سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۴۴ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۰۰۶۶
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

به منظور نصب آسان اپلیکیشن‌ها

ابزار مدیریتی ویندوز پکیج (Windows Package Manager) معرفی شد

ابزار مدیریتی ویندوز پکیج مایکروسافت,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها
ویندوز پکیج منیجر برای نصب آسان اپلیکیشن‌ها معرفی شد.

ابزار مدیریتی Windows Package Manager که نصب اپلیکیشن ها را راحت می کند و به شکلی غیرمنتظره معرفی شده است، عملکرد بهتری از ویندوز استور دارد.

کنفرانس مایکروسافت بیلد ۲۰۲۰ (Microsoft Buil 2020) سرانجام برگزار شد و مایکروسافت (Microsoft) از برنامه های ویژه ی خود برای جامعه ی توسعه دهندگان پرده برداری کرد. این شرکت در قسمتی از مراسم بیلد به شکلی غیرمنتظره ویندوز پکیج منیجر (Windows Package Manager) را معرفی کرد که جدیدترین نسخه از ابزارهای مدیریت پکیج محسوب می شود و مزیت های جالبی بهمراه می آورد.

ویندوز پکیج منیجر نوعی ابزار خط فرمان (Command Line) است که به توسعه دهندگان و کاربرانِ پاور و به طورکلی تمامی کاربران ویندوز امکان می دهد اپلیکیشن های محبوبشان را سریعتر و ازطریق دستور ساده نصب کنند. درصورتی که رایانه ی جدید خریده یا ویندوز سیستم خود را عوض کرده باشید، قطعاً می دانید روند دانلود و نصب اپلیکیشن های موردنیاز بسیار دشوار است. ویندوز پکیج منیجر در تلاش است روند نصب اپلیکیشن ها را بسیار ساده تر و سریعتر از قبل کند.

کار با ویندوز پکیج منیجر نسبتا ساده است و به لطف آن میتوانید ازطریق نوشتن دستوری خاص، به اپلیکیشن مدنظر دست پیدا کنید. قاعدتا ویندوز استور باید مرکز اصلی تمامی اپلیکیشن های سیستم عامل ویندوز باشد؛ ولی چنین موضوعی امروزه مشاهده نمی شود؛ بالاخص به علت سیاست های مایکروسافت درقبال ارائه ی API متنوع به توسعه دهندگان. مایکروسافت امروزه دو API مجزا به توسعه دهندگان ارائه می دهد که یکی از آنها API قدیمی win32 است و دیگری با نام UWP (پلتفرم جهانی ویندوز) شناخته می شود. عمده ی توسعه دهندگان به API دوم علاقه ی چندانی نشان نداده اند؛ برای این که اپلیکیشن های یونیورسال باید صرفا ازطریق ویندوز استور در دسترس قرار گیرند.

البته مایکروسافت (Microsoft) با راه اندازی پروژه ی بازپیوست گفته است تصمیم دارد فاصله ی بین دو API یادشده را کم و آنها را به طورکلی از سیستم عامل جدا کند. با وجود تمامی بهبودهایی که ویندوز استور در سال های گذشته به خود دیده است، هم چنان نمی توان از این فروشگاه آنلاین بعنوان بستر اصلی دریافت اپلیکیشن های ویندوز یاد کرد. شمار درخورتوجهی از کاربران پاور و و حتی توسعه دهندگان مدتها است به جای ویندوز استور، از ابزارهای مدیریت پکیج نظیر Chocolatey استفاده می کنند؛ جایی که امکان دانلود دستی اپلیکیشن ها ازطریق وب فراهم می شود. بنظر میرسد مایکروسافت برنامه ای ویژه برای اپلیکیشن های ویندوز در سر دارد و ابزار ویندوز پکیج منیجر نیز با هدف تسهیل روند دسترسی به اپلیکیشن ها معرفی شده است.

ابزار مدیریتی ویندوز پکیج مایکروسافت,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن هااسکرین شات بالا فهرست بعضی از اپلیکیشن های حاضر در ویندوز پکیج منیجر را نشان می دهد.

اقدام مایکروسافت برای تولید نسخه ی اختصاصی ابزار مدیریت پکیج اقدامی تحسین برانگیز است. ویندوز پکیج منیجر که با اسم وین جت (Winget) هم از آن یاد می شود، در نقش ابزاری خط فرمان ظاهر می شود که بررسی ها نشان می دهد کاربرد بسیار بیشتری از ویندوز استور دارد. درواقع، جمعی از کاربران گفته اند مزیت های پکیج منیجر به حدی است که آنها را به استفاده نکردن از ویندوز استور ترغیب می کند. در محیط داخلی وین جت، میتوانید با تایپ winget install Steam، جدیدترین نسخه از اپلیکیشن استیم را ازطریق وب روی رایانه دانلود کنید. جالب است بدانید امروزه استیم در ویندوز استور وجود ندارد. وین جت امروزه میزبان تعداد درخورتوجهی از اپلیکیشن های محبوب نظیر Zoom و WinRAR و Logitech Harmony Remote است که هیچ کدام از آنها در ویندوز استور پیدا نمی شوند.

در نظر داشته باشید مایکروسافت فعلاً نسخه ی پیش نمایش ابزار ویندوز پکیج منیجر را معرفی کرده است و حدودا یک روز از تولد رسمی آن می گذرد؛ بدین ترتیب، نباید انتظار داشته باشید پکیج منیجر میزبان آرشیوی غنی از اپلیکیشن ها باشد. بعلاوه اپلیکیشن های ویندوز استور تا به حال در وین جت در دسترس قرار نگرفته اند. بنظر میرسد مایکروسافت فعلاً تصمیم دارد اپلیکیشن های یونیورسال را صرفا ازطریق فروشگاه آنلاین خود ارائه دهد. با‌این‌ وجود طبق اعلام رسمی، ویندوز پکیج منیجر در آینده به اپلیکیشن های ویندوز استور نیز مجهز خواهد شد.

پروژه ی ویندوز پکیج منیجر متن باز است؛ پس، دیگر ابزارهای مدیریت پکیج میتوانند از پکیج های داخل این ابزار استفاده کنند که همگی به تائید مایکروسافت رسیده اند. مایکروسافت می گوید توسعه دهندگان میتوانند از ویندوز پکیج منیجر بعنوان کانال توزیع اپلیکیشن هایشان برای کاربران بیشمار ویندوز استفاده کنند. این یعنی پکیج منیجر قرار است عملکردی شبیه به ویندوز استور داشته باشد.

بهتر است بدانید هدف اصلی مایکروسافت از طراحی ویندوز استور و ارائه ی API ویژه ی اپلیکیشن های یونیورسال این بود که محیطی امن برای دانلود اپلیکیشن ها فراهم کند. در واقع، اپلیکیشن هایی که در استور قرار می گیرند، امنیتشان تضمین شده است. دمیتریس نیلون، یکی از مدیربرنامه های ارشد مایکروسافت، صحبت های جالبی برای گفتن دارد: یکی از دغدغه های اصلی ما از ساخت وین جت این بود بتوانیم پلتفرمی خلق کنیم که حاوی اپلیکیشن های مطمئن باشد. به صورت خودکار تک تک اپلیکیشن های جدید پکیج منیجر را بررسی می کنیم و با اتکاء بر ابزارهای ویژه ای نظیر اسمارت اسکرین (SmartScreen) و کارهایی مثل اعتبارسنجی هش SHA256 و تجزیه و تحلیل ها و کارهای مشابه، سعی می کنیم میزان ورود اپلیکیشن هایی شبیه به بدافزارها را در پکیج منیجر کاهش دهیم و از نصب آنها روی رایانه ی شما جلوگیری کنیم.

توسعه دهندگان از عمده ی ابزارهای مدیریت پکیج به عنوان محیطی برای جای دادن تمامی اپلیکیشن های محبوبشان استفاده می کنند. ویندوز استور نیز میتواند به شکلی ساده این امکان را فراهم کند؛ ولی این فروشگاه آنلاین نظم چندانی ندارد و بسیار به هم ریخته است. در استور شاهد بخش کتاب خانه ی اپلیکیشن ها هستیم که قاعدتا باید تمامی اپلیکیشن هایتان را فهرست کند؛ ولی این اتفاق در بسياري از مواقع نمی افتد و ویندوز استور با این جمله به استقبالتان می آید: «هیچ اپلیکیشنی در کتاب خانه ی شما وجود ندارد».

راه اندازی ویندوز پکیج منیجر اتفاق بسیار خوشایندی است؛ ولی همزمان میتواند زنگ خطر را برای تیم توسعه ی ویندوز استور به صدا دربیاورد. امروزه کاربران بسیار کمی پیدا میشوند که هنگام کار با ویندوز ۱۰ به فروشگاه آنلاین آن متکی باشند و مایکروسافت نیز درباره ی توسعه ی استور اشتیاق چندانی از خود نشان نداده است و بسياري از توسعه دهندگان نیز اصلا توجهی به ویندوز استور نمی کنند. احتمال دارد در آینده ای نزدیک، مایکروسافت بخواهد سرویسی جدید ارائه دهد که به نوعی ترکیبی از ویندوز استور و ویندوز پکیج منیجر باشد. در آن صورت، ممکن است کاربران کم کم به سوی این سرویس کشیده شوند.

  • 15
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش