چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۵۳ - ۱۳ آبان ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۸۰۰۳۳۳
اخبار بازار خودرو

برندهای خارجی ساخت آمریکا

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو,شرکت فولکس واگن

 طی چند هفته اخیر واردات خودروهای ساخت آمریکا به کشورمان به مساله‌ای بحث‌برانگیز و داغ تبدیل شده است. در جدیدترین واکنش به این مساله نیروی انتظامی از شماره‌گذاری این خودروها خودداری کرده است. از سوی دیگر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز به این موضوع ورود کرده‌اند و خواستار پاسخگویی مسوولان وزارت صنعت، معدن و تجارت در این زمینه و بازگرداندن خودروهای وارد شده از آمریکا شده‌اند. به منظور مشخص شدن این مساله که کدام برندها در آمریکا خودرو تولید می‌کنند، «دنیای‌‌اقتصاد» به معرفی خودروهای خارجی ساخت آمریکا می‌پردازد.

 

فولکس واگن: فولکس‌واگن مدل پاسات خود را در کارخانه چاتانوگا واقع در ایالت تنسی تولید می‌کند. این کارخانه در سال ۲۰۱۱ افتتاح شده است و ۲ هزار نفر در آن مشغول به کار هستند. در این کارخانه فقط مدل سایز متوسط پاسات تولید می‌شود. در سال ۲۰۱۱ تنها ۲۲ هزار دستگاه از این خودرو در آمریکا تولید شد، اما از آن به بعد سالانه بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه پاسات در کارخانه فولکس‌واگن آمریکا تولید می‌شود. براساس آمار اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا، تقریبا ۴۲ درصد از قطعات پاسات در آمریکا تولید می‌شود، اما فولکس‌واگن قصد دارد این میزان را به ۸۵ درصد برساند تا ظرفیت تولیدی سالانه به ۶۰۰ هزار دستگاه برسد. فولکس‌واگن سرمایه‌گذاری بزرگی در آمریکا انجام داده است. سهم گروه خودروسازی فولکس‌واگن از بازار آمریکا در ماه سپتامبر سال جاری میلادی ۲/ ۳ درصد بوده است.

 

سوبارو: مدل آتبک سوبارو در کارخانه لافیت واقع در ایندیانا تولید می‌شود. این کارخانه به‌صورت مشترک توسط سوبارو و ایسوزو در سال ۱۹۸۹ ساخته شد؛ اما سوبارو در سال ۲۰۰۲ ایسوزو را با یک دلار خریداری کرد و برای مدت کوتاهی خودروهای سوبارو باجا و سوبارو ترایبکا را در آنجا تولید کرد. در حال حاضر در این کارخانه سوبارو آتبک تولید می‌شود. سهم سوبارو از بازار آمریکا در ماه سپتامبر سال جاری ۸/ ۳ درصد بوده است.

 

تویوتا: بسیاری از مدل‌های تویوتا در آمریکا تولید می‌شود. وانت محبوب این خودروساز ژاپنی با نام تویوتا توندرا در کارخانه سن آنتونیو واقع در تگزاس تولید می‌شود. ۷۵ درصد از قطعات این وانت در آمریکا تولید می‌شود. مدل‌های کرولا، کمری، کمری هیبریدی، آوالن، آوالن هیبریدی، ونزا، لکسوس ایی‌اس، تاکوما، سکویا، سینا،هایلندر و هایلندر هیبری نیز در کارخانه‌های تویوتا در آمریکا تولید می‌شوند. در دسامبر سال جاری میلادی سهم تویوتا از بازار آمریکا ۸/ ۱۳ درصد بوده است.

 

بی‌ام‌و: خودروساز آلمانی بی‌ام‌‌و در سال ۱۹۹۴ کارخانه خود را در گریر واقع در ایالت کارولینای جنوبی تاسیس کرد. در حال حاضر بی‌ام‌وی ایکس سریز در این کارخانه تولید می‌شود. در سال ۲۰۱۴ حدود ۳۶۴ هزار دستگاه ایکس سریز در این کارخانه تولید شد که ۷۰ درصد از این خودروها به ۱۴۰ کشور جهان صادر شد. در حقیقت ایکس سریز از چنان محبوبیتی برخوردار است که بی‌ام‌و میلیارد‌ها دلار هزینه کرده و کارخانه کارولینای جنوبی را به بزرگ‌ترین کارخانه خود در جهان تبدیل کرده است.

 

نیسان: نیسان موتور در آمریکا دو کارخانه دارد. یک کارخانه در اسمرنا در ایالت تنسی واقع شده است و کارخانه دیگر در کانتون در ایالت می‌سی‌سی‌پی قرار دارد. در این دو کارخانه ۱۲ مدل نیسان (و اینفینیتی کیو‌ایکس۶۰) تولید می‌شود. نیسان در آمریکا سرمایه‌گذاری هنگفتی انجام داده است و در دسامبر سال جاری میلادی توانسته است ۹/ ۸ درصد از سهم بازار ایالات‌متحده را به‌دست آورد. ۵۰ درصد از قطعات خودروهای ساخت آمریکای نیسان نیز در آمریکا تولید می‌شود. ازجمله مدل‌های نیسان که در آمریکا تولید می‌شوند، عبارتند از: آلتیما، ماکسیما، تیتان، فرانتیر، آرمادا، اکسترا، پت‌فایندر و مینی ون کوئست.

 

هوندا: هوندا اودیسه در کارخانه هوندا در لینکولن واقع در ایالت آلاباما تولید می‌شود و ۷۵ درصد از قطعات آن ساخت آمریکاست. هوندا در آمریکا ۴ کارخانه دارد و مدل‌های فراوانی در این کارخانه‌ها تولید می‌شوند. این مدل‌ها عبارتند از: هوندا سی‌آر-وی، هوندا سیویک، هوندا سیویک جی‌ایکس ان‌جی‌وی، هوندا سیویک هیبریدی، هوندا کراس‌تور، هوندا اودیسه، هوندا پایلوت، هوندا جی انجین، هوندا ریج‌لاین، آکیورا آردی‌ایکس، آکیورا آی‌ال‌ایکس، آکیورا ام‌دی‌ایکس و آکیورا آن‌اس‌ایکس. در ماه سپتامبر سال جاری میلادی سهم هوندا موتور از بازار آمریکا ۳/ ۹ درصد بوده است.

 

هیوندای: هیوندای یک خودروساز کره‌ای است، اما بیش از ۵۰ درصد از خودروهای این شرکت که در بازار آمریکا فروخته می‌شوند، ساخت ایالات‌متحده هستند. کارخانه هیوندای در آمریکا در مونتگمری واقع در ایالت آلاباما قرار دارد. در این کارخانه سالانه ۳۰۰ هزار دستگاه تولید می‌شود. اما حدود ۳۹ درصد از قطعات به کار رفته در این خودروها در آمریکا تولید می‌شود. در این کارخانه مدل‌های النترا، سوناتا و سانتافه تولید می‌شود. مدل الانترا پرفروش‌ترین مدل هیوندای در آمریکا محسوب می‌شود.

 

کیا: کیا موتور زیرمجموعه هیوندای محسوب می‌شود، اما در آمریکا کارخانه‌ای برای خود دارد که در وستپینت واقع در ایالت جورجیا قرار دارد. در این کارخانه مدل‌های سورنتو و اپتیما تولید می‌شود. از سال ۲۰۱۰ تاکنون سالانه حدود ۳۰۰ هزار خودرو در این کارخانه تولید شده است. در ماه سپتامبر سال جاری میلادی مجموع سهم هیوندای و کیا از بازار آمریکا ۱/ ۸درصد بوده است.

 

مرسدس بنز: مرسدس بنز در ونس واقع در ایالت آلابامای آمریکا کارخانه دارد و در آن دو مدل جی‌ال‌اس-کلاس و سی-کلاس را تولید می‌کند. مرسدس بنز از سال ۱۹۹۷ تاکنون در آمریکا فعالیت دارد. دایملر شرکت مادر مرسدس بنز محسوب می‌شود و سهم این خودروساز از بازار آمریکا در سپتامبر سال جاری میلادی ۳/ ۲ درصد بوده است.

 

میتسوبیشی: این خودروساز ژاپنی در شهر نرمال واقع در ایالت ایلینوی آمریکا کارخانه داشت و به تولید خودرو می‌پرداخت؛ اما در ماه ژوئیه سال ۲۰۱۵ این شرکت اعلام کرد به‌دلیل افت فروش در آمریکا به تولید در این کشور پایان می‌دهد و کارخانه خود را می‌فروشد. این در شرایطی است که سهم این خودروساز از بازار آمریکا به ۵/ ۰ درصد کاهش یافته بود. در حال حاضر میتسوبیشی در بازار آمریکا خودرو تولید نمی‌کند.

 

 

 

donya-e-eqtesad.com
  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش