سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۴۷ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۰۰۴۹
دنیای خودرو

مرسدس بنز از خودروی مفهومی EQC 4 × ۴² رونمایی کرد (+تصاویر)

خودروی مفهومی بنز EQC 4 × ۴²,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
مدل مفهومی از شاسی بلند برقی مرسدس بنز EQC 4×4² معرفی شد.

مرسدس بنز از خودروی مفهومی EQC 4 × ۴² رونمایی کرد که به تولید نخواهد رسید؛ این شاسی بلند برقی و آف رود از سیستم های لوکس و پیشرفته و مدرن خودروساز آلمانی بهره می برد.

خودروی مفهومی جدید مرسدس بنز EQC ۴ × ۴² جدیدترین محصول منحصربه فرد خودروساز آلمانی است که شاسی بلند برقی را به یک آفرودر فوق العاده تبدیل می کند. اکنون مرسدس بنز EQC ۴ × ۴² جدید به لطف کار تیمی که خودروی مفهومی E ۴۰۰ همه جارو ۴ × ۴² را تولید کرد، ۲۰ سانتیمتر بلندتر از مدل تولیدی استاندارد است.

از جمله موارد مهم میتوان به سیستم تعلیق کاملا اصلاح شده اشاره کرد که اکنون مجموعه ای از محورهای دروازه ای چنداتصالی دارد و به همان نقاط نصب در بدنه مدل تولیدی متصل شده اند. این مدل مفهومی از لاستیک های ۲۰ اینچی بهره می برد و کف خودرو تا سطح زمین ۲۹۳ میلی متر فاصله دارد که این فاصله، ۱۵۳ میلی متر بیشتر از EQC استاندارد و ۵۸ میلی متر بیشتر از G کلاس است.

مارکوس شافر، مدیر ارشد عملیاتی مرسدس بنز، در این زمینه گفت: هدف ما این است که تجمل مدرن و سازگاری زیست محیطی را با جذابیت ترکیب کنیم. مرسدس بنز EQC ۴ × ۴² نشان می دهد که چقدر حمل ونقل پایدار لذت بخش است. این جایی است که به لطف MBUX و به روزرسانی های بی سیم، تجربه مشتری و فناوری پیشرفته حمل ونقل برقي به کوه منتقل می شود. بطور خلاصه بگویم که خودروی الکتریکی لوکس و پیشرفته راهی مسیرهای آف رود خواهد شد.

رینگ های بزرگ این خودروی مفهومی باعث می شوند خودروساز آلمانی از زهوارهای برجسته پلاستیکی برای تغاری های گلگیر بهره ببرد که ۲۰۰ میلی متر به عرض خودرو اضافه می کنند و ظاهر« پاگنده» را به شاسی بلند برقی آلمانی می دهند. داشتن مجموعه ای از اکسل های دروازه ای، راهی مطمئن برای به حداکثر رساندن رانندگی در مسیرهای خارج از جاده است. عمق فرو رفتن خودرو در آب اکنون ۴۰ سانتیمتر (۱۵ سانتی متر افزایش)، زاویه دیدار و خروج آن ۳۱/۸ و ۳۳ درجه است (به ترتیب ۱۱/۲ و ۱۳ درجه افزایش می یابد) ؛ درحالی که زاویه شکست ۲۴/۲ درجه است و ۱۲/۶ درجه افزایش می یابد.

شافر افزود: این مطالعه ی متحرک به وضوح نشان می دهد كه در كنار اشتیاق به حمل ونقل برقي، ما در مرسدس بنز ادعای رهبری کامل در این بخش داریم و جذابیت احساسی این موضوع را در آینده بیش ازپیش افزایش خواهیم داد.

خودروی مفهومی بنز EQC 4 × ۴²,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مرسدس بنز سیستم صوتی سفارشی به EQC ۴ × ۴² اضافه کرده است که صداها را هم در فضای داخل کابین و هم در خارج پخش می کند. چراغ های جلو به عنوان بلندگو و بخشی از سیستم عمل می کنند که از الگوریتم های طراحی صوتی هوشمند برای محاسبه لحظه ای صداهای منتشرشده از آمپلی فایر استفاده می کند. صداهای پخش شده تحت تأثیر طیف وسیعی از پارامترها از جمله موقعیت پدال گاز، سرعت خودرو یا سرعت بازیابی انرژی قرار می گیرند.

خودروی مفهومی بنز EQC 4 × ۴²,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

پیشرانه الکتریکی نسبت به مدل تولیدی معمولی مرسدس بنز EQC ۴۰۰ بدون تغییر باقی مانده است که از پیکربندی موتور برقي دوگانه با قدرت ترکیبی ۴۰۸ اسب بخار و ۷۶۲ نیوتن متر گشتاور و باتری لیتیوم- یون ۸۰ کیلووات ساعت بهره می برد. مرسدس ظرفیت پیمایش برقی این خودروی الکتریکی را به طور دقیق مشخص نکرده است؛ اما می دانیم تا اتمام شارژ باتری قادر خواهد بود مسافتی کمتر از ۳۵۴ کیلومتر(بر اساس استاندارد EPA) طی کند؛ زیرا نسخه تولیدی استاندارد در بهترین شرایط میتواند مسافت ۳۵۴ کیلومتر (۲۲۰ مایل) را بپیماید.

متأسفانه گفته می شود مرسدس بنز EQC ۴ × ۴² جدید به عنوان مدل طراحی مطالعاتی باقی خواهد ماند؛ دقیقاً مانند E ۴۰۰ همه جارو که قبل از آن بود. با‌این‌ وجود قطعاً ساخت مدل مفهومی میتواند گامی در جهت درست برای تجسم خودروهای برقي شاسی بلند در آینده باشد.

خودروی مفهومی بنز EQC 4 × ۴²,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

  • 17
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش