دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۷۰۰۶۲

معرفی ویژگی ها و قابلیت های واتساپ بیزینس

واتساپ بیزینس,واتساپ بیزینس چیستاستفاده از واتساپ بیزینس رایگان است
برنامه واتساپ بیزینس با واتساپ معمولی از نظر ظاهری هیچ فرقی ندارد اما شما برای برقراری ارتباط با مشتریان خود به راحتی میتوانید آنرا جایگزین هر روش ارتباطی دیگری مانند تلفن یا ایمیل کنید.

واتساپ بیزینس

واتساپ در ژانویه ۲۰۱۸، از اپلیکیشن جدیدی برای کمک به فعالیت کسب و کارهای کوچک، پرده برداشت که به آن واتساپ بیزینس می گفتند و صاحبین کسب و کارهای نو پا به خاطر ویژگی های بیشتر این برنامه قادر به برقراری تعامل بیشتر با مشتری هایشان بودند.

قابلیت دانلود رایگان نسخه های اندروید و iOS واتساپ بیزینس برای کاربران، فراهم شده است و این برنامه با در نظر گرفتن صاحبان مشاغل کوچک یا بزرگ و باتوجه به نوع حساب کاربری، ساخته شده است. واتساپ تجاری با استفاده از ابزارهایی نظیر ابزارهای پیام خودکار، دسته بندی و پاسخ سریع به مشتریان که در اختیار صاحبان کسب و کار می گذارد؛ باعث تسهیل در ارتباط آنان با مخاطبین خدمات یا محصولاتشان میشود. همچنین این برنامه عملکردی مشابه پیام رسان واتساپ دارد و امکاناتی نظیر ارسال پیام و عکس دارد.

لوگوی متفاوت بین واتساپ و واتساپ بیزینس

شاید لوگوی واتساپ بیزینس، نخستین تفاوت میان این برنامه با واتس اپ باشد. بطور کلی در لوگوی واتس اپ بیزینس، نماد گوشی تلفن وجود ندارد و بجای آن از یک حرف« B» استفاده شده است.

واتساپ بیزینس,واتساپ بیزینس چیستنسخه رایگان واتساپ بیزینس برای مشاغل کوچک و متوسط طراحی شده است

ویژگی های واتساپ بیزینس

>> پیام های تبریک خودکار:

در واتساپ بیزینس، قابلیت ارسال خودکار پیام وجود دارد درحالیکه واتساپ، این قابلیت را ندارد؛ یعنی در واتساپ بیزینس میتوانید تنظیم کنید که پاسخ شما در هنگام دریافت پیام جدید، به صورت خودکار ارسال شود.

>> پروفایل کسب و کار:

شما می توانید برای مشتریان خود، یک پروفایل تجاری با اطلاعات مفید ایجاد کنید؛ یعنی می توانید در بخش پروفایل کاری خود، آدرس، توضیحات کسب و کار، آدرس ایمیل و وب سایت را وارد کنید. حساب های تجاری کمک می کنند تا برندها وفاداری کاربر را بدست آورند. یک پروفایل تجاری، چهره و هویتی آشنا به شرکت میدهد.

واتس اپ برای داشتن یک نشان وریفای شده در کنار نام شرکت خود، باید این حساب تجاری را تائید کند. بنابراین برای اضافه کردن جزئیات درباره کسب و کار خود به بخش Settings> Business settings> Profile در واتس اپ بیزینس بروید.

>> امکان برقراری ارتباط مستقیم با مشتریان:

برقراری ارتباط صحیح و نزدیک با مشتریان در تمام کسب و کارها، از اهمیت به سزایی برخوردار است. شما میتوانید با استفاده از نسخه تجاری واتساپ با نام کسب و کارتان با مشتریان خود به صورت مستقیم، چت کنید و به سوالات و سفارشاتشان رسیدگی کنید.

>> پیام عدم دسترسی:

شما می توانید در واتساپ بیزینس برای مدت طولانی حتی در زمان حضور نداشتن، فعالیت کنید. از این رو درصورت در دسترس نبودن برای مدتی میتوانید پیام هایتان را بگونه ای تنظیم کنید که به مشتریانتان اطلاع دهید که فعالیت خود را پس از بازگشت مجدد، آغاز می کنید. به این منظور، ویژگی Away message را در واتساپ فعال کنید. سپس، پیام های خودکاری را تنظیم کنید که مشتریان در هنگام عدم دسترسی به شما دریافت می کنند.

واتساپ بیزینس,ویژگی های واتساپ بیزینسواتساپ بیزینس تفاوت‌های زیادی با واتساپ معمولی دارد

>> برچسب گذاری چت مشتریان:

جالب است بدانید که قابلیت انتخاب برچسب متفاوت و دسته بندی چت های شما با مشتریانتان در واتساپ بیزینس وجود دارد. مثلا درصورت نکمیل سفارش یکی از مشتریان میتوانید برچسب Complete را برای چت با آن مشتری، انتخاب کنید یا برچسب Pending payment را درصورت عدم تکمیل سفارش مشتری دیگر، انتخاب کنید.

>> فیلترهای پیشرفته جستجو:

از دیگر امکانات واتساپ بیزینس می توان به دسترسی به فیلترهای پیشرفته گوناگون اشاره کرد که در نسخه های عادی، چنین قابلیتی نیست. شما میتوانید موارد مختلف همانند متن، پیام های خوانده نشده، پیام های اشتراک گذاری شده یا چت ها را با استفاده از بخش جستجوی پیشرفته در واتساپ بیزینس، با یک برچسب خاص جست و جو کنید.

>> اشتراک گذاری لینک های کوتاه:

برای چت کردن با یک شخص جدید، باید در ابتدا شماره تلفن شخص مورد نظر را ذخیره کنید؛ به همین خاطر، واتساپ بیزینس برای جلوگیری از چنین کاری، یک قابلیت با عنوان پیوند کوتاه دارد که شما میتوانید از آن برای حساب کاربری خود استفاده کنید و نسبت به اشتراک گذاری لینک مربوط به خودتان اقدام کنید. سایر کاربران به منظور عدم ذخیره ی شماره تلفن میتوانند با ضربه زدن بر روی لینک با شما چت کنند.

>> پاسخ های سریع در واتساپ بیزینس:

با استفاده از ویژگیQuick Reply واتساپ بیزینس می توان به یکسری از پیام ها خیلی سریعتر پاسخ داد. این قابلیت به شما کمک می کند تا از پاسخ های از پیش تعریف شده به برخی از سوالات پرتکرار، جواب دهید و برای خود، وقت بیشتری اختصاص دهید. بنابراین کافیست که با استفاده از کلید«/»، یکی از پاسخ های آماده را انتخاب کنید.

>> کاتالوگ ها و مجموعه ها:

کاتالوگ، یکی از ویژگی های دیگر واتساپ بیزینس برای کسب و کار شما می باشد. شرکت ها با استفاده از کاتالوگ ها می توانند کالاهای خود را به منظور دسترسی راحتتر مردم به محصولات مورد علاقشان و خرید آن ها به نمایش بگذارند.

بخش کاتالوگ، این امکان را به شما می دهد که برای ارسال قیمت و توضیحات هر محصول به مشتریانتان، مانند قبل عمل نکنید؛ به این صورت که با گروه بندی همه در صفحه واتس اپ، دیگر نیازی نیست که مشتریان خود را به وب سایت یا جای دیگری لینک دهید.

شما می توانید اطلاعاتی نظیر قیمت، توضیحات و کد محصول را برای هر مورد در کاتالوگتان بیفزایید تا مشتریان شما در مورد تک تک محصولات، سؤال نپرسند یا از واتس اپ به وب سایت شما لینک شوند.

>> پرداخت درون برنامه ای:

واتساپ بیزینس، یک قابلیت پرداخت داخلی دارد که به آن WhatsApp Pay میگویند. کاربران با استفاده از این ویژگی می توانند در داخل چت ها پولی را دریافت و یا ارسال کنند که برای تامین امنیت تراکنش ها از پین UPI بهره می گیرد. ادعای واتساپ اینست که اطلاعات مرتبط با کارت های بانکی کاربران را به هیچ وجه در درون خود ذخیره نمی کند.

مزایای واتساپ بیزینس

شما میتوانید توضیحات جامعی در واتساپ بیزینس، ارائه دهید که از آن ها می توان به کسب و کار، ساعات کاری، نقشه و آدرس اشاره کرد. بنابراین شما می توانید از محصولات و خدمات ارائه شده به صورت کاتالوگ برای دسته بندی چت های واتساپ و برچسب گذاری مخاطبین استفاده کنید. امکان پاسخگویی خودکار به چت مخاطبین در واتساپ بیزینس، از قابلیت های بسیار جذاب این برنامه محسوب میشود.

تفاوت های امنیتی واتساپ و واتساپ بیزینس

واتساپ و واتساپ بیزینس، هر دو از قابلیت رمزگذاری سرتاسری استفاده می کنند تا کاربران، اطمینان کاملی نسبت به حفظ حریم خصوصی و امنیت اطلاعاتشان داشته باشند. با این حال، استانداردهای نسخه معمولی واتساپ در زمینه حریم شخصی، بیشتر است و قابلیت دسترسی به پیام ها، تماس ها، جزئیات موقعیت یابی و فایل های ضمیمه شده وجود ندارد. حساب های کاربری واتساپ بیزینس این قابلیت را دارند که جهت بهبود تجربه خرید، اطلاعات مشتریان خود را جمع آوری کنند.

واتساپ بیزینس,مزایای واتساپ بیزینسواتس اپ بیزینس یک برنامه رایگان با تعداد ویژگی برای مشاغل با هر اندازه‌ای است

گردآوری: بخش دیجیتال سرپوش

  • 10
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش