چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۶:۰۰ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۱۵۱۶
دنیای خودرو

رندرهایی تماشایی از ۸ خودروی افسانه‌ای در تاریخ مسابقات سرعت

خودرو مسابقه,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

یک طراح خلاق، رندرهایی تماشایی از ۸ خودروی افسانه‌ای در تاریخ مسابقات سرعت منتشر کرده که با سبک طراحی مدرن در ابرخودروهای امروزی، ترکیب شده است.

 

از زمانی که مسابقات اتومبیلرانی آغاز شده است، مدل‌های بی‌شماری به میدان رقابت در کلاس‌های مختلف وارد شده‌اند. در این بین چند مدل مسابقه‌ای هستند که از آن‌ها به‌عنوان «افسانه» یاد می‌شود. به‌لطف پیشرفت کامپیوترها، امروز رندرهای جذابی از خودروهای به‌یاد ماندنی یا طرح‌های جذاب خیالی  خلق می‌شود. در این مطلب ۸ رندر تماشایی از ۸ خودروی مسابقه‌ای افسانه‌ای با طراحی مدرن معرفی می‌شوند. طراح این رندرها با توجه به اصالت این مدل‌ها و اضافه کردن چاشنی طراحی مدرن، خودروهای کلاسیک چند دهه پیش را در پوسته‌ای جدید احیاء کرده است.

 

۱- پورشه ۹۱۷

 

خودرو مسابقه,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

با آغاز دهه‌ی ۱۹۷۰، پورشه با مدل ۹۱۷ کولاک کرد. این مدل فوق‌العاده با پیشرانه‌ی ۱۲ سیلندر خطی ۴.۵، ۴.۹ و ۵ لیتری  برای اولین بار، قهرمانی کامل پورشه در لمانز ۲۴ ساعته را ممکن کرد. برای درک بهتر اهمیت پورشه ۹۱۷ کافی است بدانید که این مدل در مسیر مستقیم پیست لمانز، توانایی رسیدن به نهایت سرعت ۳۹۵ کیلومتر بر ساعت را در سال ۱۹۷۰ داشت. رندر بازطراحی مدرن پورشه ۹۱۷ با الهام از ۹۱۸ اسپایدر، مدل تمام برقی میشن E و طرح مسابقه‌ای شرکت نفتی گلف انجام شده است.

 

۲- بی‌ام‌و M1 Procar

 

خودرو مسابقه,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

مسابقات قهرمانی Procar از سال ۱۹۷۹ تا ۱۹۸۰ برگزار شد. این سری جذاب که توسط جوشن نیرپاخ، راننده‌ی مسابقه و رئیس دپارتمان M بی‌ام‌و در آن دوران ایجاد شد، میدان رقابت رانندگان دیگر سری‌های اتومبیلرانی شامل فرمول یک، رقابت‌های قهرمانی خودروهای اسپرت، تورینگ اروپا و ... بود. در این سری فقط بی‌ام‌و M1 با مشخصات فنی مشابه (پیشرانه ۶ سیلندر خطی با ۴۷۰ اسب بخار قدرت) در اختیار تیم‌ها بود که همین برابری، به‌جذابیت Procar اضافه می‌کرد. در طول برگزاری دو فصل Procar، قهرمانان فرمول یک جهان نیکی لائودا و نلسون پیکه در مجموع پیروز شدند. در سال ۲۰۰۸ در حاشیه‌ی گرن‌پری آلمان، Procar دوباره با حضور رانندگان دوفصل گذشته و البته بی‌ام‌و M1 برگزار شد. رندر مدرن M1 با الهام از مدل‌های i8 و ویژن i Dynamics با طرح دپارتمان M بی‌ام‌و طراحی شده است.

 

۳- لانچیا استراتوس

 

خودرو مسابقه,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

لانچیا استراتوس (Stratos) یکی از به‌یاد ماندنی‌ترین خودروهای مسابقات رالی قهرمان جهان (WRC) است. استراتوس با پیشرانه‌ی ۶ سیلندر V شکل ۲.۴ فراری سه سال پیاپی در دهه‌‌ی ۱۹۷۰ قهرمان مسابقات رالی جهان شد. استراتوس در شناخته‌شده ترین سری‌های رالی جهان شامل رالی مونت کارلو و کرس فرانسه و سانرمو ایتالیا شرکت داشته است. از آنجایی که لانچیا محصولی مانند استراتوس تولید نکرده است، رندر مدرن این خودروی رالی افسانه‌ای از  قلب مدل اصلی و ذهن خلاق طراح بیرون آمده است.

 

۴- استون مارتین DBR1

 

خودرو مسابقه,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

مدل مسابقه‌ای استون مارتین DBR1 که روزگاری فرمان آن در اختیار استرلینگ ماس بزرگ بود، اخیراً به‌عنوان گران‌ترین خودروی بریتانیایی تاریخ با قیمت ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار در حراجی فروخته شد. استون مارتین DBR1 با پیشرانه‌ی ۶ سیلندر خطی ۲.۵ و ۳ لیتری بیشتر به پیروزی در مسابقات ۲۴ ساعته لمانز سال ۱۹۵۹ شهرت دارد. طراح با حفظ طرح کلاسیک DBR1 و رنگ سبز آشنا، رندر مدرن این مدل زیبا را با الهام از ونتیج ۲۰۱۸ و هایپرکار مورد انتظار والکری طراحی کرده است.

 

۵- آئودی ۹۰ Quattro IMSA GTO

 

خودرو مسابقه,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

برند آلمانی آئودی سال ۱۹۸۶ باهدف فروش بیشتر در بازار آمریکاِ از مسابقات رالی به مسابقات پیست نقل مکان کرد. تیم مهندسی آئودی با استفاده از تجربه‌ی شرکت و موفقیت در مسابقات رالی، یکی از تهاجمی‌ و وحشی‌ترین خودروهای مسابقه‌ای سدان سری مسابقات IMSA را خلق کرد. این مدل زیبا از پیشرانه‌ی ۵ سیلندر ۲.۱ لیتری توربوشارژ استفاده می‌کرد و از مجموع ۱۳ مسابقه IMSA دهه‌ی ۱۹۸۰، ۸ بار به مقام اول رسید. رندر مدرن ۹۰ Quattro IMSA GTO با حفظ بدنه‌ی جعبه شکل و طرح مسابقه‌ای کواترو، از مدل R8 آئودی الهام گرفته است.

 

۶- فراری ۳۳۰ P4

 

خودرو مسابقه,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

در سال ۱۹۶۷ بود که مدل زیبای ۳۳۰ P4 فراری با پیشرانه‌ی خوش صدای ۱۲ سیلندر V شکل برای شرکت در مسابقات استقامتی ساخته شد. سه دستگاه فراری ۳۳۰ P4 تولید شد که امروز هر کدام از آن‌ها در اختیار کلکسیونرهای واقع در کانادا، آلمان و فرانسه است. رندر مدرن فراری ۳۳۰ P4 با رنگ بدنه‌ی قرمز مسابقه‌ای این برند ایتالیایی و الهام از مدل قدرتمند لافراری FXXK طراحی شده است.

 

۷- جگوار D تایپ

 

خودرو مسابقه,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

مدل مسابقه‌ای و زیبای جگوار D تایپ با الهام از طراحی هوایپماها در سال ۱۹۵۴ تولید شد. در مدت سه سال تولید، جگوار D تایپ سه مرتبه قهرمان مسابقات ۲۴ ساعته لمانز شد. رندر مدرن D تیپ با الهام از مدل C-X75 و XJR-12 طراحی شده است.

 

۸- مک‌لارن MP4/4

 

خودرو مسابقه,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

همکاری مک‌لارن و هوندا در مسابقات چند سال اخیر فرمول یک چندان مناسب نبود که حاصل آن پایان قرار این دو برند در سال گذشته شد. اما  چند دهه پیش ،مک‌لارن و هوندا فوق‌العاده عمل می‌کردند. مکلارن MP4/4 یکی از بهترین خودروهای فرمول یک جهان و درحقیقت با درصد پیروزی ۹۳.۸، موفق‌ترین خودروی فرمول یک تاریخ در یک فصل است. رانندگان افسانه‌ای فرمول یک شامل آیرتون سنا و آلن پروست پشت فرمان مک‌لارن MP4/4 بودند تا این مدل، یکی از به‌یاد ماندنی‌ترین خودروهای مسابقه‌ای تاریخ باشد. رندر مدرن مک‌لارن MP4/4 با حفظ طرح مسابقه‌ای مارلبورو به عنوان اسپانسر و اضافه کردن چاشنی خلاقیت، روزهای جذاب مسابقات فرمول یک را به طرفداران یادآوری می‌کند.

 

میلاد زنگانه

 

  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش