دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۰۶ - ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۲۶۴۹
فناوری اطلاعات و ارتباطات

درآمدزایی از اپلیکیشن نویسی در ۱۴ سالگی

اپلیکیشن,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

در اطرافمان افراد زیادی وجود دارند که از سن و سالشان خیلی جلوتر هستند. کسانی که فراتر از همسالانشان فکر می‌کنند. اغلب این افراد را پس از دوره جوانی، موقعی که شهرت موفقیتشان فراگیر شد، خواهیم شناخت. آنها منتظر نمی‌نشینند تا بعد از تحصیل یا دانشگاه تکلیف زندگی کاریشان مشخص شود.

 

محمد فلاح از چهارده سالگی شروع به برنامه‌نویسی می‌کند. در این سن اغلب نوجوانان تنها راه حل مشکلات را نزد والدینشان می‌بینند و برای رفع کوچکترین مسائل به سراغ پدر و مادرشان می‌روند. محمد در آن زمان به بازی‌های رایانه‌ای علاقه بسیار داشت اما به‌دلیل آنکه رایانه درست و حسابی که بتواند با آن بازی کند نداشت شروع به دستکاری بازی‌ها کرد تا بتواند با همان رایانه قدیمی کارش را راه بیندازد.

 

این خط شروعی برای او بود تا به‌دنیای برنامه‌نویسی وارد شود. بهانه صحبت ما با محمد فلاح در مورد اپلیکیشن‌های موجود در بازار و قیمت سفارش اپ‌های مختلف بود. او در حال حاضر برنامه‌ای را در اختیار کاربران گذاشته که براحتی می‌توانند نماگفتار یا همان استیکرهای دلخواه خودشان را طراحی کنند.

 

این جوان خلاق هفده ساله درباره اینکه چگونه به فکر ساخت اپلیکیشن  و درآمدزایی افتاد توضیح می‌دهد: یک شب خواهرم برایم پیامی فرستاد و درخواست کرد تا عضو ربات تلگرامی شوم تا او بتواند استیکر دلخواهش را بسازد. همان جا فکری به سرم زد و به او گفتم برایت برنامه‌ای می‌سازم تا خودت براحتی بتوانی استیکرت را طراحی کنی. شروع به نوشتن برنامه کردم و تقریباً ساعت ۱۲ شب بود که برنامه را برایش فرستادم.

 

برنامه خیلی ساده‌ای بود و هیچ چیز پیچیده‌ای نداشت. کنجکاو شدم و سرچ کردم تا ببینم برنامه‌ مشابه‌ای در گوگل وجود دارد یا نه. در نتیجه تصمیم گرفتم برنامه را در بازار بگذارم و بفروشم، با اینکه اطمینان داشتم کسی برای چنین برنامه ساده‌ای پول نمی‌دهد اما قیمت دو هزار تومان برایش تعیین و برنامه را روانه بازار کردم. از این حیث زیاد امیدوار نبودم چون قبلاً برنامه‌ای نوشته و در بازار قرار داده بودم اما کسی دانلودش نکرده بود. در کمال ناباوری فردای آن روز دیدم چند نفر برنامه را دانلود کردند و در انتهای ماه ۱۴۰ هزار تومان از این طریق به دست آوردم. این موضوع مربوط به دو سال قبل است. از ماه دوم تا ماه پنجم درآمدم هر ماه به سیصد هزار تومان رسید.

 

واقعاً برای برنامه‌ای که ایده تا اجرایش فقط چند ساعت زمان برد شگفت انگیز بود. این موضوع تشویقم کرد تا برنامه را گسترش دهم. در پاسخ به سؤالتان باید بگویم من آن شب اصلاً به فکر درآمد نبودم  چرا که بنده محصلم و تمرکزم بیشتر روی درس اما معتقدم که این اتفاق خواست خدا بود تا بتوانم راه آینده را برای خودم پیش‌بینی کنم.

 

محمد در حال حاضر در مقطع  پیش دانشگاهی است و قصد دارد در رشته رایانه در دانشگاه تحصیل کند. او در مورد آینده‌ای که برای خود ترسیم کرده توضیح می‌دهد: برخی از دوستانم که در دانشگاه در حال تحصیل هستند معتقدند دانشگاه زیاد به یادگیری و علم اندوزی کمک نمی‌کند اما من با آنها هم عقیده نیستم و تصمیم دارم تمام تلاشم را برای پذیرفته شدن در یک دانشگاه معتبر به کار ببرم.

 

در کنار تحصیل هم به کارم ادامه خواهم داد و به تازگی به عضویت تیم برنامه‌نویسی ای درآمدم که طرح بزرگی در دست دارند. این برای من افتخار بزرگی است و از لحاظ درآمدی هم عالی ست چرا که با من یک قرارداد چند ساله با مبلغ عالی بسته شده که می‌تواند در زمان تحصیل در دانشگاه پشتوانه خوبی برایم باشد.

 

فلاح برایم درباره جزییات فضای اپلیکیشن‌های موجود توضیح می‌دهد: این بحث بسیار فنی و تخصصی است اما در حالت کلی و ساده بگویم برنامه‌های موجود را می‌توان به دو دسته کلی اپلیکشین‌های آنلاین و غیرآنلاین تقسیم کرد. آنلاین برنامه‌هایی است که بعد از دانلود کاربر دائماً به روز‌رسانی می‌شود و به نحوی می‌توان گفت تعامل بین کاربر و صاحب کسب است حالا با هر هدفی. این اپ‌ها قیمت بالاتری برای ساخت دارند.

 

دسته دوم اما برنامه‌هایی هستند که پس از دانلود دیگر نیاز به ارتباط آنلاین نیست. اینگونه برنامه‌ها معمولاً در حد آموزش یا کاربری محدود است. به نظر من چیزی که بیشتر از زیرساخت یک برنامه مهم است ایده کسب و کار برای آن برنامه است. من شخصی را می‌شناسم که بالای سیصد برنامه در بازار دارد اما یک ریال درآمد ندارد چرا که ایده‌های این برنامه‌ها ضعیف است و کاربر حاضر به پرداخت پول نیست.

 

برنامه‌های این چنینی سریع فراموش می‌شوند. برنامه‌های موفقی که وجود دارند فاکتورهای زیادی برای جذب مشتری به کار برده‌اند و اگر کسی قصد شروع کسب و کاری را دارد بهتر است به همراه تیمی تمام جوانب را مهندسی کند تا بتواند در این راه موفق شود که البته فرآیند این موضوع در قالب شروع یک استارت آپ‌  تعریف می‌شود.

 

 

iran-newspaper.com
  • 12
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش