یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۵۰۰۰۳۲

راهنمای خرید تلویزیون/ معیار های خرید تلویزیون خوب چیست؟

راهنمای خرید تلویزیون,راهنمایی جهت خرید تلویزیون,خرید تلویزیون پلاسماهوشمند بودن تلویزیون امروزه یکی از مهمترین نکات در خرید تلویزیون خوب است
موضوعی که در راهنمای خرید تلویزیون باید به آن اشاره نمود اهمیت بالای کیفیت تصویر است. اصلی ترین خصوصیت محصولات صوتی و تصویری و خصوصاً تلویزیون ها، کیفیت تصویر ارائه شده توسط آن هاست.  

تلوزیون چیست؟

تلویزیون در لغت به معنای وسیله ای است که تصویر افراد و اشیاء گوناگون را از فاصله ی دور از طریق امواج الکتریکی نشان می دهد. نام دیگر تلویزیون، دورنما می باشد. به عبارت دیگر میتوان گفت تلویزیون یک وسیله ی ارتباطی است که تصویرهای متحرک افراد و اشیا را از مسافت های خیلی دور پخش می کند. نخستین شخصی که این وسیله را اختراع کرد، جان لوگی برد اهل اسکاتلند بوده است، که بعد ها دانشمندان دیگری یک سری فناوری های تکمیل کننده به آن اضافه کردند.

راهنمای خرید تلوزیون

با وجود وسایل ارتباطی و سرگرمی های فراوانی که در دنیای امروزی وجود دارد؛ گاهی خرید تلویزیون و نگاه کردن به برنامه های تلویزیون در کنار خانواده حس بی نظیر و آرامش بخشی را به ما القا می کند. البته برای این که این حس بی نظیر را تجربه کنید در انتخاب تلویزیون منزل خویش دقت کافی را داشته باشید. خرید تلویزیون که علاوه بر تکمیل دکوراسیون داخلی خانه شما، دارای کیفیت تصویر و امکانات امروزی نیز باشد، بسیار حائز اهمیت است.

تلویزیون ها از دیرباز تا کنون مدل های مختلفی را بخود گرفته اند و نمونه هایی که امروز در درون فروشگاه های لوازم خانگی می بینیم حاصل تغییرات فراوانی است که بر روی انواع اولیه آن انجام شده است. همان طور که همه می دانیم تلویزیون یکی از وسایل ارتباط جمعی است و سبب می شود افراد در هر کجای دنیا با یکدیگر رابطه برقرار کنند. در گذشته تلویزیون ها حالت ابتدایی داشتند و تصویر زمینه ی آن ها سیاه و سفید بود. بعد ها تصویر این وسیله به حالت رنگی تبدیل شد. ابعاد صفحه هم در قیاس با تلویزیون های مدرن بسیار کوچک بود.

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی صاحبان برندهای مطرح در دنیا اقدام به تولید تلویزیون هایی با ابعاد بزرگ و کیفیت صفحه ی بسیار بالایی کرده اند که به آن ها تلویزیون ال ای دی گفته می شود. امروزه تلویزیون ال ای دی به علت هوشمند بودن و سبک تر و شیک بودن آن، جایگاه ویژه ای در بین مردم پیدا کرده است. برای خرید تلویزیون، برند هایی مانند تلویزیون ال ای دی ال جی، تلویزیون ال ای دی سامسونگ و … من جمله تلویزیون های موجود در بازار هستند که طرفداران بسیار زیادی دارند.

خرید تلویزیون پلاسما,خرید تلویزیون lcd,خرید تلویزیونپیش از خرید تلویزیون، تمام مشخصه‌های آن را مورد بررسی قرار دهید

معیار های خرید تلویزیون

خرید تلویزیون پیچیدگی های خاص خود را دارد و این موضوع به خصوص هنگامی که اطلاعات کافی نداشته باشید، بیش از هر زمان دیگری به چشم خواهد آید. در ادامه به نکاتی برای راهنمای خرید تلوزیون اشاره می کنیم:

- تعیین بودجه خرید تلویزیون:

قدم نخست در خرید تلویزیون هر کدام از لوازم خانگی تعیین بودجه مورد نظر است. در نظر داشته باشید که هر چه صفحه نمایش تلویزیون ها بزرگتر می شود، قیمت آن نیز بالاتر می رود. تلاش کنید با توجه به بودجه مورد نظرتان تلویزیونی را انتخاب کنید که کیفیت تصویر بالایی داشته باشد. به دلیل آن که تلویزیون هم جزء لوازمی هستند که امکان دارد سالیان سال در خانه شما باقی بمانند و آنرا تعویض نکنید.

- سایز صفحه نمایش در زمان خرید تلویزیون:

مهم ترین نکته در خربد تلویزیون اندازه صفحه نمایش است. صفحه های تلویزیون به صورت مورب اندازه گیری میشوند و از اندازه های کوچک ۲۰ اینچ تا اندازهای بزرگتر ۸۰ اینچ، متغیر هستند. البته در روند خرید و در نظر گرفتن اندازه صفحه زیاد افراط و تفریط نمی شود و خریداران بیشتر اندازه متعارف را تهیه می کنند. مثلا برای تلویزیون های درون آشپزخانه یا اتاق خواب های کوچک امکان دارد تلویزیون ۲۴ تا ۳۲ اینچ اندازه مطلوب باشد، ولی چنانچه قصد خرید تلویزیون برای نشیمن را دارید، توصیه می کنیم سایز بزرگتر را تهیه کنید؛ تلویزیون با صفحه نمایش ۵۰ تا ۶۵ مناسب بنظر می رسد و در صورتی که نمایشگری برای اتاق های خیلی بزرگ در نظر دارید و یا خیلی دور از تلویزیون می نشینید اندازه های بزرگتر را تهیه کنید.

البته در مورد راهنمای خرید تلویزیون بر اساس سایز، در کل باید گفت که با این که قانون و قاعده خاصی برای تعیین تلویزیون با اندازه مناسب وجود ندارد امکان دارد ترجیح شخصی، زاویه دید و حتی میزان بینایی بیننده در تصمیم گیری برای خرید تلویزیون مؤثر باشد.

- توجه به نوع صفحه نمایش پیش از خرید تلویزیون:

در زمان خرید تلویزیون، نوع صفحه نمایش همان کیفیت تصویری است که تلویزیون شما ارائه می کند. از انواع فراگیر آن می توان LED ،QLED و OLED را نام برد. از آنجایی که تکنولوژی های قدیمی ای مثل LCD یا Plasma دیگر کاربرد ندارند همه این انواع از تکنولوژی ال ای دی بهره می برند. بیشتر تلویزیون های ال ای دی تجربه لذت بخشی از تماشا را به شما القا می کنند. در واقع، بیشتر تلویزیون هایی که در بازار وجود دارند، از پنل های LCD با نور پس زمینه ی ال ای دی استفاده می کنند.

توجه کنید که موقع خرید تلویزیون، عیب اصلی این نوع تلویزیون ها، عمیق نبودن رنگ مشکی به علت نور پس زمینه و زوایای دید محدود است. فناوری ای که چند وقتی ست به تلویزیون های LCD افروده شده Quantum Dots نام دارد. در این تلویزیون ها، علاوه بر لایه های LCD و LED، لایه ی دیگری هم وجود دارد که در آن یکسری نانوکریستال قرار دارند. این نقاط، زمانی که نور پس زمینه به آنها برخورد کند، روشن شده و سبب افزایش روشنایی و طیف رنگ تلویزیون می شود.

خرید تلویزیون سامسونگ,خرید تلویزیون ال جی,خرید تلویزیونرزولوشن تصویر ویژگی است که توجه به آن در هنگام خرید تلویزیون، اهمیت دارد

- توجه به کیفیت تصویر موقع خرید تلویزیون:

کیفیت تصویر در تلویزیون های گوناگون متفاوت است. احتمالا نام تلویزیون های HD بیشتر به گوشتان آشنا باشد ولی امروز سیستم های جدیدترFULL HD و ۴K نیز به تلویزیون ها اضافه شده اند. دستگاه های ۴K دارای کیفیت تصویر فوق العاده بالایی هستند. این کیفیت ۴ برابر کیفیت FULL HD است. هر چه نوع صفحه نمایش تلویزیون شما جدیدتر و کیفیت تصویر مورد نظر بالاتر باشد، به طبع قیمت آن هم بالاتر می رود.

-رزولوشن، قابلیتی مهم در حین خرید تلویزیون:

یکی دیگر از نکات مهم حین خرید تلویزیون، دقت تصویر یا «رزولوشن» (Resolution) است که به تعداد پیکسل های موجود در صفحه نمایش گفته می شود که تأثير مستقیمی در شفافیت تصویر پخش شده دارند. هر چقدر رزولوشن یک تلویزیون بیشتر باشد، تعداد پیکسل های بیشتری در صفحه وجود خواهد داشت؛ در نتیجه تصویر شفاف تر یا به اصطلاح «شارپ تر» نشان داده می شود. در دنیای تلویزیون ها، دقت تصویر با تعداد خطوط افقی پیکسل ها نشان داده می شود. به عنوان مثال، زمانی که دقت یک تلویزیون، ۷۲۰p یا ۱۰۸۰p است، یعنی ۷۲۰ یا ۱۰۸۰ خط افقی پیکسل در نمایشگر وجود دارد. امروزه، تلویزیون های رده پایین، دقت ۷۲۰p دارند و تلویزیون های رده میانی و رده بالا به ترتیب، رزولوشن های Full HD 1080p و UHD 4K دارند.

رزولوشن، مشخصه ی خیلی مهمی موقع خرید تلویزیون به شمار میرود و پیشنهاد می کنیم که سعی کنید با توجه به بودجه و سایز مورد نظرتان، تلویزیونی بخرید که بيش ترین رزولوشن را دارد. رزولوشن بالا سبب می شود که اجزای کوچک، مانند نوشته ها هم با جزئیات زیادی نشان داده شوند و تصاویر به واقعیت نزدیکتر باشند؛ ولی هرچه دقت تصویر بالا رود، پیداکردن محتوای مناسب هم سخت تر خواهد شد. 

- فواید خرید تلویزیون صفحه خمیده:

از ابداعاتی که چند سالی است در دنیای تلویزیون ها به یک روند تبدیل شده، صفحه ی خمیده (Curve) است. این فناوری که اغلب در تلویزیون های رده بالا و OLED استفاده می شود، بر اساس ادعای سازندگان، تجربه ی تماشای تلویزیون را فراگیرتر می کند. فارغ از زیبایی بیشتر، شرکتهای سازنده تلاش می کنند که میزان خمیدگی تلویزیون ها را طوری طراحی کنند که در راستای خمیدگی چشم قرار بگیرد.

خرید تلویزیون ,نکات لازم حین خرید تلویزیون,راهنمای خرید تلویزیون ال ای دیشکل و طراحی تلویزیون از نکات مهم در خرید تلویزیون است

این مسئله باعث می شود که لبه های تصویر هم در محدوده ی دید چشم قرار بگیرند و خستگی چشم کم تر شود؛ ولی از سوی دیگر، اگر بطور مستقیم روبه روی تلویزیون قرار نگیرید، تجربه ی خیلی لذت بخشی نخواهد بود، مگر این که تلویزیون خمیده ی خیلی بزرگی بخرید. مورد دیگری که حین خرید تلویزیون باید در نظر داشته باشید این است که تلویزیون های خمیده در قیاس با تلویزیون های تخت، قیمت خیلی بیشتری هم دارند.

- مزایای خرید تلویزیون هوشمند:

اغلب تلویزیون هایی که توسط کمپانی های گوناگون وارد بازار میشوند مجهز به سیستم های هوشمند بسیار پیچیده ای هستند. این سیستم های هوشمند از وای فای داخلی گرفته، تا بازی و قابلیت هایی که توسط گوشی ها و تبلت های هوشمند میتوانید انجام دهید را در اختیار شما قرار می دهد. با خرید تلویزیون هایی که دارای سیستم های هوشمند هستند میتوانید به صفحات مجازی خود سر بزنید، فیلم و یا بازی مورد علاقه تان را دانلود کنید و از آنها لذت ببرید. در واقع تمام قابلیت هایی که توسط کوشی هوشمند شما در اختیار شماست را میتوانید به وسیله این تلویزیون ها تجربه کنید. 

- توجه به قابلیت نرخ نوسازی پیش از خرید تلویزیون:

نرخ نوسازی یا رفرش ریت که به صورت هرتز (Hz) بیان می شود، نشان می دهد که چند‌بار در هر ثانیه یک تصویر بر روی صفحه نمایش بازتولید می شود. نرخ نوسازی استاندارد ۶۰ بار در هر ثانیه یا ۶۰ هرتز است. با این حال، در صحنه هایی که دارای اشیاء متحرک سریع هستند، نرخ نوسازی، ۶۰ هرتز میتواند سبب ایجاد تاری و تلاطم شود، بالاخص در تلویزیون های ال سی دی HD. بدین ترتیب برای ایجاد یک تصویر ثابت تر، تولیدکنندگان نرخ نوسازی را تا ۱۲۰ هرتز (و در بعضی موارد تا ۲۴۰ هرتز) افزایش می دهند. از آنجایی که تصاویر ثانیه ای زیادی در محتوای اصلی ویدیو وجود ندارد، تلویزیون ها نرخ های نوسازی سریعتر را به روش های مختلفی اداره می کنند. بنابراین یکی از قابلیت های مهم در زمان خرید تلویزیون نرخ نوسازی است.

راهنمایی خرید تلویزیون,خرید تلویزیون,راهنمایی برای خرید تلویزیونبودجه ای که برای خرید تلویزیون اختصاص میدهید مهم‌ترین عامل تعیین کننده انتخاب شماست

یکی از روش ها این است که به سادگی تصاویر سیاهی بین تصاویر اصلی وارد کرده و با فریب چشم های بیننده سبب دیدن یک تصویر واضح تر و ثابت تر می شوند. یکی دیگر از تکنیک ها این است که تصاویر جدیدی را تولید و وارد می کنند نوعی حالت حرکت بین دو عکس مجاور هم را نشان داده و در زمان نمایش، حرکت حقیقی تر بنظر می رسد. توجه داشته باشید که اصطلاحاتی مثل «نرخ نوسازی مؤثر» به معنی آن است که نرخ واقعی فریم نصف میزان اعلام شده است؛ به عنوان نمونه یک «نرخ نوسازی مؤثر ۱۲۰ هرتز» در واقع همان ۶۰ هرتز است. پس در زمان خرید تلویزیون به نرخ ننوسازی آن توجه کنید.

- فواید خرید تلویزیون سه بعدی:

تلویزیون های سه بعدی قابلیت پخش تصاویر دو بعدی هم دارند. پس در خرید تلویزیون به این قابلیت هم توجه کنید. البته وجود این قابلیت تا حد زیادی زائد بنظر میرسد به دلیل آن که محتوای ۳D هنوز به طور کامل مرسوم نشده و بیشتر کاربران از قابلیت های سه بعدی تلویزیون خود بهره ی زیادی نمی برند. سونی و ال جی رسماً اعلام کردند که از قابلیت ۳D روی تلویزیون های خود استفاده نمی کنند. سامسونگ و دیگر شرکت ها نیز امسال این قابلیت را از خط تولید خود حذف خواهند کرد.

- زاویه دید، عاملی موثر در زمان خرید تلویزیون:

با وجود پیشرفت های صورت گرفته، خیلی از LED ها هنوز دارای نقص های نسبتاً قابل توجهی هستند و آن هم این است که زاویه دید محدود دارند. این بدان معنی است که تصویر صرفا از یک زاویه مستقیم و درست در مقابل صفحه نمایش بهترین کیفیت را دارد. در این راهنمای خرید تلویزیون توصیه می کنیم با تماشای یک تلویزیون از اطراف و از بالا و پایین صفحه نمایش، زاویه دید را بررسی کنید.

در حین خرید تلویزیون توجه کنید که امکان دارد با دور شدن از مرکز صفحه نمایش، تصویر کم رنگ شود و دقت رنگ را از دست بدهد. البته میزان کاهش کیفیت تصویر از مدلی به مدل دیگر متفاوت است. ما دریافته ایم که تلویزیون هایی که از پنل های IPS استفاده می کنند، زاویه دید وسیع تری نسبت به تلویزیون های LCD ارائه می دهند. در مقابل، تلویزیون های OLED تقریباً مثل تلویزیون های پلاسما دارای زاویه دید نامحدود هستند و کاهش کیفیت را در زاویه های غیر مستقیم ندارند.

- توجه به درگاه ورودی HDMI در زمان خرید تلویزیون:

اکنون متداول ترین فناوری برای اتصال جعبه های کابل، پخش کننده های Blu ray، پخش کننده های رسانه ای و کنسول های بازی تلویزیون است. با این حال، بسیاری از دستگاه ها تنها یک یا دو ورودی HDMI دارند. موقع خرید تلویزیون خود، توصیه می کنیم که تلویزیونی را انتخاب کنید که سه پورت HDMI داشته باشد، مگر این که تمام دستگاه های دیگر خود را به یک گیرنده سینما خانگی یا یک تبدیل HDMI متصل کنید.

- ورودی های ویدیویی کامپوننت/کامپوزیت:

پیش از خرید تلویزیون توجه داشته باشید که اکثر تلویزیون ها دارای ورودی های ویدیویی کامپوننت هستند که در برگیرنده ی کانکتورهای نوع RCA به رنگ قرمز، آبی و سبز هستند که بعضا با علائم PR، PB و Y مشخص می شوند. در برخی از تلویزیون ها، ورودی ویدیوی کامپوننت دو کارکرد را بعنوان اتصال ویدیویی کامپوزیت انجام می دهد، ورودی زرد و سبز با نام “ویدئو” مشخص شده است. این اتصالات فقط از طریق فیلم های آنالوگ معمولاً برای اتصال درگاه ها یا ورودی های قدیمی استفاده میشوند که فاقد خروجی HDMI هستند ولی اغلب دستگاه های مدرن از HDMI پشتیبانی می کنند که کفایت می کند.

خرید تلویزیون ال سی دی,خرید تلویزیون ال جی,خرید تلویزیوندر هنگام خرید تلویزیون توجه به ورودی و خروجی‌ها و تعداد پورت‌ها مهم است

- پورت ورودی RCA، عامل کلیدی در حین خرید تلویزیون:

تقریباً تمامی تلویزیون های دارای پورت های RCA قرمز یا سفید هستند که برای ارسال (خروجی) یا دریافت (ورودی) سیگنال های صوتی استریو استفاده می شوند. بسیاری از تلویزیون های کوچکتر و بعضی سایزهای بزرگ امکان دارد دارای پورت هدفون باشند. در حین خرید تلویزیون این نکته را در نظر داشته باشید که تلویزیون با قابلیت بلوتوث به شما امکان می دهد در صورت داشتن هدفون با بلوتوث این کار را به صورت بی سیم انجام دهید.

- مصرف انرژی و طول عمر از قابلیت های مهم در خرید تلویزیون:

تلویزیون های QLED از مصرف انرژی مطلوبی برخوردارند و برای استفاده ی مداوم از این محصولات لازم نیست هزینه ی برق بالایی بپردازید. در موقع روشن بودن تلویزیون تمامی پیکسل های روشن خواهند شد و به ازای هر پیکسل روشن انرژی مصرف خواهد شد. جالب است پیش از خرید تلویزیون بدانید در تلویزیون OLED تنها پیکسل هایی انرژی مصرف خواهند کرد که روشن هستند و پیکسل های خاموشی که رنگ مشکی تولید می کنند، انرژی مصرف نخواهند کرد ولی نکته جالب تر این که برای تولید رنگ های تیره تر نیز مقدار مصرف انرژی کاهش خواهد یافت و به میزانی که روشنایی تولید می شود، انررژی نیز صرف خواهد شد.

در واقع موقع خرید تلویزیون توجه کنید که میزان مصرف انرژی در تلویزیون OLED از تلویزیون QLED پایین تر خواهد بود. با توجه به اینکه تلویزیون های OLED بر خلاف تلویزیون های QLED برای نمایش تصاویر به لایه های متعددی وابسته نیستند و تنها از یک لایه لامپ led استفاده می کنند، ضخامت و وزن آنها به مراتب کم تر است. در صورتیکه نگران عمر تلویزیون خود هستید، میتوانید با خیال راحت تری تلویزیون های QLED را انتخاب کنید؛ به دلیل آن که تکنولوژی LCD مدت زیادی است در بازار حضور دارد و عمر بالای صفحات ساخته شده با آن به اثبات رسیده است.

- میزان صدا در تلویزیون های led :

یکی دیگ از عوامل مهم در خرید تلویزیون، میزان صدای آنست. میزان صدا در تلویزیون های ال ای دی معمولی است. در صورتیکه به تلویزیون های با صدای بیشتر احتیاج دارید باید از سیستم های صوتی که در کنار تلویزیون قرار می گیرد، استفاده کنید. مدل های جدیدتر سیستم های صوتی یا به اصطلاح سینماهای خانگی، ساندبارها هستند. ساندبار از نظر اندازه نسبت به سینمای خانگی کوچکتر است و صدای با کیفیت فوق العاده بالایی را ایجاد می کنند. جدیدا نیز ساندبار هایی به بازار وارد شده اند که در زیر تلویزیون نصب می شوند. با وجود این دستگاه ها دیگر نگران میزان صدای تلویزیون خود نباشید. البته وجود سیستم های صوتی در بعضی از تلویزیون های جدید دیگر نیاز شما را به استفاده از دستگاه های پخش صدا در کنار آنها برطرف خواهد کرد.

گردآوری: بخش دیجیتال سرپوش

  • 12
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش