دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۲۱ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۴۱۱۱۷
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

بازی جدید ماسک در زمین توییتر

ایلان ماسک,بازی جدید ماسک در زمین توییتر
روز شنبه هزاران نفر از کاربران توییتر از بروز مشکلاتی برای دسترسی به وب‌سایت یا اپلیکیشن این شبکه اجتماعی خبر دادند. ساعت‌ها پس از انتشار این گزارش‌ها، ایلان ماسک با انتشار توییتی اعلام کرد که این مشکلات در راستای محدودیت‌های موقتی برای جلوگیری از استخراج بی‌رویه اطلاعات و دستکاری‌های سیستم‌ها است. یک روز بعد اما ماسک با انتشار توییتی تازه، این اتفاق را طنز عنوان کرد.

به گزارش دنیای اقتصاد، روز شنبه هزاران نفر از کاربران توییتر در کشورهای مختلف جهان از بروز مشکلاتی برای دسترسی به وب‌سایت یا اپلیکیشن این شبکه اجتماعی خبر دادند. به این ترتیب بود که هشتگ‌های «توییتر از کار افتاد» (twitterdown#) و «روحت شاد توییتر» (riptwitter#) به سرعت در این شبکه اجتماعی داغ شدند؛ تا جایی که وب‌سایت داون دتکتور که به بررسی و رصد قطعی‌ها و اختلالات شبکه اینترنت می‌پردازد، اعلام کرد که تا پیش از ظهر روز شنبه به وقت نیویورک تعداد گزارش‌های مربوط به مشکلات کاربران توییتر به بیش از هفت هزار مورد رسید. در نهایت ساعت‌ها پس از انتشار این گزارش‌ها، ایلان ماسک با انتشار توییتی اعلام کرد که این مشکلات در راستای محدودیت‌های موقتی است که برای دسترسی به توییت‌ها در این شبکه اجتماعی اعمال شده تا به این ترتیب از جمع‌آوری و استخراج بی‌رویه اطلاعات کاربران و دستکاری‌های سیستم‌ها جلوگیری شود. یک روز بعد اما ماسک با انتشار توییتی تازه، این اتفاق را طنزی برای رسیدن به رکود بیشترین تعداد بازدید توییت عنوان کرد. به این ترتیب محدودیت‌های یک‌روزه توییتر، آمار بازدید توییت ایلان‌ماسک را به حدود۴۵۰میلیون رساند؛ بازی جدید ماسک با کاربران پلتفرم محبوب توییتر!

تقابل هشتگ‌ها و اعداد

روز شنبه بسیاری از کاربران توییتر در تلاش برای دسترسی به این شبکه اجتماعی با این پیغام مواجه شدند: «متاسفانه میزان دسترسی شما محدود شده است. لطفا چند لحظه منتظر بمانید و دوباره امتحان کنید.» با این حال بعضی دیگر از کاربران از دریافت خطاهایی با این مضمون خبر دادند که این وب‌سایت امکان بازیابی توییت‌ها را ندارد. در میان کاربران آمریکایی این شبکه اجتماعی علاوه بر دو هشتگ قبلی، هشتگ «محدودیت‌ها بیشتر شد» (ratelimitexceeded#) هم داغ شد و تعداد توییت‌های مربوط به گزارش مشکل دسترسی این کاربران به ۴۰هزار توییت هم رسید.

با این همه گویا مجموعه مدیریت توییتر اهمیت چندانی برای کاربران طرفدار این شبکه اجتماعی قائل نیستند و در راس آنها ایلان ماسک ساعت‌ها پس از انتشار گزارش‌های مشکل از سوی کاربران، با انتشار توییتی کوتاه از اعمال محدودیت‌های جدید برای دسترسی به توییت‌ها خبر داد. او در نخستین توییت خود با تاکید بر اینکه این محدودیت‌ها در راستای جلوگیری از استخراج بی‌رویه اطلاعات و دستکاری‌های سیستم‌ها انجام می‌شود، اعلام کرد که از این پس حساب‌های کاربری تایید شده - یا مشترکان سرویس توییتر بلو- در هر روز امکان دسترسی به ۶هزار توییت را دارند، در حالی که حساب‌های کاربری تایید نشده روزانه به ۶۰۰ توییت و حساب‌های کاربری تایید نشده جدید روزانه به ۳۰۰ توییت دسترسی خواهند داشت. ماسک چند ساعت بعد با انتشار توییتی تازه اعلام کرد که مشخص نیست این محدودیت‌ها تا چه زمانی ادامه داشته باشند. همچنین او در این توییت و در واکنش به انتقادات گسترده کاربران به این محدودیت‌ها، اعلام کرد که حساب‌های کاربری تایید شده روزانه به ۸ هزار توییت، حساب‌های کاربری تایید نشده روزانه به ۸۰۰ توییت و حساب‌های کاربری تایید نشده جدید روزانه به ۴۰۰ توییت دسترسی خواهند داشت.

موج گسترده نارضایتی

در حالی که اغلب کاربران توییتر از اعمال این محدودیت‌های جدید و تصمیمات هیجانی ایلان ماسک در طول ماه‌های گذشته، ابراز نارضایتی کرده‌اند، اما جالب است بدانید که بعضی کاربران هم از ماسک بابت این تصمیم تازه تشکر و قدردانی می‌کنند.

سرانجام در غروب روز شنبه به وقت نیویورک، ایلان ماسک در مواجهه با موج گسترده و شدید انتقادات و اعتراضات کاربران توییتر نسبت به عدم دسترسی خود به حساب کاربری‌شان در سراسر دنیا، به این نتیجه رسید که شدت این محدودیت‌ها را کاهش دهد. این اعتراضات به قدری جدی بود که بعضی از کاربران با انتشار توییتی مستقیما ایلان ماسک را خطاب قرار داده و نوشتند: «آهای ایلان، توییتر من کار نمی‌کند»، «محدودیتی برای خواندن توییت‌ها؟»، «نمی‌توانم باور کنم که این محدودیت‌ تا کی طول خواهد کشید؟»، «حالا این دیگر شوخی نیست» یا «توییتر عزیز، همین حالا وضعیت را درست کن!» بسیاری از آنها در انتظار دریافت پاسخی از سوی مالک پرحاشیه توییتر بودند؛ انتظاری که بی‌جواب ماند. در همین راستا، یکی از کاربران نوشت: «مشخص نیست که دلیل این مشکلات چیست یا چقدر طول می‌کشند. اگر ایلان به این سوال پاسخ دهد، نشان‌دهنده شفافیت او خواهد بود.» بعضی از کاربران به مشکلات متعدد خود در ماه‌های گذشته اشاره کردند و یکی از آنها نوشت: «از سال ۲۰۰۹ به توییتر پیوستم و بیشترین مشکلات را از زمانی داشته‌ام که ایلان با این شیوه مدیریت نامعقولش، مالک این شبکه اجتماعی شد.» در این میان حتی کاربرانی هم که مشکلی برای دسترسی به حساب کاربری خود نداشتند، به این محدودیت‌ها اعتراض و اعلام کردند که این تغییرات در طول ماه‌های گذشته باعث از رونق افتادن توییتر و کاهش چشمگیر محبوبیت آن شده است.

به این ترتیب بود که ماسک در توییت دیگری اعلام کرد که حساب‌های کاربری تایید شده روزانه به ۱۰ هزار توییت، حساب‌های کاربری تایید نشده روزانه به هزار توییت و حساب‌های کاربری تایید نشده جدید روزانه به ۵۰۰ توییت دسترسی خواهند داشت. از طرفی، خبرنگاران و روزنامه‌نگارانی از رسانه‌های مختلف سعی کردند با مدیران توییتر ارتباط برقرار کرده و جزئیات بیشتری درباره این محدودیت‌های جدید به دست بیاورند، اما تنها یک پیغام خودکار از این پلتفرم دریافت کردند که شامل یک ایموجی بود.

اعمال این محدودیت‌های تازه پس از آن اتفاق افتاد که هفته گذشته هم توییتر از تغییرات محدودکننده تازه‌ای خبر داد؛ تغییراتی که بر اساس آن کاربرانی که عضو شبکه اجتماعی توییتر نیستند و حساب کاربری در این پلتفرم ندارند، دیگر امکان دسترسی به توییت‌ها و مشاهده آنها را نخواهند داشت. بسیاری از کاربران ایجاد این محدودیت‌ها را سیاستی نادرست و طبقه‌بندی غیراجتماعی کاربران این شبکه اجتماعی دانسته‌اند. آنها معتقدند که ایجاد دسترسی بیشتر برای کاربران حساب‌های کاربری تایید شده، ترغیب ضمنی کاربران این پلتفرم به استفاده از سرویس توییتر بلو است.

این در حالی است که کاربران توییتر در ماه‌های گذشته و پس از تملک این شبکه اجتماعی توسط ایلان ماسک، با تغییرات و سیاست‌های جدیدی مواجه شده‌اند که برای آنها خوشایند نبوده است. در آخرین مورد و در ماه مارس کاربران توییتر یکی از گسترده‌ترین اختلالات این شبکه اجتماعی را در طول ماه‌های گذشته تجربه کردند که طی آن بیش از ۸ هزار کاربر این شبکه اجتماعی از بروز اختلالات جدی برای دسترسی به حساب کاربری خود خبر داده بودند. تلاش‌های ماسک برای ایجاد تغییرات متعدد در این پلتفرم محبوب تا حالا نتیجه‌ای جز نارضایتی و مهاجرت کاربران توییتر به پلتفرم‌های دیگر به خصوص بلواسکای و ماستادون، نداشته است. او حتی در جلب نظر و حفظ تبلیغ‌دهندگان هم ناکام مانده است و به این ترتیب تصمیم گرفت تا با ایجاد تغییرات مدیریتی در این پلتفرم مسیر پیش‌روی خود را هموار کند. همین شد که مدتی پیش از سمت مدیرعاملی این شرکت کناره‌گیری کرد و لیندا یاکارینو را برای تصدی این سمت انتخاب و معرفی کرد.

  • 16
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش