دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۴۲ - ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۱۰۱۸۲۰
دنیای خودرو

سریع‌ترین شاسی بلندهای بازار جهانی در سال ۲۰۱۸

سریع‌ترین شاسی بلندهای بازار جهانی در سال ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
تاپ‌گیر، فهرستی از سریع‌ترین شاسی‌بلندهای دنیا در سال ۲۰۱۸ منتشر کرده است که دارای مدل‌هایی از جیپ، آلفا رومئو، بی‌ام‌و و پورشه است.

معمولا طرفداران خودروهای شاسی‌بلند به دنبال امکانات بیش‌تر، تجهیزات لوکس و مد روز هستند؛ اما برخی افراد از یک خودروی شاسی‌بلند (با وجود وزن بالا)، انتظار سرعت زیاد نیز دارند. تب سرعت هیچ‌گاه فروکش نمی‌کند و همیشه جوانان به دنبال خودروهایی سریع و چابک هستند؛ در این میان تاپ‌گیر (TopGear)‌ لیستی از سریع‌ترین شاسی‌بلندهای بازار جهانی خودرو منتشر کرده است که ۱۰ مدل از بهترین خودروسازان در آن جای می‌گیرند. معمولا از حضور شاسی‌بلندهای آلفا رومئو استلویو کوادریفوگلیو و لامبورگینی اوروس به همراه جیپ گرند چروکی در این لیست تعجب نمی‌کنیم و اینک، خودروهای جگوار F-Pace SVR و مازراتی لوانته تروفئو نیز به باشگاه سریع‌ترین شاسی‌بلندهای دنیا پیوستند. همین مسئله باعث شده است رقابت داغ‌تر شود و هر روز شاهد مدل‌های سریع‌تری باشیم. در این مقاله ۱۰ شاسی‌بلند سریع از دیدگاه وب‌سایت تاپ‌گیر بررسی خواهد شد و به برخی نکات جالب از این خودروها اشاره می‌شود. 

 

۱۰- بی‌ام‌و X5/X6

 

سریع‌ترین شاسی بلندهای بازار جهانی در سال ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودروزمان سرعت‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت: ۴.۲ ثانیه

مهم‌ترین نکته در مورد خودروهای تولیدی بی‌ام‌و X M این نیست که قدرت، سرعت یا سبک ظاهری متمایزی دارند. بلکه این چیزی است که آن‌ها بیش از هر خودروی دیگری، رانندگان دیگر را درباره بی‌نظیر و ناعادلانه بودنشان متحد می‌کنند. اگرچه بی‌ام‌و X5/X6 در این لیست به عنوان آخرین خودرو قرار می‌گیرد؛ اما این از کیفیت بالای رانندگی و راحتی بالای سرنشین نمی‌کاهد. 

 

۹- پورشه کاین توربو

 

سریع‌ترین شاسی بلندهای بازار جهانی در سال ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودروزمان سرعت‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت: ۴.۱ ثانیه

پورشه کاین توربو جدید به اندازه همان مدل توربو S قدیمی سریع است که حاکی از عالی بودن برای آینده دارد. البته نمی‌توانیم شگفتی خود را پنهان کنیم؛ زیرا به نظر می‌رسد که این مقدار شتاب برای پورشه کاین کمی محافظه‌کارانه باشد. معمولا محصولات تولیدی پورشه بسیار سریع هستند و در این میان می‌توان به پورشه ۹۱۱ اشاره کرد؛ اما بازار شاسی‌بلندهای کمی متفاوتبا خودروهای سبک است و عوامل دیگری نیز در این مسئله دخیل هستند. 

 

۸- جگوار F-Pace SVR

 

سریع‌ترین شاسی بلندهای بازار جهانی در سال ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودروزمان سرعت‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت : ۴.۱ ثانیه

به نظر می‌رسد جگوار قصد دارد پیشرانه ۵ لیتری خورجینی هشت سیلندرش را در قالب بزرگ‌ترین خودروی خود قرار دهد. این پیشنهاد خوبی است؛ چراکه شاسی‌بلند جگوار F-Pace با دریافت این پیشرانه می‌تواند ۵۴۲ اسب بخار قدرت تولید کند و به بیشینه سرعت ۲۸۳ کیلومتر بر ساعت دست یابد.  

 

۷- بنتلی بنتایگا W12

 

سریع‌ترین شاسی بلندهای بازار جهانی در سال ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودروزمان سرعت‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت‌: ۴.۰ ثانیه

بنتلی ادعا می‌کند که پیشرانه ۱۲ سیلندر W شکل با بهره‌گیری از ۶۰۸ اسب بخار قدرت، قادر است به بیشینه سرعت ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت دست یابد. تعجب‌آور نیست که قیمت پایه این شاسی‌بلند لوکس از ۲۲۵ هزار دلار شروع می‌شود؛ در ادامه باید بدانید که ملکه انگلستان با دیدن شاسی‌بلند بنتلی بنتایگا W12 دستور داد اولین خودروی خط تولید، فورا راهی قصر ناتینگهام شود. البته مدل‌ ارزان‌تر این شاسی‌بلند با پیشرانه کوچک‌تر خورجینی هشت سیلندر و سوخت دیزل، قادر است از حالت سکون تا سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت را در زمانی کمتر از ۵ ثانیه طی کنند.  

 

۶- شاسی‌بلند مازراتی لوانته تروفئو 

 

سریع‌ترین شاسی بلندهای بازار جهانی در سال ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودروزمان سرعت‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت : ۳.۹

در نهایت شاسی‌بلند مازراتی لوانته به پیشرانه خورجینی هشت سیلندر مجهز شد. پیشرانه ۳.۸ لیتری با توربوشارژ دوگانه توسط فراری ساخته شده است و می‌تواند ۵۸۲ اسب بخار و ۷۳۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. گفته می‌شود که بیشینه سرعت این خودروی فوق‌العاده ایتالیایی به بیش از ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد؛ با این اوصاف مازراتی لوانته تروفئو یکی از سریع‌ترین شاسی‌بلندهایی است که می‌توان خریداری کرد. 

 

۵- مرسدس AMG GLC 63 S

 

سریع‌ترین شاسی بلندهای بازار جهانی در سال ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودروزمان سرعت‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت : ۳.۸ ثانیه

شاسی‌بلند مرسدس AMG GLC 63 S بزرگ‌تر و سنگین‌تر از خودروی مرسدس بنز C63 است که بر اساس آن طراحی و ساخته می‌شود؛ اما لزوما به معنای کندتر بودن نسبت به آن نیست. تولید ۵۰۳ اسب بخار قدرت از پیشرانه، می‌تواند بر مسائلی مانند وزن و خصوصیات فیزیکی غلبه کند. نسخه معمولی این کراس‌اور می‌تواند به بیشینه سرعت ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت دست یابد و با بهره‌گیری از برخی گزینه‌های اختیاری پیشرانه، می‌تواند به بیشینه سرعت ۲۹۰ کیلومتر بر ساعت نیز برسد. 

 

۴- آلفا رومئو استلویو کوادریفوگلیو

 

سریع‌ترین شاسی بلندهای بازار جهانی در سال ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودروزمان سرعت‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت: ۳.۸ ثانیه

همانند خودروی آلفا رومئو جولیا QV، در شاسی‌بلند استلویو کوادریفوگلیو از پیشرانه ۲.۹ لیتری خورجینی ۶ سیلندر مجهز به توربوشارژ دوقلو استفاده می‌شود که به معنی سرعت و چابکی بیش‌تر استلویو QV است. زمان کمتر از ۴ ثانیه برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت از حالت سکون، همراه با دست‌یابی به سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت در زمانی کمتر از ۹ ثانیه، این شاسی‌بلند را به یکی از سریع‌ترین خودروهای سایز بزرگی تبدیل می‌کند که خریداران علاقه‌مند می‌توانند بخرند. 

 

۳- لامبورگینی اوروس

 

سریع‌ترین شاسی بلندهای بازار جهانی در سال ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودروزمان سرعت‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت : ۳.۶ ثانیه

گفته می‌شود هنگامی که شاسی‌بلند لامبورگینی اوروس به بازار بیاید، متأسفانه با پیشرانه خورجینی ۱۰ یا ۱۲ سیلندر عرضه نخواهد شد؛ اما در عوض یک نسخه ۶۵۰ اسب بخاری از پیشرانه خورجینی هشت سیلندر ۴ لیتری مجهز به دو توربوشارژر (همان‌طور که در خودروهای آئودی و بنتلی دیده می‌شود) زیر کاپوت اوروس قرار خواهد گرفت. استفاده از این پیشرانه باعث می‌شود که نه‌تنها در زمان ۳.۶ ثانیه از صفر به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد، بلکه دست‌یابی به بیشینه سرعت ۳۰۵ کیلومتر بر ساعت نیز محقق شود. 

 

۲- جیپ گرند چروکی ترک‌هاوک

 

سریع‌ترین شاسی بلندهای بازار جهانی در سال ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودروزمان سرعت‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت : ۳.۵ ثانیه

شاسی‌بلند جیپ گرند چروکی ترک‌هاوک به‌عنوان یکی از سریع‌ترین خودروهای موجود در رده سایز بزرگ، می‌تواند در زمان ۳.۵ ثانیه (واقعا عالی برای یک پیشرانه بنزینی و وزن بالا) از حالت سکون به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت دست یابد. زیر کاپوت از پیشرانه خورجینی هشت سیلندر هل‌کت با ۷۱۵ اسب بخار قدرت استفاده می‌شود که به نوبه خود می‌تواند به سرعتی برسد که هیچ خودرویی با این مشخصات و وزن نتواند به آن دست یابد. 

 

۱- شاسی‌بلند الکتریکی تسلا مدل X P100D

 

سریع‌ترین شاسی بلندهای بازار جهانی در سال ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودروزمان سرعت‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت : ۲.۹ ثانیه

شاید انتظار داشتید سریع‌ترین شاسی‌بلند، یک خودروی مجهز به پیشرانه احتراق داخلی باشد و البته تعجبی هم ندارد؛ اما باید بدانید که عنوان سریع‌ترین شاسی‌بلند در این لیست به نسخه P100D خودروی الکتریکی تسلا مدل X می‌رسد که در مسابقه درگ واقعا فوق‌العاده است. اگر فردی نیاز به عملکرد بهتری از شاسی‌بلند تسلا داشته باشد، می‌تواند با پرداخت مبلغ اضافه حدود ۵۷ هزار دلار (قیمت تقریبی یک پورشه کیمن)، سرعت بیش‌تر و البته شعاع حرکتی کمتری دریافت کند.

 

 

  • 16
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش