. در مجموع، ظاهر اسپرت و جذابی در سوبارو ویزیو دیده می‌شود که حاصل قسمت‌های سیاه‌رنگ هدایت‌کننده‌ی هوا و حجم‌دهی هنرمندانه در اجزای بدنه است.

 

ویزیو پرفورمنس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نمای جانبی ویزیو، چشم‌نواز به نظر می‌رسد. رینگ‌های ۲۰ اینچ با ترکیب آلومینیوم و فیبر کربن، نه‌تنها با رنگ سیاه و هماهنگ با دیگر ادوات دیده می‌شوند، با هدف هدایت هوا به سمت کالیپرهای ترمز و خنک‌کاری کاسه چراخ، طراحی شده‌اند. همانند بسیاری دیگر مدل‌های مفهومی در نمایشگاه خودروی توکیو ۲۰۱۷، ویزیو هم با دوربین‌های کوچک جانبی به جای آینه‌ی بغل طراحی شده است. از سویی دیگر، دستگیره‌های در نیز، حذف شده‌اند و صرفا با لمس کاربر، باز می‌شوند. باتوجه به استقامت کمتر فیبر کربن خالص در مقایسه با بدنه‌ی فلزی و اهمیت استفاده از این آلیاژ در کاهش وزن، نقاطی از بدنه که اهمیت کمتری در بحث ایمنی دارند، مثل رکاب‌ها و قاب داخلی گلگیرها؛ از فیبر کربن سیاه‌رنگ ساخته‌ شده‌اند.

 

ویزیو پرفورمنس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نمای پشت ویزیو، در عین زیبایی شباهت خاصی به خودروهای اسپرت مشهور دارد. شاید بتوان چراغ‌های عقب این مدل را، شبیه به استون مارتین ونکوئیش و حالت اگزوزها، در صندوق و لبه‌ی فیبر کربن روی کاپوت عقب را مشابه آلفا رومئو جولیا کوادریفوگلیو دانست؛ اما کپی‌برداری طراحان سوبارو از دیگران، بعید به نظر می‌رسد. سپر عقب، با هدایت‌کننده‌های هوا و اگزوزهای چهارگانه، حجیم و باابهت دیده می‌شود، درحالی که روی قاب گلگیرها نیز به موضوع هدایت هوا توجه شده است.

 

ویزیو پرفورمنس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

سوبارو، هنوز تصویری از نمای داخلی ویزیو منتشر نکرده است و البته، اطلاعاتی از نوع پیشرانه‌ی این خودرو مفهومی در دسترس نیست. یکی از رندرهای گرافیکی این خودرو، نمایشگری مستطیلی به‌صورت ایستاده در میان داشبورد خودرو را نشان می‌دهد که بی‌شباهت به نمونه‌های دیده‌شده در تسلا نیست. همچنین، روی شیشه‌ی جلو می‌توان دو دوربین کوچک را مشاهده کرد که نشانه‌ی جایگاه ویژه برای فناوری خودران و ایمنی اختصاصی سوبارو موسوم به آی‌سایت (EyeSight) است. فناوری آی‌سایت که امروزه در مدل‌های فول‌آپشن سوبارو مثل لگاسی و فارستر دیده می‌شود، چهار توانایی مهم شامل هشدار جلوگیری از برخورد، ترمز خودکار، کاهش و افزایش هوشمند سرعت خودرو هنگام حرکت با کروز کنترل و هشدار خروج از خط (لاین) را تأمین می‌کند.

 

ویزیو پرفورمنس,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

درحالی که سبک طراحی خودروی مفهومی ویزیو، آینده‌نگر و فراتر از خط تولیدهای امروزی به نظر می‌رسد، باید به این نکته توجه داشت که نسل سوم سوبارو WRX و ایمپرزا در سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۴، شباهتی به طرح مفهومی WRX سال ۲۰۱۳ نداشتند؛ اما نسل چهارم این خودرو که در سال ۲۰۱۴ رونمایی شد، کاملا براساس همان مدل مفهومی و متفاوت از نسل قبل؛ به تولید رسید.

 

 

 

 

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش