سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۵۹ - ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۸۸۳۶
گجت ها و ابزارهای هوشمند

آشنایی با گجت‌های مخصوص دانش آموزان

گجت‌های مخصوص دانش آموزان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

به گزارش برترین ها، در چند قدمی ماه‌ مهر هستیم و بوی پاییز حکایت از بازگشایی مدرسه‌ها دارد، این روزها به لطف فناوری‌های جدید شاهد تغییرات زیادی در درس و مدرسه هستیم و بسیاری از مدرسه‌ها هوشمند شده‌‌اند و دانش‌آموزان برای برتری و رقابت با یکدیگر باید به جدیدترین تجهیزات روز دنیا مجهز باشند.

 

خوشبختانه هر آنچه یک دانش‌آموز برای موفقیت نیاز داشته باشد را می‌توان در بازار یافت، به همین منظور اگر قصد خرید اول مهر را دارید پیشنهاد می‌کنیم گجت‌های زیر را نیز به فهرست خرید خود اضافه کنید.

 

۱. لپ‌تاپ

گجت‌های مخصوص دانش آموزان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

مدرسه‌های هوشمند زیادی را سراغ داریم که از دانش‌آموزان درخواست می‌کنند لپ‌تاپ به سر کلاس بیاورند. در این مدرسه‌ها دانش‌آموزان باید تکالیف خود را داخل لپ‌تاپ انجام دهند و با این حساب داشتن لپ‌تاپ کاملاً ضروری است.

 

از طرف دیگر حتی اگر مدرسه‌ هم اجباری برای آوردن لپ‌تاپ به کلاس نداشته باشد باز هم معلم‌ها تکالیف زیادی را از دانش‌آموزان می‌خواهند که این تکالیف باید بوسیله لپ‌تاپ یا کامپیوتر انجام شود، خوشبختانه برای انجام تکالیف مدرسه نیازی به لپ‌تاپ‌های پیشرفته و گران‌قیمت نیست و یک لپ‌تاپ معمولی با سخت‌افزار میان‌رده کار دانش‌آموزان را راه می‌اندازد.

 

در این بین پیشنهاد می‌کنیم اگر فرزند شما به دانشگاه می‌رود حتماً نیاز وی را بررسی کنید چرا که احتمال دارد برای انجام پروژه‌های دانشگاهی به لپ‌تاپ قدرتمندی نیاز داشته باشد.

 

۲. فلش‌مموری

گجت‌های مخصوص دانش آموزان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

به احتمال زیاد چند فلش‌مموری در منزل دارید، اما بهتر است یک فلش‌مموری جدا برای فرزند خود خریداری کنید، این فلش‌مموری برای تحویل تکالیفی که دانش‌آموز در منزل انجام داده است لازم می‌شود.

 

از طرف دیگر فرزند شما می‌تواند فایل‌های درسی و مطالب جالب را از سایر دوستان خود با این فلش‌مموری بگیرد و به کامپیوتر یا لپ‌تاپ خود منتقل کنید. در بسیاری از موارد از دانش‌آموز خواسته می‌شود تحقیقات خود را چاپ کند، با این حساب اگر در منزل پرینتر ندارید می‌توان به لطف این فلش‌مموری فایل‌های تحقیق را روی آن ریخت و با مراجعه به دفاتر تایپ‌ و تکثیر، این فایل‌ها را پرینت گرفت و تحویل معلم داد.

 

۳. هدفون

گجت‌های مخصوص دانش آموزان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

درس خواندن تنها به مطالعه کتاب‌های درسی خلاصه نمی‌شود و این روزها بسیاری از محتواهای درسی را سراغ داریم که دانش آموزان به فایل‌های صوتی آن‌ها گوش فرا می‌دهند. با این حساب با اضافه کردن هدفون به فهرست خرید اول مهر می‌توانید به حجم زیادی از محتوای صوتی درسی دسترسی داشته باشید.

 

هدفون به شما کمک می‌کند تا در مسیر رفت و برگشت به مدرسه و دانشگاه فرصت را غنیمت بشمرید و در سرویس یا اتوبوس به فایل‌های درسی گوش فرا دهید.

 

۴. گجت‌ دیجیتال ضبط و پخش صدا

گجت‌های مخصوص دانش آموزان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

برای اینکه بتوانید به فایل‌های صوتی درسی با هدفون گوش دهید حتماً به یک گجت دیجیتال برای ضبط و پخش صدا نیاز پیدا خواهید کرد، این گجت نه‌تنها به شما برای گوش کردن فایل‌های صوتی کمک می‌کند بلکه به کمک آن می‌توانید درس‌های استاد در سر کلاس را نیز ضبط کرده و در فرصت‌های بعدی مرور نمایید.

 

۵. پرینتر

گجت‌های مخصوص دانش آموزان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

همان‌گونه که اشاره کردیم حجم زیادی از تکالیف به صورت دیجیتال به دانش‌آموزان و دانشجویان محول می‌شود، اما انصافاً باید گفت مطالعه و انجام تکالیف بر روی صفحه‌مانیتور کار چندان دلچسبی نیست، اینجاست که پرینتر به کمک شما می‌آید و به لطف داشتن یک چاپگر می‌توانید مطالب مهم درسی و تکالیف را کاغذ چاپ‌ کنید تا با تمرکز بیشتری به مطالعه این مطالب بپردازید.

 

۶. هارد اکسترنال

گجت‌های مخصوص دانش آموزان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

مدت زیادی از هوشمند‌سازی مدرسه‌ها می‌گذرد و در این مدت شاهد تولید حجم زیادی از محتواهای درسی دیجیتال هستیم. در بیشتر موارد حجم این محتواها به اندازه‌ای است که نمی‌توان آن‌ها را روی فلش‌مموری ریخت. با این حساب اضافه کردن یک هارد اکسترنال به فهرست خرید اول مهر کاملاً ضروری به نظر می‌رسد.

 

به لطف این هارد می‌توانید فیلم‌های درسی، نرم‌افزارهای آموزشی و سایر محتواهای دلخواه را همیشه در دسترس داشته باشید.

 

۷. گوشی هوشمند

گجت‌های مخصوص دانش آموزان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

نظام آموزشی ما سختگیری‌‌های خاصی را برای استفاده از گوشی‌ هوشمند توسط دانش‌آموزان لحاظ کرده است، از طرف دیگر والدین نیز استفاده از گوشی هوشمند را برای فرزندان خود صلاح نمی‌دانند اما داستان نظام آموزش عالی فرق می‌کند و گوشی هوشمند از آن گجت‌هایی است که در دست هر دانشجویی می‌بینید.

 

یک گوشی هوشمند نیاز دانشجو به خرید گجت‌ دیجیتال ضبط و پخش صدا که در بالا به آن اشاره کردیم را کاملاً مرتفع می‌کند. از طرف دیگر اپلیکیشن‌های درسی زیادی وجود دارند که به لطف آن‌ها می‌توان در هر مکان و زمانی با گوشی هوشمند مشغول به درس‌ خواندن شد.

 

۸. کتابخوان دیجیتال

گجت‌های مخصوص دانش آموزان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

گوشی‌های هوشمند بیشتر نیازهای دانشجویان برای دسترسی به منابع دیجیتال را برآورده می‌کنند اما صفحه‌نمایش گوشی‌های هوشمند برای مطالعه ساخته نشده و پس از مدتی چشم اذیت می‌شود.

 

به همین منظور شاهد کتابخوان‌های دیجیتالی هستیم که صفحه‌نمایش آن‌ها از کاغذ الکترونیک ساخته شده است و محتوای کتاب‌های دیجیتال درسی را همانند کتاب‌های کاغذی نمایش می‌دهند. خرید کتابخوان‌ دیجیتال ضرورت زیادی ندارد اما اگر چشم حساسی دارید و مدت‌های زیادی با گوشی هوشمند مطالعه می‌کنید بهتر است کتابخوان دیجیتال را به فهرست خرید اول مهر اضافه کنید.

 

۹. پاوربانک

گجت‌های مخصوص دانش آموزان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

امکان ندارد در دنیای دیجیتال زندگی کنید و شارژ یکی از دستگاه‌‌های دیجیتال اطراف شما در زمانی که به آن نیاز دارید تمام شود. اینجاست که پاوربانک‌ها به کمک کاربران آمده‌اند تا شارژ اضافی را در اختیار دستگاه‌های دیجیتال و به‌خصوص گوشی‌های هوشمند قرار دهند.

 

پاوربانک‌ها در ظرفیت‌های مختلف در بازار وجود دارند و پیشنهاد می‌کنیم بسته به مدت زمانی که با گوشی هوشمند در هر روز کار می‌کنید ظرفیت مناسب برای پاوربانک را انتخاب کنید.

 

۱۰. مچ‌بند‌های سلامتی و ساعت‌های هوشمند

گجت‌های مخصوص دانش آموزان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

این روزها نوجوانان زیادی را سراغ داریم که تمایل دارند همیشه جدیدترین محصولات دنیای فناوری را در اختیار داشته باشند، به همین منظور اگر به لحاظ هزینه مشکلی ندارید پیشنهاد می‌کنیم برای خرید اول مهر مچ‌بند‌های سلامتی یا ساعت‌های هوشمند را در نظر داشته باشید.

 

این مچ‌بند‌ها سلامتی کاربر را زیر نظر می‌گیرند و گزارش‌هایی برای میزان ضربان قلب، مقدار خواب در طول روز و مواردی از این دست را منتشر می‌کنند و برای دانش‌آموزانی که اهل ورزش هستند گزینه خوبی به نظر می‌رسند.

 

گجت‌های مخصوص دانش آموزان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

از طرف دیگر ساعت‌های هوشمند با گوشی ارتباط برقرار می‌کنند تا پیا‌م‌ها و تماس‌های دریافتی را روی صفحه‌نمایش این ساعت‌ها مشاهده کنید، به این ترتیب در سر کلاس زمانی که یک پیام جدید دریافت می‌کنید نیازی نیست تا گوشی را از جیب یا کیف خارج کنید و این پیام بر روی صفحه‌نمایش ساعت‌هوشمند که مچ دست خود بسته‌اید نمایش داده می‌شود.

 

در پایان پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم از آن دسته دانش‌آموزانی هستید که به گجت‌های جدید علاقه زیادی دارند و گجتی به نظر شما میرسد که برای درس و مدرسه کاربرد دارد، در قسمت نظرات نام و مشخصات این گجت را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

 

ترجمه از محمد کاملان

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش