چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۳۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۳۰۹۴۷
فناوری اطلاعات و ارتباطات

ایرانیکارت، یکی از بهترین راه‌‌ها برای خرید از سایت‌های بین‌المللی

ایرانیکارت، یکی از بهترین راه‌‌ها برای خرید از سایت‌های بین‌المللی

خرید از سایت‌های بین‌المللی، معمولا برای مردم ایران، انتخاب مطمئن‌تری است؛ اما تحریم‌های آمریکا باعث شده انجام این کار سخت و پیچیده شود. با وجود چنین شرایطی، بسیاری از افراد تصور می‌کنند که خرید از سایت‌های خارجی، دیگر امکان‌پذیر نیست؛ اما در حال حاضر روش‌های مختلفی مانند خرید ویزا کارت معتبر یا استفاده از گیفت کارت وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید خرید از سایت‌های برتر دنیا را به آسانی و بدون مشکل، تجربه کنید.

شاید بیشتر افراد با این سوال مواجه شوند که ویزا کارت چیست و چگونه خرید از سایت‌های خارجی را امکان‌پذیر می‌کند؟ در واقع ویزا کارت یک کارت پرداخت بین‌المللی است که با خرید آن از طریق شرکت‌های واسطه معتبر مانند ایرانیکارت، امکان خرید از تمام سایت‌های دنیا فراهم می‌شود. در ادامه این مطلب با هم بررسی می‌کنیم که خدمات ایرانیکارت خرید از کدام سایت‌های معتبر و بین‌المللی را فراهم کرده‌اند.

بهترین سایت‌های بین‌المللی برای خرید اینترنتی با خدمات ایرانیکارت

ایرانیکارت، خرید از سایت‌های بین‌المللی را بسیار آسان کرده است؛ این شرکت معتبر با ارائه بهترین کارت‌های اعتباری و کارت‌های پرداخت، شرایط لازم برای پرداخت‌های ارزی را فراهم می‌کند. از جمله بهترین سایت‌های بین المللی برای خرید اینترنتی با خدمات ایرانیکارت عبارتند از:

۱. سایت آمازون Amazon

وقتی صحبت از خرید اینترنتی می‌شود، سایت آمازون اولین نامی است که در ذهن خریداران می‌آید. شما در همان ابتدای ورود به سایت، می‌توانید انواع کالاهای اصل و اورجینال را در تمام حوزه‌های مختلف مشاهده کنید. در واقع هر چیزی که در طول زندگی برای خرید لازم داشته باشید، سایت آمازون در اختیارتان قرار می‌دهد.

مطمئنا این سایت معتبر و کامل با تمامی امتیازاتی که دارد، می‌تواند یک منبع خرید عالی برای شما باشدگ اما همانطور که گفتیم محدودیت‌هایی که در زمینه تعامل اقتصادی با کشورهای دیگر وجود دارد، امکان خرید مستقیم از این سایت را از ایرانیان گرفته است. برای رفع این مشکل، ایرانیکارت با ارائه خدمات مختلفی مانند ویزا کارت، پی پال، گیفت کارت آمازون و… امکان خرید را برایتان آسان و بدون دردسر کرده است.

۲. سایت اتسی Etsy

اتسی Etsy یک گزینه بسیار عالی برای خرید از سایت‌های بین‌المللی است که محصولات و برندهای مختلفی را در اختیار شما می‌گذارد. این سایت در ابتدا کار خود را با فروش صنایع‌ دستی آغاز کرد، اما با مرور زمان در حوزه‌های مختلف پیشرفت کرده و گستره فعالیتی خود را بزرگ‌تر کرد.

یکی از بهترین ویژگی‌های این سایت، فراهم آوردن بستری مناسب برای درآمدزایی است؛ در واقع افرادی که کالاهایی برای فروش دارند، می‌توانند آن‌ها را در این سایت بفروشند. خرید از سایت اتسی پیچیدگی زیادی ندارد، اما این امر زمانی امکان‌پذیر است که بتوانید از کارت‌های اعتباری استفاده کنید.

آشنایی با سایت Etsy

۳. سایت زارا Zara

سایت Zara یک سایت اسپانیایی است که محصولات معتبر و بین‌المللی خود را عرضه می‌کند. معمولاً ایرانیان به دلیل قیمت منصفانه‌تری که این برند دارد، خرید از فروشگاه اینترنتی زارا را در اولویت خود قرار می‌دهند.

خرید از سایت و فروشگاه اینترنتی زارا با کارت‌های اعتباری بین‌المللی آسان‌ است؛ اما ایرانیکارت با ارائه خدمات برجسته، سهولت این کار را به بالاترین حد ممکن رسانده است؛ به طوریکه برای خرید این محصولات کافیست لینک محصول را برای ایرانیکارت بفرستید تا فرایند خرید برایتان انجام شده و سپس سفارشتان را درب منزل تحویل بگیرید. 

۴. سایت علی اکسپرس

سایت Aliexpress بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی کشور چین است که زیر مجموعه برند معتبر علی بابا محسوب می‌شود. در داخل این فروشگاه انواع محصولات مختلف با قیمت مناسب ارائه می‌شوند که اکثر آن‌ها متعلق به فروشندگان معتبر چینی هستند.

یکی از جذابیت‌های این سایت، ارائه تخفیف‌های عالی است. معمولاً کسانی که به‌صورت عمده خرید می‌کنند، می‌توانند محصولات مورد نظر خود را با یک قیمت بسیار خوب سفارش دهند.

Aliexpress یکی از بهترین سایت‌ها برای خرید خارجی

۵. سایت Nike و Adidas

اگر هنگام خرید از سایت‌های بین‌المللی قصد خرید بهترین برندها را داشتید، قطعاً Nike و Adidas در صدر فهرست شما قرار می‌گیرند. با اینکه در حال حاضر برندهای معتبر زیادی در سطح جهان فعالیت می‌کنند، اما آدیداس و نایک به دلیلی سابقه طولانی و فعالیت زیاد در عرصه تبلیغات، شهرت و محبوبیت بیشتری پیدا کرده‌اند. 

در دنیای امروز، تولیدی‌های زیادی وجود دارند که تلاش می‌کنند با تولید محصولاتی کپی شده از برند نایک و آدیداس و استفاده از لوگو آن‌ها، محصولات خود را با این نام به فروش برسانند. در نتیه اگر به دنبال کالای اصل هستید و می‌خواهید از اصالت کالاهای خریداری شده، مطمئن شوید، بهترین کار، خرید از سایت‌های اصلی نایک و آدیداس است. از آنجایی‌ که امکان پرداخت ارزی با کارت بانکی ایران امکان‌پذیر نیست، باید از خدمات شرکت‌هایی استفاده کنید که کارت‌های پرداخت بین‌المللی در اختبار شما می‌گذارند.

مجموعه ایرانیکارت با ارائه خدمات برتر، امکان خرید از سایت‌های بین‌المللی را آن‌قدر آسان کرده است که شما برای خرید از آدیداس و نایک، فقط باید لینک محصول مورد نظر را برای آن ارسال کنید. در واقع ایرانیکارت فرایند خرید محصول را انجام داده و بعد از مدت کوتاهی سفارش را برایتان ارسال می‌کند.

۶. سایت والمارت از بهترین فروشگاه‌های خرید بین المللی

والمارت با بیش از ۱۱۳ هزار فروشگاه در کشورهای مختلف جهان، تبدیل به یک برند معتبر در زمینه فروش محصولات الکترونیک، مواد غذایی، کفش و پوشاک، اسباب‌بازی، جواهرات، محصولات ورزشی و بدنسازی شده است. کیفیت بالای محصولات و قیمت نسبتا ارزان آن‌ها باعث می‌شود که محبوبیت آن‌ها روزبه‌روز بیشتر شود.

۷. سایت دکلتون  Decathlon

برای خرید از سایت‌های بین‌المللی، باید ابتدا بهترین سایت را برای محصولات مورد نظر پیدا کنید. سایت دکلتون یکی از بهترین سایت‌های خارجی است که انواع لوازم ورزشی و تجهیزات سفر را در بالاترین کیفیت به مشتریان خود عرضه می‌کند. بدون شک افرادی که عاشق ماجراجویی هستند، بیشتر خریدهای خود را از طریق این سایت انجام می‌دهند.

۸. سایت تارگت target

اگر می‌خواهید محصولات مورد نظر خود را با تخفیف‌های بالا خریداری کنید، سایت تارگت یکی از بهترین انتخاب‌های ممکن به شمار می‌آید. در سایت تارگت تنوع محصولات در زمینه پوشاک، لوازم منزل، کالاهای دیجیتال و اسباب‌بازی بسیار زیاد است. نکته مهمی که این سایت را از بقیه متمایز می‌کند، اعمال تخفیف‌‌های عالی و ارائه محصولات با قیمت مناسب است.

سخن پایانی

خرید از سایت‌های بین‌المللی به دلیل وجود تحریم‌ها سخت و پیچیده شده است، به همین دلیل بیشتر افراد امکان خرید محصولات مورد نظر خود را ندارند. در چنین شرایطی مجموعه ایرانیکارت با ارائه خدمات مختلف، امکان خرید از بهترین سایت‌های خارجی را فراهم خواهد کرد.

در این مطلب به طور کامل بهترین سایت‌های معتبر خارجی و نحوه خرید از آن‌ها به کمک خدمات ایرانیکارت را مورد بررسی قرار دادیم تا با سهولت بیشتری خرید خود را انجام دهید.

  • 9
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش