دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۳۲ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۰۸۴۶
دنیای خودرو

خپل‌های چابک؛ پرشتاب‌ترین خودروهای استیشن

گاهی اوقات داشتن یک خودروی مفید و کارآمد، به معنی طراحی یک موتور بزرگ و پرقدرت، با بدنه ای ظریف و سبک نیست. شاید این موضوع همیشه چالشی بزرگ برای خودروسازان باشد، اما قطعا در تمام موارد نمی تواند جوابگوی نیاز افراد و خریداران بازار خودرو در جهان باشد.

 در این موضوع که همه ما عاشق سوپرخودروهای اسپرت هستیم شکی نیست. اما وقتی از برخی جنبه ها به آنها می نگریم، آنقدرها که تصور می کنیم همه فن حریف نیستند. به عنوان مثال فراری ۴۸۸ GTB ممکن است بتواند در مدت سه ثانیه سرعت خودش را از صفر تا صد کیلومتر بر ساعت برساند، اما قطعا یک ماشین لباسشویی را نمی تواند با خودش حمل کند! حتی برای سفر رفتن هم نمی توان از چنین خودرویی استفاده کرد و مطمئنا این نوع خودروها ظرفیت سرنشین کمتری نیز در مقایسه با دیگر مدل ها دارند. اگر واقعا اهل گردش، مسافرت و کمپینگ با خانواده و دوستانتان هستید، باید دور این نوع خودروها خط بکشید.

 

 اگر شما هم از آن دسته افرادی باشید که علاوه بر کارایی خودروها بر حسب نوع استفاده، سرعت و شتاب آنها نیز برایتان مهم باشد، حتما بررسی لیست پرسرعت ترین خودروهای استیشن که در ادامه باهم بررسی خواهیم کرد، یکی از موارد مورد علاقه تان خواهد بود.

 

 

۱۰. ب‌ام‌و آلپینا بی۳ اس بای توربو – Alpina B3 S Biturbo

 

شتاب صفر تا صد: ۴.۳ ثانیه

 

پرشتاب‌ترین خودروهای استیشن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

وقتی صحبت از پرسرعت ترین خودروهای استیشن می شود، محصولات سری ۳ بی‌ام‌و می توانند نقطه خوبی برای شروع باشند. بنابراین طراحی و تولید آلپینا بی۳ اس بای توربو هم می تواند مهر تاییدی بر این ادعا باشد. مجموعه محرک این خودرو توانی به اندازه ۳۴۵ اسب بخار دارد که از یک موتور شش سیلندر خطی و یک جفت پیشران توربو تشکیل شده است. چنین ویژگی های عملکردی نشان می دهد که این خودرو می تواند با دیگر مدل های پرسرعتی که دارای دو سرنشین هستند، و در خانواده خودروهای اسپرت قرار می گیرند، قابل مقایسه باشد.

 

 

۹. مرسدس AMG سی ال ای۴۵ – Mercedes-AMG CLA45

 

شتاب صفر تا صد: ۴.۳ ثانیه

 

پرشتاب‌ترین خودروهای استیشن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

کسانی که با محصولات AMG آشنایی دارند، چندان از تولید خودروهای استیشن پرسرعت این کمپانی تعجب نمی کنند. در لیست پیش رو هم به چند مورد از آنها اشاره  می کنیم. خودروی CLA45 مشابه مدل هاچ بک A45 از همین خودروساز است و با پیشرانه ۲ لیتری توربوشارژ و سیستم رانندگی با هر چهار چرخ، کارایی بسیار مناسبی را فراهم می کند.

 

 

۸. پورشه پانامرا فور اس اسپرت توریزمو –Porsche Panamera 4S Sport Turismo

 

شتاب صفر تا صد: ۴.۲ ثانیه

 

پرشتاب‌ترین خودروهای استیشن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

خودروی پورشه پانامرای معمولی مثل یک نقاشی ساده است که هیچ جلوه و جلایی ندارد، اما مدل استیشن این خودرو زیبایی دوچندانی می گیرد. مدل ۴S اسپرت توریزمو علاوه بر اینکه خودرویی کاربردی، به درد بخور، و با ظاهری چشم نواز است، بسیار تیز و پرسرعت نیز هست و می تواند در ۴.۲ ثانیه، سرعت خودش را تا صد کیلومتر بر سرعت افزایش دهد. کنترل بسیار خوبی که راننده هنگام سوار شدن بر این خودرو احساس می کند نیز یکی از مهم ترین ویژگی های بارز آن است.

 

 

۷. مرسدس AMG سی ال اس۶۳ اس – Mercedes-AMG CLS63 S

 

شتاب صفر تا صد: ۴.۲ ثانیه

 

پرشتاب‌ترین خودروهای استیشن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

این خودرو که از یک پیشرانه ۵.۵ لیتری از نوع V8 توربو دوگانه بهره می برد، همچون دیگر محصولات سری CLS، یکی از شیک ترین و محبوب ترین خودروهای موجود در این لیست است. مطمئنا قسمت بار این خودرو، مهم ترین ویژگی آن است که باعث می شود برای خریدش متقاعد شوید، و برای لذت بردن از ظاهر آن که مثل قطره آبی گرد شده است، هزینه کنید؛ اما سرعت و شتاب آن نیز به اندازه ای است که می توانید سفرهایتان را در نصف زمانی که انتظار دارید به انجام برسانید.

 

 

۶. مرسدس AMG سی۶۳ اس استیت – Mercedes-AMG C63 S Estate

 

شتاب صفر تا صد: ۴.۱ ثانیه

 

پرشتاب‌ترین خودروهای استیشن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

رتبه ششم این لیست هم در کمال تعجب به محصول دیگری از مرسدس اختصاص دارد. این بار خودروی جذاب و منحصربفرد C63 که از آخرین پیشرانه ساخته شده توسط مرسدس برای این نوع خودروها بهره می برد، را معرفی می کنیم.

 

این پیشرانه دارای حجم ۴ لیتر است و از نوع V8 توربو دوگانه می باشد. قسمت بار این مدل استیشن، ۴۹۰ لیتر گنجایش دارد و در صورتی که حیوانات خانگی مثل سگ های بزرگ را بخواهید با این خودرو جابجا کنید، فضایی ایده آل در اختیار خواهید داشت. اما در عین حال می توانید صندلی های عقب این خودرو را به طور کامل خم کنید و فضای مسطح قسمت بار را به طور چشمگیری افزایش دهید. به این ترتیب یک خودروی ون بزرگ با توان ۴۷۰ اسب بخار خواهید داشت.

 

 

۵. آئودی آر اس ۶ آوانت پرفورمنس – Audi RS 6 Avant Performance

 

شتاب صفر تا صد: ۳.۷ ثانیه

  

پرشتاب‌ترین خودروهای استیشن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

اولین خودرویی که در این لیست توانسته است از مرز ۴ ثانیه عبور کند و شتاب صفر تا صد به مراتب کمتری نسبت به مدل های قبلی داشته باشد، متعلق به کمپانی آئودی است. مدل های معمولی RS 6 با توان ۵۶۰ اسب بخار تولید شده اند، اما مدل استیشن آن که آوانت پرفورمنس نام دارد، به مرز توان خروجی به اندازه ۶۰۰ اسب بخار رسیده است. ترمز های کربنی آئودی که روی این خودرو به کار رفته اند، و همچنین ماکسیمم سرعت ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت، از دیگر ویژگی های منحصربفرد آن است.

 

 

۴. پورشه پانامرا توربو اسپرت توریزمو – Porsche Panamera Turbo Sport Turismo

 

شتاب صفر تا صد: ۳.۶ ثانیه

 

پرشتاب‌ترین خودروهای استیشن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

این خودرو، قدرتمندترین مدل از خودروهای پانامرا اسپرت توریزمو است که تاکنون تولید شده است. البته شاید آن را به عنوان کارآمدترین خودروی استیشن این لیست ندانید ولی با توان خروجی ۵۴۲ اسب بخار که تولید می کند، بدون شک یکی از بهترین ها است. سیستم رانندگی هر چهار چرخ و کنترل خوبی که این خودرو دارد باعث می شود که در هنگام رانندگی با آن به راحتی در مدت ۳.۶ ثانیه از حالت ایستا به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسید، و حداکثر سرعت ۳۰۲ کیلومتر بر ساعت را تجربه نمایید.

 

 

۳. بی‌ام‌و آلپینا بی۵ بای توربو – BMW Alpina B5 Biturbo

 

شتاب صفر تا صد: ۳.۶ ثانیه

 

پرشتاب‌ترین خودروهای استیشن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

این خودرو که شتاب اولیه صفر تا صد آن با پورشه پانامرا توربو برابری می کند، به واسطه پیشرانه توربو دوگانه ای که دارد، از مدل های مشابهش پیشی گرفته است. به طور کل توان خروجی بی۵ بای توروبو ۶۰۰ اسب بخار است که در نوع خود رقم بی نظیری است. به لطف موتور V8 با حجم ۴.۴ لیتری که این خودرو دارد، توانسته است بیشینه سرعت ۳۲۳ کیلومتر بر ساعت را به ثبت برساند.

 

 

۲. مرسدس AMG ای۶۳ اس – Mercedes-AMG E63 S

 

شتاب صفر تا صد: ۳.۵ ثانیه

 

پرشتاب‌ترین خودروهای استیشن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

مطئنا داشتن توان خروجی ۶۰۵ اسب بخار به تنهایی نمی تواند نشاندهنده کارایی بالای یک خودرو باشد. اما بدون شک اگر این ویژگی مربوط به یک خودروی استیشن باشد، معادلات شکل دیگری خواهد داشت. سیستم رانندگی هر چهار چرخ می تواند سرعت فوق العاده بالایی را ایجاد کند، ولی اگر این توان خروجی به چرخ های عقب وارد شود می تواند برای خودروهای استیشن بهتر باشد. قسمت بار این خودرو ۶۴۰ لیتر است که فضای بسیار مناسبی را برای خودروهای مناسب خانواده ها است.

 

 

۱. براباس مرسدس AMG ای۶۳ – Brabus Mercedes E63 AMG

 

شتاب صفر تا صد: ۳.۱ ثانیه

 

پرشتاب‌ترین خودروهای استیشن,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

رتبه اول این لیست به محصول دیگری از مرسدس اختصاص یافته است. براباس، شرکت مشهور تیونینگ خودرو، یکی از محصولات رسمی مرسدس را بر اساس مدلی از نسل قبلی خودروهای این کمپانی، طراحی و تولید نموده است. مهم ترین ویژگی این خودرو، توان ۸۴۰ اسب بخاری آن است که می تواند بیشینه سرعت ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت را به ارمغان بیاورد. اگر هنوز به اندازه کافی از آشنایی با این محصول شگفت زده نشده اید، بهتر است بدانید که با استفاده از تایرهای مناسب برای سرعت های بالا که مختص این مدل طراحی شده است، می توانید حدود بیشینه سرعت را تا اندازه زیادی افزایش دهید و تا ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت برسانید.

 

 

ترجمه از پلاد ناصری

 

 

 

bartarinha.ir
  • 18
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش