چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۵۹ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۴۰۲۲
اخبار بازار خودرو

جایگزین پراید خودروی چینی چانگان بنی است؟

خودروی چانگان بنی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

شرکت سایپا هفته گذشته در مراسم رونمایی از مجموعه موتورهای اختصاصی و کم مصرف این شرکت عدم تولید پراید و بازنشستگی آن را تا آخر سال ۹۷ اعلام کرد.

 

این مساله جرقه‌ای را در ذهن تولیدکنندگان خودرو روشن کرد تا همه به فکر به دست آوردن سهمی از پایین‌ترین بخش بازار خودروی ایران باشند.

 

سایپا همچنان در بازار خودروهای ارزان قیمت ایران شرکت برتر است. این شرکت سعی دارد تا علاوه بر بروزرسانی سایر خودروهای خود و رونمایی از محصولات جدیدش همچنان این بازار را در دست داشته باشد.

 

اما سایر شرکت‌های خودروسازی نیز بیکار ننشسته و در این میان رنو قصد دارد تا سهم بزرگی از این بازار را در دست بگیرد. رنو قصد دارد خودروی کویید را در این رقابت تولید و به بازار عرضه کند. لازم به ذکر است که خودروی کویید در زمینه طراحی و ایمنی دارای ایراداتی نیز هست.

 

علاوه بر رنو، جیلی، ایران خودرو و حتی پژو نیز برای موفقیت در این رقابت و به دست آوردن سهمی از بازار در تلاشند. بنابراین رقابتی سخت در بین تولیدکنندگان داخلی و خارجی وجود دارد.

 

خودوروی چینی چانگان بنی

 

خودروی چانگان بنی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

سایپا و همکار چینی‌اش نیز در تلاشند تا خودرویی مناسب و در این رنج قیمت را به بازار عرضه کنند. چانگان بنی قصد دارد تا از نظر ظاهر و سطح مناسب امکاناتی که دارد بتواند با رنو کویید رقابت کند و همچنین جایگزین پراید باشد.

 

این خودرو دارای یک طراحی مدرن، زیبا و عامه پسند است. چانگان بنی هاچ بک بوده و دارای یک موتور کم مصرف و بدنه‌ای کوچک است. همچنین این خودرو دارای چراغ های بزرگ و کشیده است که ظاهری جذاب و دلپسند به خودرو داده و به راحتی می‌تواند خریداران را به خود جذب کند و زنگ خطری برای سایر خودروها باشد.

 

طراحی جالب و رنگ‌بندی زیبای آن باعث جذابیت بیشتر و جوان پسند بودن آن شده است. چانگان بنی از نظر کیفیت ساخت مانند سایر خودروهای بازار از جنس پلاستیک خشک است و در سطح پایینی قرار دارد.

 

از نظر طولی تقریبا شبیه به رنو کویید است اما ارتفاع و عرض کمتری دارد. طول، عرض و ارتفاع چانگان بنی به ترتیب معادل ۳.۷۳، ۱.۶۵ و ۱.۵۳ است. باک این خودرو ۲۵۰ لیتری است و تقریبا بزرگتر از پژو ۲۰۶ است اما مصرف بنزین کمی دارد و اتاق آن در مقایسه با پژو ۲۰۶ اندکی کوچکتر است.

 

چانگان بنی با دو مدل موتور ۱۲۰۰ و ۱۴۰۰ سی سی تولید شده که به ترتیب معادل ۸۵ و ۱۰۰ اسب بخار است. دسته تعویض دنده و پدال تعویض دنده در پشت فرمان قرار دارد و این مدل طراحی سبب شده تا سطح تکنولوژی چانگان بنی بالاتر به نظر برسد و چانگان از رقبای هم سطح خود بالاتر باشد.

 

طراحی جالب مربوط به کیلومترشمار و صفحه اطلاعات خودرو نیز شایان ذکر است. این خودرو از نورپردازی زیبایی برخوردار است و همچنین دارای مانیتور هفت اینچی، سقف پانوراما و فرمان برقی حساس به سرعت است. خودروی چانگان بنی از نظر ایمنی نیز دارای دو کیسه هوا، ترمز ضد قفل ای بی اس، ترمز کمکی و سامانه توزیع الکترونیکی نیروی ترمز است. دوربین دید عقب و سنسورهای پارک نیز در تیپ‌های فول آن نصب شده است.

 

از دیگر امکانات جالب این خودرو می‌توان به آینه‌های جانبی برقی با گرم‌کن، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، پخش ام پی۳، درگاه یو اس بی و آی یو ایکس، سامانه هدایت GPS، صفحه نمایش رنگی، سنسور پارک عقب، تنظیم ارتفاع چراغ‌های جلو خودرو، شش عدد بلندگو تعبیه شده، سیستم تهویه مطبوع دستی، قفل مرکزی همراه با ریموت، رینگ‌های آلومینیمی و مه شکن جلو اشاره کرد.

 

این خودرو با قابلیت های بالایی که دارد به راحتی می‌تواند نظر مشتریان را به خود جلب نماید و افراد مختلف با صرف هزینه‌ای اندک می‌توانند به خودرویی با این ویژگی‌ها دست یابند. این خودرو می‌تواند رقیبی سرسخت برای رنو کویید باشد. تنها مشکل پیش رو برای چانگان بنی، محبوبیت برند رنو در ایران است.

 

بنابراین با ویژگی‌های ذکر شده درباره این خودرو جای این سوال باقی می‌ماند که آیا چانگان بنی می‌تواند جایگزین پراید باشد؟

 

خودروی چانگان بنی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

 

آرزو ابوبکری

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش