سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
۰۱:۲۶ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۵۷۸۷
دنیای خودرو

خودرو‌هایی مناسب برای آخرالزمان!/ تصاویر

صنعت خودروسازی چیزی بیشتر از یک قرن قدمت دارد و در طول این مدت شاهد خودروهای رنگ و وارنگ زیادی بوده‌ایم که هر کدام برای کاری ساخته شده‌اند. این خودروها نیازهای روزمره مردم را پاسخ می‌دهند و روی آنها برای تفریح و گردش نیز می‌توان حساب باز کرد. اما زمانی که شرایط سخت‌ و دشوار شود روی خودروهای معمولی به‌رغم تمامی پیشرفت‌ها و امکاناتی که دارند نمی‌توانید حساب باز کنید و بهتر است سراغ خودروهایی برویم که نسبت به خودروهای معمولی حرف‌های بیشتری در شرایط سخت‌ برای گفتن دارند.

 

این خودروها توانمندی‌های بسیار بیشتری دارند و حتی برای حوادث سخت و دشوار و رانندگی در مسیرهای بسیار ناهموار نیز مناسب هستند. اما از آنجایی که کمتر شاهد شرایط سخت و دشوار هستیم خودروهای جا‌ن‌سخت و مقاوم نیز نسبت به خودروهای معمولی کمتر ساخته می‌شوند. در این بین باز هم خودروهایی وجود دارند که در شرایط سخت‌ و دشوار خم به ابرو نمی‌آورند و به قول معروف برای آخرالزمان ساخته شده‌اند. از آنجایی که مشاهده این خودروها و بررسی اطلاعات فنی آنها خالی از لطف نیست در ادامه با هم به خودروهایی که برای آخرالزمان ساخته شده‌اند نگاهی خواهیم داشت.

 

آوتوروس شامان ۸*۸

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تقریباً تمامی خودروهایی که تاکنون مشاهده‌ کرده‌ایم ۴ چرخ دارند اما داستان آوتوروس شامان (Avtoros Shaman) فرق می‌کند و با یک خودروی هشت چرخ طرف هستیم که به پیشرانه‌ای توربوشارژ با ۱۷۰ اسب‌بخار مجهز شده است.

 

نیروی این پیشرانه از طریق سیستم انتقال قدرت پیشرفته‌ای که در آوتوروس شامان تعبیه شده است به هشت چرخ بزرگ این خودرو منتقل می‌شود. این خودرو مصرف نسبتاً بهینه‌ای نیز دارد و با یک گالون بنزین حدود ۱۹ کیلومتر مسافت را پشت‌سر می‌گذارد. به این ترتیب در شرایط سخت و دشوار که احتمالاً فراهم کردن بنزین دردسرهای زیادی دارد روی آوتوروس شامان می‌توانید حساب‌باز کنید. باک این خودرو چیزی حدود ۲۷۰ لیتر ظرفیت دارد و به این ترتیب با یک حساب سرانگشتی می‌توان گفت آوتوروس شامان با یک باک پر مسافتی بیشتر از ۱۳۰۰ کیلومتر را طی می‌کند و راننده و سرنشینان این خودرو را تاجایی که امکان دارد ا شرایط سخت بدون هیچ توقفی خارج می‌کند.

 

لندروور کاتبرتسان

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

کابین این لندروور همان کابینی است که در لنروور سال ۱۹۵۸ شاهد آن بوده‌ایم اما به لحاظ فنی و امکانات بعید می‌دانید تمامی لندروورهای که تاکنون ساخته شده‌‌اند حریف لندروور کاتبرتسان (Land Rover Cuthbertson) باشند.

 

این خودرو به لحاظ قدرت حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و بعید می‌دانیم مانعی وجود داشته باشد که بتواند جلوی لندروور کاتبرتسان را بگیرد. اما روی سرعت این خودرو نمی‌توانید حساب زیادی باز کنید چرا که این لندروور عجیب و مقاوم تنها با سرعت ۳۱ کیلومتر در ساعت حرکت می‌کند.

 

به این ترتیب می‌توان لندروور کاتبرستان را خودروی مناسبی برای شرایط سخت و دشواری دانست که برای خارج شدن از این شرایط عجله‌ای نداشته باشد، در غیر این صورت با سرعت آهسته‌ای که این لندروور دارد بعید می‌دانیم در زمان مناسب بتواند سرنشینان را از مهلکه نجات دهد.

 

جی‌.‌پی‌.‌وی کلنل ۸*۸

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

خودروهای معمولی ممکن است در جاده‌ها حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند اما بیشتر این خودروها در عبور از رودخانه‌‌های خروشان و صخره‌های بلند و ارتفاع کم می‌آورند و نمی‌توان انتظار زیادی از خودروهای معمولی برای عبور از مناطق صعب‌العبور داشت.

 

به این ترتیب اگر به دنبال بهترین خودرو برای عبور از مسیرهای سنگلاخی و رودخانه‌های عمیق می‌گردید می‌توانیم به شما خودروی جی‌.‌پی‌.‌وی کلنل ۸*۸ را معرفی کنیم. این خودرو قدرت زیادی نیز دارد و نه تنها ظاهر آن شبیه به یک نفربر نظامی است بلکه قدرت جی‌.‌بی‌.‌وی کلنل با یک تانک نظامی برابری می‌کند. جالب است بدانید این خودروی قدرتمند بدون اینکه خم به ابروی خود بیاورد دیواری با ضخامت ۳۰ سانتی‌متر را از هم می‌شکافد و حتی سیل هم نمی‌تواند جلوی حرکت جی‌.‌پی‌.وی کلنل را بگیرد.

 

باربوس ۸۵۰ باشمی

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در نگاه اول به این خودرو شکل و شمایل مرسدس‌بنز ای.‌ام‌.‌جی جی ۶۳ در ذهن شما تداعی می‌شود و اگر چنین شباهت را تشخیص داده باشید باید برای شما بگوییم که اشتباه نکرده‌ایم و باربوس ۸۵۰ باشمی (Brabus 850 Buscemi Edition)، از روی مرسدس‌بنز ای‌.‌ام‌.‌جی ساخته شده است.

 

این خودرو در کنار استقامت و قدرت، زیبایی و امکانات داخلی شیک و جذابی نیز دارد و همین امر هم باعث شده تا باربوس ۸۵۰ باشمی چیزی حدود ۴۶۰ هزار دلار قیمت داشته باشد. به این ترتیب از لحاظ قیمت می‌توان گفت باربوس ۸۵۹ باشمی یکی از اشرافی‌ترین خودروهایی است که برای آخرالزمان می‌توانید روی آن حساب باز کنید.

 

اگر به دنیای خودرو علاقه داشته باشید احتمال دارد استیو باشمی را بشناسید، وی یکی از طراحان حرفه‌ای خودرو است و ید طولایی در شخصی‌سازی بهترین خودروهای دنیا دارد. باربوس ۸۵۰ باشمی نیز ساخت دست این طراح افسانه‌ای است و یک پیشرانه با ظرفیت ۶.۰ لیتر از نوع V8 را در این خودرو شاهد هستیم. این پیشرانه ۸۵۰ اسب‌بخار نیرو در اختیار راننده قرار می‌دهد تا با یکی از قدرتمندترین شاسی‌بلند‌های مقاوم و جان‌سخت دنیا طرف باشیم.

 

با چنین پیشرانه‌ای بدیهی است که باربوس ۸۵۰ باشمی سرعت چشم‌گیری نیز داشته باشد و این خودرو با سرعتی حدود ۲۶۰ کیلومتر در ساعت سرنشینان را از شرایط سخت و دشوار خارج می‌کند.

 

اینکاس سنتری ام.‌پی‌.‌وی

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این خودرو ممکن است به‌لحاظ ظاهری شباهت‌های زیادی با تانک نداشته باشد اما به لحاظ امکانات فنی از یک تانک قدرتمند چیزی کم ندارد. اینکاس سنتری ام‌.‌پی‌‌.وی به لحاظ ابعاد نیز یک خودروی بسیار بزرگ است و حدود ۶ متر طول دارد. چنین ابعادی باعث شده سرنشینان به راحتی داخل خودرو قرار بگیرند و فضای بسیاری خوبی را در داخل این خودرو تجربه کنند.

 

اینکاس سنتری ام‌.‌پی‌.‌وی در برابر تمامی حوادث طبیعی و غیر طبیعی مقاوم است و تاب توان گلوله و بمب را نیز دارد. این خودرو تجربه شیرینی برای رانندگی نیز دارد و صندلی راننده در ارتفاع مناسبی قرار می‌گیرد تا دید کاملی از محیط اطراف در اختیار راننده قرار بگیرد.

 

در اینکاس سنتری ام.‌پی‌.‌وی یک پیشرانه ۶.۷ لیتری تعبیه شده است و این متور ۳۹۵ اسب‌بخار نیرو تولید می‌کند تا با نهایت سرعت از میان سخت‌ترین شرایط عبور کند. نیروی تولید شده توسط پیشرانه اینکاس سنتری ام.‌پی‌.‌وی به چهار چرخ خودرو منتقل می‌شود و این موارد باعث شده تا در نیروهای نظامی نیز این خودرو به خدمت گرفته شود.

 

جیپ رانگلر ویلیس جیگر کارز

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

اگر به تسلیحات نظامی علاقه داشته باشید حتماً به خوبی می‌دانید که طراحی‌های زیبایی را نیز در سلاح‌ها و وسایل نقلیه شاهد هستیم. این جیپ رانگلر نیز از همین طراحی بهره گرفته و یک پیشرانه ۳.۶ لیتری از نوع V6 را در این خودرو شاهد هستیم.

 

پیشرانه این خودرو چیزی حدود ۲۸۵ اسب‌بخار نیرو در اختیار راننده قرار می‌دهد و بر خلاف سایر خودروهایی که در این فهرست دیدیم و ظاهری عجیب و غریب دارند با جیپ رانگلری طرف هستیم که توسط جیگِر کارز ( Geiger Cars) طراحی شده و ظاهر زیبا و جذابی دارد. جالب است بدانید این خودرو به لحاظ تعداد تولید نیز یک خودروی کاملاً خاص و نایاب است و جیگر کارز تنها ۱۰ دستگاه از آن تولید کرده است.

 

همین امر باعث شده تا جیپ رانگلر ویلیس جیگر کارز به لحاظ ارزش نیز قیمت گزافی داشته باشد و با قیمتی نزدیک به ۷۰ هزار دلار در بازارهای جهانی معامله شود.

 

تکنو ایمپالس راکت زد

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این خودرو ممکن است ظاهری فضایی و عجیب و غریب داشته باشد اما مطمئن باشید با یک خودروی جان‌سخت طرف هستیم که در شرایط دشوار راننده را هرگز تنها نمی‌گذارد، تکنو ایمپالس راکت زد سرعت بسیار کمی دارد و به یک پیشرانه ۲.۵ لیتری با ظرفیت ۸۲ اسب‌بخار مجهز است.

 

این خودرو توسط روس‌ها تولید شده است و نیروی پیشرانه آن به چهار چرخ منتقل می‌شود. جالب است بدانید در کنار تمامی فناوی‌های پیشرفته‌ای که در این خودرو به خدمت گرفته شده است، فناوری بادکردن خودکار لاستیک‌ها بیشتر از همه به چشم می‌خورد. تکنو ایمپالس راکت زد دید وسیعی از فضای روبرو در اختیار راننده قرار می‌دهد و خودرویی تمام‌عیار برای پشت‌سر گذشتن هرگونه شرایط سخت و دشوار است.

 

هنسی ولوسی‌راپتور ۶*۶

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

بعضی از طراحان خودرو بر این باور هستند که چهار چرخ برای خودروهای جان‌سخت کفایت نمی‌کند و این خودروها باید هشت یا دست‌کم شش چرخ داشته باشند. در این زمینه می‌توان به هنسی ولوسی‌راپتور (Hennessey VelociRaptor)، اشاره کرد.

 

این خودروی جان‌سخت از پیشرانه‌ای از نوع V6 بهره‌ می‌برد که ۳.۵ لیتر ظرفیت دارد. این پیشرانه میزان ۶۰۰ اسب‌بخار نیرو در اختیار راننده قرار می‌دهد و بعید می‌دانیم مسیری وجود داشته باشد که هنسی لوسی‌راپتور نتواند از آن عبور کند. چنین ویژگی‌هایی باعث شده تا این خودروی جان‌سخت قیمت گزافی هم داشته باشد و ۳۰۰ هزار دلار در بازارهای جهانی معامله شود.

 

تورساس پراتوریان

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این خودرو نیز مانند سایر خودروهایی که در این فهرست به آنها اشاره کردیم مسیرهای صعب‌العبور را به راحتی پشت‌سر می‌گذارد اما تورساس پراتوریان (Torsus Praetorian)، نسبت به سایر خودورهای این فهرست یک ویژگی بسیار جالب توجه دارد و با خودرویی طرف هستیم که به راحتی ۳۵ سرنشین را در خود جای می‌‌دهد تا انسان‌های بیشتری را از خطرهای سخت و دشوار نجات دهد.

 

تورساس پراتوریان پیشرانه‌ای قدرتمند با ظرفیت ۶.۹ لیتر دارد و این موتور چیزی حدود ۲۳۹ اسب‌بخار نیرو در اختیار راننده قرار می‌‌دهد. این خودروی جان‌سخت به یک بکسل بسیار قدرتمند و پیشرفته‌ نیز مجهز است و سرعتی حدود ۱۲۰ کیلومتر در ساعت دارد.

 

من‌هارت ام.‌اچ.‌ایکس ۶ دِرت

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

وقتی صحبت از خودروهای جان سخت به میان می‌آید بعید می‌دانیم برند بی.‌ام‌.‌و به فکر شما برسد اما جالب است بدانید نسخه‌ای جان‌سخت از یکی از خودروهای بی‌.‌ام‌.‌و را شاهد هستیم که اتفاقاً ظاهر بسیار شیک و جذابی دارد و تجهیزات داخل این خودرو نیز کاملاً اشرافی و لاکچری است.

 

این خودرو زیبایی خاصی دارد اما امکانات آن تنها به این ختم نمی‌شود و با یک پیشرانه بسیار قدرتمند در آن طرف هستیم که ۸۸۸ اسب‌بخار نیرو دارد و در سخت‌ترین شرایط راننده و سرنشینان را از مهلکه به‌در می‌برد.

 

نیسان ۳۷۰ زد.‌کی‌.آی

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

وقتی صحبت از رانندگی در شرایط سخت به میان می‌آید همیشه به راندن در مسیرهای سنگلاخی یا عبور از روخانه‌های عمیق فکر می‌کنیم، خوشبختانه تمامی خودروهای این فهرست به خوبی از چنین مسیرهایی عبور می‌کنند اما وقتی پای برف و بوران در میان باشد حتی جان‌سخت‌ترین خودروها نیز در میان برف گیر می‌کنند. اینجاست که نیسان ۳۷۰ زد.‌کی‌.‌آی به کمک می‌آید و ادعای این را دارد که از میان برف و کولاک به راحتی عبور می‌کند.

 

یک پیشرانه ۳.۷ لیتری از نوع V6 را در این خودرو شاهد هستیم که ۳۲۸ اسب‌بخار نیرو تولید می‌کند. این موارد باعث شده تا نیسان ۳۷۰ زد.‌کی‌.‌آی به خودرویی تمام‌عیار برای گذر از سردترین و برفی‌ترین روزهای زمستان تبدیل شود. لازم به ذکر است این خودرو در حال حاضر از جانب نیسان به‌صورت مفهومی ساخته شده و تنها در نمایشگاه شیکاگو رخ نشان داده است اما بدون شک اگر از چنین ایده‌ای استقبال شود شاهد تولید انبوه آن خواهیم بود.

 

تانک رضوانی

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

شرایط سخت و دشواری در بیشتر مواقع از جانب طبیعت پیش روی انسان‌ها قرار می‌گیرد اما گاهی اوقات نیز انسان‌‌های برای هم دردسر درست می‌کنند و جنگ و درگیری انسان را در شرایطی قرار می‌دهد که به خودروهایی مقاوم در برابر بمب و گلوله نیاز پیدا می‌کند. تانک رضوانی برای همین کار ساخته شده است و یک پیشرانه هِلکت (Hellcat) از نوع V8 در این خودرو حضور دارد.

 

چنین پیشرانه‌ای ۷۰۷ اسب‌بخار نیرو تولید می‌کند و این خودرو در کنار بدنه ضدگلوله از شیشه‌های مقاوم در برابر آتش و گلوله نیز بهره می‌برد. مقاومت تانک رضوانی از چیزی که فکرش را بکنید بیشتر است و این خودرو حتی در برابر موشک‌های بالیستیک نیز دوام می‌آورد.

 

قابلیت دید در شب، سیستم تعلیق تقویت شده، امکان مشاهده محیطی که دود آنرا فرا گرفته باشد را می‌توان از دیگر ویژگی‌های تانک رضوانی دانست. کاملاً مشخص است چنین قابلیت‌هایی برای مشتری ارزان تمام نمی‌شود و با خودرویی طرف هستیم که تادندان مسلح شده قیمتی حدود ۳۰۰ هزار دلار دارد.

 

پارتیزان وان

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

ممکن است ظاهر این خودرو در نگاه نظر شما را جلب نکند اما جالب است بدانید با یک خودروی بسیار مقاوم و جان‌سخت طرف هستیم که سازنده آن به اندازه‌ای از پارتیزان وان مطمئن است که این خودرو را با صد سال گارانتی به‌فروش می‌رساند.

 

پارتیزان وان نه تنها از مسیرهای سنگلاخ و صخره‌های عظیم عبور می‌کند بلکه این خودرو کاملاً ضدگلوله ساخته شده و غیرقابل نفوذ است. جالب اینجاست که پارتیزان وان برای انتقال با هلیکوپتر نیز استقامت خوبی دارد و انداختن آن از ارتفاع پایین توسط هلیکوپتر هیچ مشکلی برای پارتیزان وان ایجاد نمی‌‌کند. با این حساب می‌توان گفت پارتیزان وان برای آخرالزمان طراحی شده و راننده و سرنشینان را در این شرایط سخت بدون شک تنها نخواهد گذاشت.

 

پال‌وی لیبرتی

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مشخص نیست در مسیرهای سخت و دشوار چه موانعی پیش‌روی راننده قرار می‌گیرد و به همین منظور پال‌وی لیبرتی (Pal-V Liberty)، در‌واقع خورویی است که روی زمین حرکت می‌کند و به‌عنوان یک خودروی پرنده در هوا نیز پرواز می‌کند.

 

پال‌وی لیبرتی دو سرنشین را در خود جای می‌‌دهد و با سرعت ۱۸۰ کیلومتر در هوا به پیش می‌رود. البته این خودروی پرنده قیمت کمی هم ندارد و نسخه پایه آن با قیمتی حدود ۴۰۰ هزار دلار به‌فروش می‌رسد و نسخه‌های پیشرفته‌تر آن قیمت‌های بیشتری نیز دارند.

 

تویوتا لندکروز اف‌.‌جی ۴۰ هات‌رود

خودروهای غول پیکر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این خودرو مخصوص رانندگی در صحراهای گرم و سوزان طراحی شده است و مهندسین طراح آن چیزی نزدیک به ۱۲ هزار ساعت، وقت را صرف ساخت تویوتا لندکروز اف. جی ۴۰ هات‌رود کرده‌اند. در نتیجه با یک خودروی کاملاً اختصاصی برای صحرا طرف هستیم که پیشرانه قدرتمندی از نوع V8 دارد و ۳۰۰ اسب‌بخار نیرو تولید می‌کند.

 

با این حساب می‌توان گفت تویوتا لندکروز اف‌.‌جی ۴۰ هات‌رود ممکن است در مسیرهایی که صخره‌های عظیمی دارند حرفی برای گفتن نداشته باشد اما مطمئن باشید این خودرو در گرم‌ترین صحراهای دنیا نیز راننده‌اش را تنها نمی‌گذارد.

 

محمد کاملان

 

bartarinha.ir
  • 24
  • -7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش