به گزارش ایسنا به نقل از دیلی میل، فیسبوک تصمیم گرفته است تا از فناوریهای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده استفاده کند تا افراد بتوانند درهر زمان و مکانی به صورت مجازی کنار هم باشند.
"مایکل آبراش" (Michael Abrash) رهبر بخش تحقیق فیسبوک در رویداد بزرگ Oculus Connect ۶ در مقابل جمعیت زیادی ایستاد و اعلام کرد که در تلاش است تا فناوری واقعیت مجازی و واقعیت افزوده به منظور ایجاد یک "حضور اجتماعی" (social presence) ترکیب کند.
ایده فیسبوک به این صورت است که دو نفر در هر نقطه از جهان که هستند با زدن هدستهای خاصی که فیسبوک قصد توسعه آن را دارند میتوانند به صورت مجازی یکدیگر را در کنار هم ببینند و با یکدیگر صحبت کنند.
کاربران این امکان را دارند که فضای مشترک خود را با شخص دیگری به اشتراک بگذارند ، احساسات خود را در زمان واقعی بیان کنند و از عینک واقعیت افزوده استفاده کنند تا به هر نقطه از جهان که میخواهند سفر کند.
تیم آزمایشگاه تحقیقاتی فیس بوک طی بیانیه ای گفت: فناوری واقعیت مجازی (VR) امروزه به ما اجازه میدهد تا دنیاهای ایجاد شده دیجیتالی را کشف کنیم و با دوستانمان در هر جای جهان در تعامل باشیم در حالی که فناوری واقعیت افزوده (AR) به ما امکان می دهد تجارب جدید را تجربه کرده و آنها را با دیگر افراد به اشتراک بگذاریم. با ترکیب یک سیستم دقیق ثبت لحظه دقت بالا، فناوری محلیسازی و نقشهبرداری همزمان (SLAM) ، یک دوربین و یک سیستم بازسازی متراکم ، ما قادر به توسعه این سیستم هستیم.
در نقشهبرداری و ناوبری رباتیک، محلیسازی و نقشهبرداری همزمان بهروزرسانی نقشه یک محیط ناشناخته است در حالی که بهطور همزمان مسیر را درون آن حفظ میکند.
به گفته مسئولان فیسبوک، در حال حاضر این فناوری قادر است چهره را در زمان واقعی اندازه گیری کند و همچنین نماد کامل بدن فرد و مدل سه بعدی او را ایجاد کند.
- 10
- 1