سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۱۶ - ۱۹ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۵۱۴۲
دنیای خودرو

از پراید تا رنو مگان

برترین خودروها با قیمت زیر ۵۰ میلیون تومان

بازه قیمتی کمتر از ۵۰ میلیون تومان، پرمخاطب ترین بخش بازار خودرو کشور است. در این محدوده تعداد مشتریان زیاد اما تنوع گزینه ها اندک بوده و هر کسی می خواهد با بودجه ای که دارد، مناسب ترین و مقرون به صرفه ترین انتخاب ممکن را از آن خود کند.

 

بهترین خودروهای کمتر از ۵۰ میلیون ایران,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

این پارادوکس بین نوع عرضه و سلیقه و بودجه مردم موجب شده تا کسانی که تصمیم به خرید خودرو می گیرند، از هر فرصت و امکانی برای کسب اطلاعات بیشتر، دقیق تر و صحیح تر پیرامون گزینه های پیش رو بهره جویند. در همین راستا بر آن شدیم تا نگاهی به جذاب ترین انتخاب های موجود در بازه قیمتی مذکور انداخته و مروری مختصر و مفید بر هر یک داشته باشیم.

 

 

پراید

 

در حال حاضر نمونه های تمیز و سرحال ۵ سال اخیر پراید در بازار آزاد بین ۱۸ تا ۲۳ میلیون تومان قیمت دارند. این رقم در مدل های ۸۹ به پایین با کارکرد حدود ۱۰۰ هزار کیلومتر برابر با ۱۲ الی ۱۷ میلیون تومان است که البته بستگی به وضعیت بدنه هم دارد.

 

بهترین خودروهای کمتر از ۵۰ میلیون ایران,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

همچنین اگر بودجه اندکی دارید و وضعیت ظاهری برای تان در اولویت نیست، می توانید با ۱۰ میلیون تومان یا حتی کمتر هم صاحب پراید شوید؛ البته با کارکرد بسیار بالا و احتمالا چند لکه رنگ روی بدنه. پراید با این که از لحاظ ایمنی و رفاهی در پایین ترین پله بازار جای می گیرد، اما همچنان به واسطه قیمت پایین، وفور قطعات، خرید و فروش و تعمیرات آسان و البته مصرف سوخت کم شاید اقتصادی ترین گزینه موجود است. 

 

 

مزدا ۳

 

اگر به خودروهای ژاپنی علاقه دارید، می توانید به مزدا ۳ نسل اول هم فکر کنید. در حال حاضر نمونه های با کارکرد ۱۰۰ تا ۱۶۰ هزار کیلومتر مدل ۸۷ و ۸۸ حدود ۴۸ میلیون تومان می ارزند و البته عموما چند لکه رنگ هم روی بدنه دارند.

 

بهترین خودروهای کمتر از ۵۰ میلیون ایران,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

این رقم در مدل های پایین تر و با کارکرد ۲۰۰ هزار کیلومتر یا بیشتر به ۴۰ تا ۴۵ میلیون تومان سقوط می کند و بعضا در نمونه های بسیار مستهلک و خسته (کارکرد خیلی بالا) به حدود ۳۰ میلیون تومان هم می رسد.

 

 

مزدا ۳ ویژگی های جالب توجهی نظیر هماهنگی خوب پیشرانه و جعبه دنده، تجهیزات رفاهی قابل قبول نسبت به سال تولید (در تیپ ۳) و کیفیت ساخت خارجی و داخلی بالا داشته و در مقابل از استهلاک فنی زیاد، تعلیق خشک و کوبنده و عدم وفور قطعات یدکی رنج می برد.

 

 

پژو ۴۰۷

 

سری اول پژو ۲۰۷ (مدل ۸۹ و ۹۰) که بزرگ ترین حسنش بهره گیری از قطعات و لوازم فرانسوی است با جعبه دنده دستی و کارکرد متوسط، حدود ۳۰ تا ۳۵ میلیون تومان قیمت دارد که در نسخه اتوماتیک بعضا به ۴۴ میلیون تومان هم می رسد اما سری دوم که از سال ۹۵ به خیابان آمد، افزایش بهای تقریبا چشمگیری را تجربه کرده و بسته به نوع جعبه دنده و میزان کارکرد با بهای ۴۰ الی ۴۸ میلیون تومانی به فروش می رسد.

 

بهترین خودروهای کمتر از ۵۰ میلیون ایران,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

۲۰۷ جدید به امکانات تازه ای همچون چراغ روشنایی در روز، نمایشگر لمسی داشبورد و کروز کنترل مجهز شده اما از طرفی ایرانیزه شدن گسترده و افت کیفی و عملکردی فاحش آن نسبت به مدل های قدیمی تر را نیز نمی توان نادیده گرفت.

 

 

نیسان ماکسیما

 

نسل پنجم نیسان ماکسیما دیگر گزینه موجود در این محدوده قیمتی است. این مدل ژاپنی علی رغم تعادل و ترمزهای ضعیف، لوازم یدکی گران و استهلاک بسیار بالا توانسته با بهره گیری از چهره جذاب، پیشرانه ۶ سیلندر قدرتمند و سریع و اتاق جادار، اقبال خوبی به دست آورد.

 

بهترین خودروهای کمتر از ۵۰ میلیون ایران,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

با وجود این که چند سالی از توقف عرضه ماکسیما می گذرد، مدل های ۸۰ تا ۸۳ آن همچنان از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و با کارکرد حدودی ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار کیلومتر، ارزشی نزدیک به ۵۰ میلیون تومان دارند؛ حال آن که اگر بدنه لکه رنگ داشته یا کارکرد به مرز ۳۰۰ هزار کیلومتر رسیده باشد (یا هر دو)، این رقم به حدود ۴۰ میلیون تومان (یا بعضا کمتر) کاهش می یابد.

 

 

رنو مگان

 

مگان ۱.۶ لیتری وارداتی با کارکرد ۱۲۰ تا ۲۰۰ هزار کیلومتر (بسته به تمیزی خودرو) در مدل ۲۰۰۸ بین ۴۱ تا ۴۸ و در مدل ۲۰۰۶، ۳۸ تا ۴۰ میلیون تومان می ارزد. مدل های ۸۷ تا ۹۰ مونتاژی اما پا را فراتر نهاده و بسته به میزان کارکرد (عموما ۸۰ تا ۲۳۰ هزار کیلومتر) و وضعیت بدنه ۳۹ الی ۵۰ میلیون تومان قیمت دارند. در مقابل، مگان ۲ لیتری ثبات بیشتری را تجربه کرده و برای هر دو مدل وارداتی (۲۰۰۶ و ۲۰۰۸) و مونتاژی (۸۸ تا ۹۰) به طور متوسط ۴۵ تا ۵۰ میلیون تومان قیمت می خورد.

 

بهترین خودروهای کمتر از ۵۰ میلیون ایران,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

اگر بخواهیم نگاهی سریع به این الماس نشان فرانسوی بیندازیم، باید ایمنی مناسب در تصادفات (۵ ستاره از NCAP اروپا)، ترمزها و فرمان پذیری بسیار خوب، فضای داخلی جادار و سواری نسبتا راحت را از مزیت ها و بازار دست دوم ضعیف، کنش و شتاب اولیه کم، هزینه نگهداری بالا و تجهیزات رفاهی اندک را از معایب آن ذکر کنیم.

 

 

دِنا

 

نسل سوم سمند یا همان دنا، زور می زند تا با تکیه بر مواردی مثل هندلینگ و فرمان پذیری مناسب، ترمزهای قوی و امکانات قابل قبول بخش اعظم بازار را به سمت خود سوق دهد. اما در این میان کیفیت مونتاژ و متریال داخلی نه چندان رضایتبخش، کوبش های اتاق (مخصوصا ردیف عقب) و شتاب گیری ضعیف پیشرانه نیز جزء حقایق غیر قابل انکار آن هستند.

 

بهترین خودروهای کمتر از ۵۰ میلیون ایران,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

با این همه در حال حاضر حواله های تحویل ۴ ماه آینده دنا پلاس ۴۸ تا ۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می شوند. بین دست دوم ها هم می توان با بودجه ۳۷ تا ۴۴ میلیون مدل های ۹۳ تا ۹۶ با کارکرد حداکثر ۱۰۰ هزار کیلومتر را خریداری کرد.

 

 

رنو ساندرو

 

برادر هاچ بک تندر ۹۰ این روزها به نسبت رقبا ثبات قیمت بیشتری را تجربه می کند؛ به طوری که مدل ۹۶ صفر کیلومتر آن (بعضا با جعبه دنده JHQ جدید) حدودا ۴۷.۵ میلیون تومان خرید و فروش می شود که برای دست دوم های سرحال مدل ۹۵، با کارکرد کمتر از ۴۰ هزار کیلومتر، به ۴۴ میلیون تومان می رسد.

 

بهترین خودروهای کمتر از ۵۰ میلیون ایران,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

همچنین نمونه های تمیز مدل ۹۴ و ۹۵ نسخه اتوماتیک با کارکرد کمتر از ۶۰- هزار کیلومتر نیز بهایی ۴۷ الی ۵۰ میلیون تومانی را تجربه می کنند. ساندرو از لحاظ مزایا و معایب (همچون تجهیزات رفاهی ناجیز و کیفیت ساخت بالا) تفاوت خاصی با تندر ۹۰ نداشته و در کابین و صندوق بار نیز فضای کمتری ارائه می کند، اما به واسطه ابعاد جمع و جور و نیز اصالت برند توانسته آمار فروش قابل قبولی را به نام خود ثبت کند.

 

 

بریلیانس H330

 

بریلیانس H330 پارس خودرو را شاید بتوان یکی از جذاب ترین چینی های ارزان قیمت بازار دانست چرا که در کنار طراحی منطقی تر و مناسب تر و (به گفته برخی مالکان) استهلاک کم، امکانات قابل قبولی ارائه کرده و از فضای مناسبی در داخل اتاق و صندوق بار سود می برد اما از طرفی، کنش و شتاب اولیه چندان مناسبی نداشته و کیفیت پایین متریال داخلی و خدمات پس از فروش، گریبانگیر این چینی کامپکت است.

 

بهترین خودروهای کمتر از ۵۰ میلیون ایران,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

با همه این تفاسیر نمونه های صفر کیلومتر H330 دستی مدل ۹۵ و ۹۶ در بازار ۴۵ تا ۴۸ میلیون تومان و انواع دسته دوم با کارکرد کمتر از ۱۰ هزار تا حداکثر ۵۰ هزار کیلومتر (با بدنه سالم) ۴۱ تا ۴۵ میلیون تومان قیمت گذاری می شوند. H330 های اتوماتیک دست دوم نیز وضعیت مشابهی داشته و گاهی در نمونه های دارای صافکاری یا لکه رنگ، ۱ الی ۲ میلیون تومان کاهش بها را تجربه می کند.

 

 

JAC J5 1.‎8 لیتری

 

آخرین گزینه مورد بحث یک سدان چینی دیگر است که طی چند سال اخیر توانسته با اتکا به چهره معقول، استهلاک فنی به نسبت کم و امنیت بالا (۵ ستاره از C-NCAP) اسم و رسمی دست و پا کند. نسخه ۱.۸ لیتری J5، هم اکنون در صورت سلامت بدنه و کارکرد کمتر از ۴۰ هزار کیلومتر، با بودجه ۴۸ الی ۵۰ میلیون قابل خریداری است.

 

بهترین خودروهای کمتر از ۵۰ میلیون ایران,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

این رقم برای کارکرد ۴۰ تا ۱۱۰ هزار کیلومتر به حدود ۴۱ تا ۴۷ میلیون تومان سقوط می کند و در صورت وجود لکه رنگ یا تعویض قطعات بدنه، افت قیمت دوباره ۱ تا ۵ میلیونی را شاهد خواهیم بود. علاوه بر مزایای ذکر شده از مهم ترین نقاط ضعف جک J5 نیز می توان کولر ضعیف، کیفیت پایین رنگ بدنه و عایق بندی ناکافی اتاق را نام برد.

 

 

رنو تندر ۹۰؛ خوب، بد، زشت!

 

امروز یکی از بهترین گزینه های موجود در محدوده قیمتی کمتر از ۵۰ میلیون تومان، رنو تندر ۹۰ است که در دو مدل معمولی و پلاس به فروش می رسد. نسخه معمولی یک دهه قبل وارد بازار شد اما گونه پلاس در واقع همان فیس لیفت ۲۰۰۸ داچیا/ رنو لوگان است که حدودا با ۱۰ سال تاخیر به کشورمان رسیده است.

 

بهترین خودروهای کمتر از ۵۰ میلیون ایران,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

تندر ۹۰ با وجود چهره نازیبا و نه چندان دلچسب، یک برگ برنده بزرگ دارد و آن بهره گیری از قطعات وارداتی اصل فرانسوی (خصوصا مجموعه پیشرانه) و مونتاژ تحت نظارت مستقیم کمپانی مادر است که سبب شده در طولانی مدت استهلاک کمتری داشته و رتبه های نخست رده بندی های کیفی را در بین خودروهای داخلی کسب کند.

 

 

علاوه بر این، سرعت عمل و کشش بالای پیشرانه، کم خرج بودن، مصرف سوخت مناسب، هماهنگی خوب پیشرانه و جعبه دنده، ترمزهای قوی، اتاق و صندوق بار جادار و البته ایمنی قابل قبول نسبت به رقبا (۳ ستاره ایمنی از NCAP اروپا) نیز آمادگی آن را برای استفاده روزمره و طی مسیرهای مختلف داخل و خارج شهر تضمین می کند.

 

 

البته اگر قصد جدی برای خرید تندر ۹۰ داشته باشید، بهتر است در کنار مزایای گفته شده، قیمت بالای لوازم یدکی، کیفیت پایین متریال داخلی، تعادل عمودی ضعیف، امکان پارگی گردگیر پلوس (که گویا اخیرا با نمونه فلزی جایگزین شده و دوام بیشتری دارد)، قیمت بالای لوازم یدکی و امکانات رفاهی کم را هم مد نظر داشته باشید.

 

 

در حال حاضر تندر ۹۰ E2 مدل ۸۹ تا ۹۱ با کارکرد حدود ۱۰۰ هزار کیلومتر بهایی ۳۰ میلیون تومانی دارد که در نمونه های تمیزتر و سرحال تر به ۳۵ و در مدل های پایین تر و با کارکرد بالاتر از ۱۰۰ هزار کیلومتر، گاهی به ۲۰ میلیون تومان هم می رسد.

 

تندر ۹۰ پلاس اما بهای بالاتری داشته و با جعبه دنده دستی و خودکار به ترتیب حدود ۴۲ و ۵۰ میلیون تومان می ارزد. در مجموع اگر یک خودروی اقتصادی و خانوادگی با بهای حداکثر ۵۰ میلیون تومانی برای رفت و آمد روزمره و سفرهای بین شهری می خواهید، رنو تندر ۹۰ یکی از منطقی ترین گزینه های پیش روست.

 

 

 

bartarinha.ir
  • 174
  • 213
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
ببخشید قیمت یکم قدیمی نیست؟
ببخشید قیمت یکم قدیم...
سلام آره مال زمان قبل تحریم‌ها س حدود ۴ماه پیش پس خیلی قدیمی هم نیست
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش