دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۳۱ - ۰۲ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۰۴۵۰
دنیای خودرو

۱۵ خودروی قدرتمند پلاگین هیبرید بازار جهانی

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

برای آشنایی با ۱۵ خودروی قدرتمند پلاگین هیبرید بازار جهانی، با ما همراه باشید.

 

در بازار خودروهای هیبرید و پلاگین هیبرید مدل‌های متنوع شاسی‌بلند، کراس‌اور، سدان، کوپه و حتی سوپراسپرت وجود دارد. معمولاً اولویت اول بیشترین خریداران خودروهای پلاگین هیبرید، مصرف کم خودرو یا تجربه‌ی سواری همزمان با خودروی تمام برقی و بنزینی است. با اینکه خودروهای هیبرید پلی میان مدل‌های بنزینی و تمام برقی آینده هستند، اما تمام آن‌ها با تمرکز ویژه برای مصرق و قدرت کم طراحی نشده‌اند.

 

در این مقاله قصد داریم تا ۱۵ خودروی قدرتمند پلاگین هیبرید بازار جهانی آشنا شویم. محصولات برندهای اروپایی ولوو، بی‌ام‌و، پورشه و مرسدس‌بنز بیشتر مدل‌های این فهرست را تشکیل می‌دهند اما در این میان چند مدل اروپایی و یک ابرخودرو هم به چشم می‌خورند. در ادامه فهرست تهیه شده توسط وب‌سایت Insideevs آورده شده است که بدون ایراد هم نیست.

 

۱۵- ولوو XC60 T8

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۳۲۰ اسب بخار

گشتاور: ۶۴۰ نیوتن‌متر

XC60 کراس‌اور لوکس ولوو است که سال گذشته وارد نسل دوم خود شد. این مدل خوش ساخت از پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲ لیتری مجهز به سوپرشارژر و توربوشارژر در کنار پک باتری لیتیوم-یون ۱۰.۴ کیلووات ساعت استفاده می‌کند. تیم مهندسی ولوو XC60 را به‌عنوان یک کراس‌اور لوکس، راحت و کم مصرف طراحی کرده است که با نهایت سرعت ۲۲۹ کیلومتر بر ساعت، در زمان ۵.۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

 

نسل دوم ولوو XC60 اولین مدل از سری ۶۰ این برند و اولین مدل پس از روی کار آمدن جیلی است که همانند سه مدل سری ۹۰ از پلتفرم SPA سوئدی‌ها استفاده می‌کند. البته برخلاف اطلاعات درج شده در فهرست انتخابی وب‌سایت Insideevs، مدل XC60 T8 در وب‌سایت رسمی ولوو با قدرت ۴۰۰ اسب بخار تعریف شده است و فقط مدل T8 بنزینی با قدرت ۳۲۰ اسب بخار وجود دارد.

 

۱۴- بی‌ام‌و سری ۷ مدل ۷۴۰e xDrive iPerformance

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۳۲۲ اسب بخار

گشتاور: ۵۰۰ نیوتن‌متر

مدل پلاگین هیبرید ۷۴۰e از نسل هفتم سری ۷ بی‌ام‌و با ۲ اسب بخار قدرت بیشتر و البته گشتاور کمتر، در جایگاه ۱۴ این فهرست قرار گرفته است. ۷۴۰e xDrive iPerformance لوکس، جادار و راحت از پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲ لیتری توربوشارژ، پک باتری لیتیوم-یون ۹.۲ کیلووات ساعت و گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک استفاده می‌کند.

 

پلاگین هیبرید ۷۴۰e بی‌ام‌و که نسخه با طول بیشتر آن هم عرضه می‌شود برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت، فقط به ۵.۱ ثانیه زمان نیاز دارد. نهایت سرعت این سدان لوکس و زیبای آلمانی به ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

 

۱۳- کادیلاک CT6 PHEV

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۳۵۵ اسب بخار

گشتاور: ۵۸۳ نیوتن‌متر

اگر طرفدار خودروهای آمریکایی باشید، بهترین گزینه سدان بزرگ پلاگین هیبرید لوکس و جادار CT6 PHEV محصول برند پرطرفدار کادیلاک است. کادیلاک CT6 پلاگین هیبرید در سال ۲۰۱۵ با پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲ لیتری و پک باتری لیتیوم-یون ۱۸.۴ کیلووات ساعت رونمایی شد. این سدان آمریکایی که خط تولید آن مانند چند مدل بیوک، کادیلاک و شورولت در شانگهای چین قرار دارد، در مقایسه با سری ۷ بی‌ام‌و ۳۲ اسب بخار بیشتر تولید می‌کند تا به شهرت خودروسازان آمریکایی لطمه‌ای وارد نکند. کادیلاک CT6 پلاگین هیبرید در زمان ۵.۲ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

 

۱۲- بی‌ام‌و i8

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۳۶۹ اسب بخار

گشتاور: ۵۷۰ نیوتن‌متر

کوپه‌ی خاص بی‌ام‌و i8 که به‌تازگی مدل کروک آن هم رونمایی شد، جزو معدود خودروهای پلاگین هیبرید اسپرت و پرقدرت بازار جهانی بوده اما، با این‌حال به فهرست ۱۰ خودروی قدرتمند پلاگین هیبرید نرسیده است. بی‌ام‌و i8 در مدل ۲۰۱۹ توسط مهندسین باواریا بازنگری شده است تا پیشرانه‌ی ۳ سیلندر ۱.۵ لیتری توربوشارژ آن در کنار پک باتری لیتیوم-یون ۱۱.۶ کیلووات ساعت بیش از ۳۵۰ اسب بخار قدرت تولید کند. بی‌ام‌و i8 کوپه و رودستر هر دو با نهایت سرعت ۲۵۰ کلومتر بر ساعت به‌ترتیب در زمان ۴.۲ و ۴.۴ ثانیه ، به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسند.

 

۱۱- ولوو S60 T8

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۴۰۰ اسب بخار

گشتاور: ۶۴۰ نیوتن‌متر

دومین نسل از سدان لوکس و زیبای ولوو S60 که چند روز پیش رونمایی شد، تازه نفس‌ترین پلاگین هیبرید این فهرست است. S60 جدید از پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲ لیتری سوپرشارژ و توربوشارژ ولوو T8 با قدرت ۳۱۳ اسب بخار، موتور الکتریکی با قدرت ۸۷ اسب بخار و گیربکس ۸ سرعته‌ی اتوماتیک استفاده می‌کند.

 

عملکرد فنی این سدان زیبا شامل نهایت سرعت و تست سرعت صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت آن هنوز اعلام نشده است.وب‌سایت Insideevs گشتاور این مدل را درج نکرده است اما بر اساس اطلاعات وب‌سایت رسمی ولوو، همانند دیگر مدل‌های T8 نسل جدید S60 هم با ۶۴۰ نیوتن‌متر گشتاور همراه است.

 

۱۰- ولوو XC90 T8

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۴۰۰ اسب بخار

گشتاور: ۶۴۰ نیوتن‌متر

در جایگاه ۱۰ قدرتمندترین خودروهای پلاگین هیبرید دنیا، نسل دوم کراس‌اور سایز متوسط و لوکس XC90 با پیشرانه‌ی T8 قرار گرفته است که مشخصات فنی آن مشابه سدان جدید XC60 است. نسل دوم ولوو XC90 از سال ۲۰۱۴ به بازار جهانی عرضه شده اما پلاگین هیبرید این کراس‌اور مجهز به پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲ لیتری سوپرشارژ و توربوشارژ T8 در کنار پک باتری لیتیوم-یون از سال ۲۰۱۵ فروخته شده است. ولوو XC90 T8 در تست‌های وب‌سایت کار اند درایور، در زمان ۵.۳ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسیده است.

 

۹- ولوو S90 T8

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۴۰۲ اسب بخار

گشتاور: ۶۵۱ نیوتن‌متر

سدان لوکس S90 دیگر محصول ولوو است که از سیستم هیبرید T8 این برند با پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲ لیتری سوپرشارژ و توربوشارژ استفاده می‌کند. دوباره باید ذکر شود که در وب‌سایت ولوو S90 T8 با قدرت ۴۰۰ اسب بخار و گشتاور ۶۴۰ نیوتن‌متر مشخص شده است اما در فهرست Insideevs این مقادیر متفاوت است.

 

۸- کارما رِوِرو

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۴۰۳ اسب بخار

گشتاور: ۱۳۳۰ نیوتن‌متر

رورو (Revero) سدان لوکس و اسپرت برند آمریکایی کارما (Karma) است که به‌عنوان جایگزین مدل فسیکر (Fisker) در سال ۲۰۱۶ رونمایی شد. کارما رورو از پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲ لیتری توربوشارژ، دو موتور الکتریکی، پک باتری لیتیوم-یون ۲۱.۴ کیلووات ساعت و پنل‌های خورشیدی سقفی استفاده می‌کند تا با نهایت سرعت ۲۰۱ کیلومتر بر ساعت، در زمان ۵.۴ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. بر اساس گفته‌های مدیرعامل این شرکت کوچک آمریکایی که در حال حاضر در اختیار شرکت چینی وانژیانگ (Wanxiang) قرار دارد، هدف نهایی تولید و فروش ۳ هزار دستگاه کارما رورو است.

 

۷- ولوو S60 T8 پل‌استار

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۴۱۵ اسب بخار

گشتاور: اعلام نشده

قدرتمندترین محصول ولوو در این فهرست، نسل جدید S60 T8 نسخه‌ی تیونینگ شده‌ی دپارتمان پل‌استار (Polestar) ولوو بوده که هنوز گشتاور آن اعلام نشده است. مدل پل‌استار نسل جدید ولوو S60 T8 با کیت بدنه‌ی متفاوت، سیستم تعلیق بهتر و قدرت بیشتر که حاصل بهینه‌سازی ECU و قوای فنی هیبرید است، از مدل‌های دیگر کارخانه‌ای جدا می‌شود. محصولات ولوو سهم قابل توجهی از این فهرست را تشکیل داده‌اند، اما مقام‌های پایین‌تر از جایگاه ۷ در اختیار خودروهای آلمانی و و تنها ابرخودروی پلاگین هیبرید است.

 

۶- پورشه کاین S E-Hybrid

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۴۱۶ اسب بخار

گشتاور ۵۹۰ نیوتن‌متر

کراس‌اور لوکس پورشه کاین S  E-Hybrid مجهز به پک باتری لیتیوم-یون ۱۰.۸ کیلووات ساعت، از پیشرانه‌ی ۶ سیلندر V شکل ۳ لیتری سوپرشارژ ۳۳۳ اسب بخار قدرت و از موتور برقی ۹۵ اسب بخار قدرت می‌گیرد تا در مجموع ۴۱۶ اسب بخار قدرت داشته باشد. البته مدل کاین E Hybrid در وب‌سایت رسمی پورشه با قدرت ۴۶۲ اسب بخار قرار گرفته اما در فهرست Insideev درج نشده است. کاین S E-Hybrid با نهایت سرعت ۲۴۳ کیلومتر بر ساعت در زمان ۵.۲ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

 

۵- مرسدس‌بنز S550e

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۴۳۶ اسب بخار

گشتاور: ۶۵۰ نیوتن‌متر

مدل لوکس و پرقدرت مرسدس‌بنز S550e از پیشرانه‌ی ۶ سیلندر V شکل ۳ لیتری بای توربوشارژ و پک باتری لیتیوم-یون ۸.۷ کیلووات ساعت استفاده می‌کند. S550e در زمان ۴.۹ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد و البته توانایی رسیدن به نهایت سرعت ۲۰۹ کیلومتر بر ساعت را هم دارد.

 

۴- مرسدس‌بنز GLE 500e

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۴۳۶ اسب بخار

گشتاور: ۶۵۰ نیوتن‌متر

شاسی‌بلند لوکس و سایز متوسط GLE در تیپ پلاگین هیبرید نیز عرضه می‌شود. همانند S550e، این شاسی‌بلند هم از پیشرانه‌ی V6 بای توربوشارژ با حجم ۳ لیتر استفاده می‌کند. مرسدس GLE 500e برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت فقط به ۵.۲ ثانیه نیاز دارد.

 

۳- پورشه پانامرا ۴ E-Hybrid

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۴۶۲ اسب بخار

گشتاور: ۷۰۰ نیوتن‌متر

سدان لوکس پورشه پلاگین هیبرید پانامرا در نسخه ۴ E-Hybrid بیش از ۴۵۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کند. پیشرانه‌ی ۶ سیلندر V شکل ۲.۹ لیتری توئین توربوشارژ در کنار پک باتری لیتیوم-یون ۱۴.۱ کیلووات ساعت قرار گرفته است تا پانامرا ۴ E-Hybrid در زمان ۴.۴ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. البته بازهم برخلاف اطلاعات وب‌سایت Insideevs، بر اساس وب‌سایت رسمی پورشه قدرت این مدل ۴۵۵ اسب‌بخار بوده و زمان ۴.۶ ثانیه برای تست سرعت صفر تا ۱۰۰ آن درج شده است.

 

۲- پورشه پانامرا S E-Hybrid

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: ۶۸۰ اسب بخار

گشتاور: ۸۵۰ نیوتن‌متر

مدل S E-Hybrid پورشه پانامرا با پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل ۴ لیتری توئین توربوشارژ و پک باتری لیتیوم-یون ۱۴.۱ کیلووات ساعت در جایگاه دوم قدرتمندترین خودروهای پلاگین هیبرید فهرست Insideevs قرار گرفته است. زمان ۳.۵ ثانیه در تست سرعت صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت و نهایت سرعت ۳۰۹ کیلومتر بر ساعت از ویژگی‌های منحصر به فرد این مدل زیبا است.

 

۱- کونیگزگ رگرا

 

خودرو پلاگین هیبرید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قدرت: بیش از ۱۵۰۰ اسب بخار

گشتاور: بیش از ۲۰۰۰ نیوتن‌متر

قدرتمندترین خودروی پلاگین هیبرید دنیا، هایپرکار کونیگزگ رگرا (Regera) که فقط ۸۰ دستگاه از آن با قیمت نزدیک به ۲ میلیون دلار تولید می‌شود. رگرا از پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل ۵ لیتری توئین توربوشارژ در کنار ۳ موتور الکتریکی برند YASA و باتری لیتیوم-یون ۴.۵ کیلووات ساعت استفاده می‌کند. کونیگزگ رگرا با نهایت سرعت ۴۱۰ کیلومتر بر ساعت، در زمان ۲.۷ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

 

 

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش