سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۴۳ - ۱۳ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۳۵۹۰
دنیای خودرو

بهترین خودروهایی که در سال ۲۰۱۸ عرضه می شود (۲)

تا چشم به‌هم زدیم سال ۲۰۱۸ نیز از راه رسید اما همان‌گونه که شما بهتر از ما می‌‌دانید صبر سازنده‌های خودرو کمتر از این‌ حرف‌ها است و در بیشتر مواقع خودروهای مدل سال آینده خود را یک سال زودتر راهی بازار می‌‌کنند، در این زمینه می‌‌توان به مدل‌های ۲۰۱۸ خودروهای تویوتا کمری یا هوندا ادیسه اشاره کرد. اما باز هم این خودروها در گروه خودروهای ۲۰۱۸ قرار می‌گیرند تا اشتیاق علاقه‌مندان به خودروهای جدید را پاسخ دهند.

 

انصافاً باید اعتراف کرد در خودروهای ۲۰۱۸ شاهد مدل‌های جدیدی هستیم که تغییرات زیادی را شاهد بوده‌اند بعضی از این خودروها نیز تغییر چندانی نسبت به نسخه قبلی خود نداشته‌اند. با در نظر گرفتن این موارد اگر قصد خرید خودرویی جدید و امروزی دارید و می‌خواهید ببینید سال ۲۰۱۸ چه خودروهایی بورس بازار است.

 

تویوتا سی‌اِچ‌آر ۲۰۱۸

 

خودروهای 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

کراس‌اوور چهار درِ کوچک و جمع‌وجور تویوتا ظاهری اسپرت و جذاب دارد و همانند سایر خودروهای تویوتا در این محصول شاهد حضور فناوری‌های جدید و پیشرفته‌ای مانند ترمز خودکار در صورت تشخیص عابر پیاده، حفظ خودرو در میان خطوط جاده و سیستم کنترل تطبیقی حرکت هستیم. جالب اینجاست که این خودرو در نگاه اول تنها دو در در قسمت جلو دارد چرا که دستگیره باز کردن درهای عقب به زیبایی در قسمت بالا و انتهای درهای عقب پنهان شده است.

 

آئودی کیو ۵ مدل ۲۰۱۸

 

خودروهای 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

آئودی، مدل جدید کیو ۵ را بهار سال آینده راهی بازار می‌کند، در این خودرو شاهد حضور فناوری‌های جدیدی برای امنیت و راحتی بیشتر سرنشینان هستیم. یک موتور چهارسیلندر توربو به همراه گیربکس اتوماتیک با ۷ دنده و سیستم انتقال نیرو به چهار چرخ را می‌توان از مشخصات فنی آئودی کیو ۵ مدل ۲۰۱۸ دانست.

 

این موتور می‌تواند آئودی کیو ۸ را در مدت زمان ۵.۹ ثانیه با سرعتی معادل با ۹۶ کیلومتر به‌پیش‌ براند. صفحه‌نمایش ۱۲.۳ اینچی برای تعامل با سیستم اینفوتیمنت با امکانات بسیار جدید را می‌توان از ویژگی‌های برجسته داخل آئودی کیو ۵ مدل ۲۰۱۸ دانست.

 

شورولت تراوِرس ۲۰۱۸

 

خودروهای 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

شورولت در مدل تراورس ۲۰۱۸ دستی بر سر و روی این خودرو کشیده است و چیدمان صندلی‌ها در داخل به نوعی انجام شده تا ۸ سرنشین به راحتی در داخل این خودرو قرار بگیرند. قابلیت نصب صندلی کودک به همراه پورت‌های USB برای تمامی صندلی‌ها را نیز می‌توان از بهینه‌سازی‌های جدید تراورس ۲۰۱۸ دانست. این خودرو در دو مدل با امکانات متفاوت عرضه خواهد شد که تودوزی چرم و صندلی‌‌های برقی را برای این مدل‌های مختلف می‌توان نام برد.

 

سوبارو کراس‌تِرِک ۲۰۱۸

 

خودروهای 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

خودروی کراس‌ترک سوبارو حدود ۵ سالی می‌شود که تغییرات عمده‌ای را شاهد نبود تا اینکه با طراحی جدیدی در کراس‌ترک ۲۰۱۸ سوبارو روبرو شدیم. این خودرو هنوز راهی بازار نشده و سوبارو نیز اطلاعات فنی زیادی از مدل ۲۰۱۸ کراس‌ترک در اختیار هواداران نگذاشته است اما انتظار می‌رود امکانات پیشرفته‌ای را در در کنار انتخاب‌های متفاوتی برای موتور خودرو در کراس‌ترک ۲۰۱۸ شاهد باشیم.

 

لندرور رنجرور ولار ۲۰۱۸

 

خودروهای 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

لندرور با معرفی خودروی ولار ۲۰۱۸ نشان داده که بدنبال گسترش محصولات خانواده لندرور است. لندرور رنجرور ولار ۲۰۱۸ با سه مدل مختلف موتور عرضه می‌شود که مدل پایه این خودرو به موتور چهار سیلندر توربو از نوع V6 مجهز است و ۳۸۰ اسب‌بخار نیرو را در اختیار راننده قرار می‌دهد. سیستم تعلیق هوا، انتقال نیرو به چهار چرخ و اینفوتیمنت جدید را به همراه صفحه‌نمایش لمسی ۱۰ اینچی می‌توان از مواردی دانست که لندرور رنجرور ولار ۲۰۱۸ از آن‌‌ها بهره گرفته است.

 

فورد موستانگ ۲۰۱۸

 

خودروهای 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در مدل ۲۰۱۸ فورد موستانگ با طراحی جدید در داخل و بیرون این خودرو طرف هستیم. در این مدل جدید خبری از موتور V6 نیست و یک موتور مقرون‌به‌صرفه ۲.۳ لیتری از نوع توربوشارژ با چهار سیلندر را در کنار موتور ۵.۰ لیتری V8 در مدل پایه فورد موستانگ ۲۰۱۸ شاهد هستیم. تغییرات این اسب اصیل آمریکایی تنها به قسمت‌های فنی ختم نمی‌شود و در داخل کابین نیز شاهد جایگزین شدن دکمه‌های فیزیکی با صفحه‌نمایش لمسی ۱۲ اینچی هستیم.

 

لکسوس ال‌سی ۲۰۱۸

 

خودروهای 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

لکسوس ال‌سی طراحی خود را از خودروی مفهومی لکسسوس ال‌اف-ال‌سی قرض گرفته است و با خودروی کوپه اسپرتی طرف هستیم که ظاهری بسیار جذاب و امروزی دارد. از آنجایی که لکسوس ال‌سی در رده خودروهای کوپه قرار دارد انتظار زیادی نباید از صندلی‌های عقب این خودرو داشته باشید اما باز هم سرنشینان قسمت عقب به خوبی در این صندلی‌ها جای می‌گیرند. لکسوس برای خودروی ال‌سی ۲۰۱۸ خود دو مدل مختلف موتور دوگانه ۳.۵ لیتری از نوع V6 یا موتور V8 را با ۴۷۱ اسب‌بخار در اختیار مشتری قرار می‌دهد.

 

فولکس‌واگن اطلس ۲۰۱۸

 

خودروهای 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

فولکس‌واگن قصد دارد تا با معرفی اطلس ۲۰۱۸ در رده شاسی‌بلند‌های متوسط حرف‌های بیشتری برای گفتن داشته باشد. از طرف دیگر برای اینکه دست خریداران برای خرید فولکس‌واگن اطلس ۲۰۱۸ باز باشد این خودرو با موتور چهار سیلندر کم‌مصرف یا موتور پرقدرت V6 عرضه می‌شود.

 

در بیشتر مواقع دسترسی به صندلی‌های ردیف سوم در بسیاری از شاسی‌بلند‌های متوسط، کار سخت‌و‌دشواری است اما صندلی‌های ردیف دوم فولکس‌واگن اطلس به گونه‌ای طراحی شده که به جلو خم می‌شوند تا مسیر راحت‌تری برای نشستن در ردیف سوم باز شود. فولکس‌واگن اطلس به لحاظ تجهیزات نوین ویژگی‌های خوبی دارد و در قسمت داشبورد، امکانات پیشرفته‌ای برای سهولت در رانندگی تعبیه شده است.

 

فورد اکواسپرت ۲۰۱۸

 

خودروهای 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

شاسی‌بلند‌های ساب‌کامپکت این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند و فورد برای اینکه حرفی در این کلاس برای گفتن داشته باشد مدل ۲۰۱۸ فورد اکواسپرت را با بهینه‌سازی‌های مختلف راهی بازار کرده است. این خودرو با موتور‌های مختلف عرضه می‌شود که یکی از آن‌ها موتور بسیار کم‌مصرف ۱.۰ لیتری توربوشارژ با ۳ سیلندر است.

 

در اولین نگاه به فورد اکواسپرت ۲۰۱۸ می‌توان متوجه شد که این خودرو با هدف جذب راننده‌های جوان طراحی شده است و در نتیجه شاهد فناوری‌های جدیدی در داخل خودرو هستیم. به لحاظ فضا نیز انصافاً باید گفت طراحی داخل فورد اکواسپرت حرف ندارد و این خودرو فضای مناسبی را برای سرنشینان تعبیه کرده است.

 

آلفارومئو استلویو ۲۰۱۸ (Alfa Romeo Stelvio)

 

خودروهای 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 به احتمال زیاد با شنیدن نام استلویو، این پرسش در ذهن شما پیش آمده که آلفارومئو چرا چنین نامی را برای این خودرو انتخاب کرده، جالب است بدانید استلویو نام گذرگاهی معروف در دامنه کوه‌‌های آلپ است. چنین نامگذاری و طراحی آلفارومئو اتلویو ۲۰۱۸ از عزم آلفارومئو برای حضور بیشتر در بازار آمریکا حکایت دارد. استلویو ۲۰۱۸ به لحاظ قدرت نیز حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و در مدت زمان ۳.۹ ثانیه به سرعتی معادل ۹۶ کیلومتر دست پیدا می‌‌کند.

 

آلفارومئو استلویو در دو مدل عرضه می‌شود و هر دو مدل از سیستم انتقال نیرو به چهار چرخ خودرو بهره گرفته‌‌اند. این خودرو در کارخانه‌ آلفارومئو در ایتالیا تولید می‌شود و قرار است به مصاف رقبای بزرگی مانند پورشه ماکان و آئودی اس‌کیو۵ برود.

 

ولوو ایکس‌سی ۶۰ مدل ۲۰۱۸

 

خودروهای 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

سال ۲۰۱۸ سال مبارکی برای ولوو ایکس‌سی ۶۰ است چرا که از ۹ سال پیش تاکنون این خودرو دستخوش تغییرات چندانی نشده بود تا اینکه ولوو مدل ۲۰۱۸ ایکس‌سی ۶۰ را با بهینه‌سازی‌های چشمگیر معرفی کرد. به لحاظ امکاناپ پیشرفته چیزی نیست که در ولوو ایکس‌سی ۶۰ شاهد آن نباشیم، این امر باعث شده تا ولوو ادعا کند این خودرو امن‌ترین خودرویی است که در طول تاریخ صنعت خودروسازی ساخته شده است.

 

ویژگی‌های بارزی در این خودرو برای جلوگیری از تصادف‌ با خودروهای مسیر مقابل جاده در نظر گرفته شده است، این موارد باعث شده تا ولوو ایکس‌سی ۶۰ مدل ۲۰۱۸ چیزی حدود ۳۰ درصد از فروش جهانی خودروهای ولوو را به خود اختصاص دهد.

 

محمد کاملان

 

 

bartarinha.ir
  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش