به گزارش ایسنا، نمایشگاه الکامپ ۲۴ با حضور شرکتهای داخلی و شرکتهای چینی و در بخشهای دولت همراه، الکام تاکز، الکام استارز، ترند و گیم از امروز ششم مرداد تا نهم مرداد در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد.
محمدجواد آذری جهرمی در مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ، با اشاره به رونمایی از لایحه صیانت از دادههای شخصی و نمایشگاه الکامپ ۲۴ اظهار کرد: این لایحه به صورت کلی در خدمت همه فعالیتها و کسب و کارهای نوساز است و نظام عمومی کسب و کارها را توسعه میدهد.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه حل مشکلاتی مانند بحران آب، در گروی دوران انقلاب صنعتی چهارم و به نتیجه حاصل از آن یعنی اقتصاد دیجیتال برمیگردد، گفت: منابع تجدیدپذیر آب در جهان در حال کاهش و جمعیت در دنیا رو به رشد است. صنایع نفت، انرژی و معادن در جهان یا ثابت هستند و یا رو به کاهش و رشدی در این منابع نداریم. نظام اقتصادی دنیا به سمت بهرهوری از منابع میرود و بهترین ابزار برای تحقق این بهرهوری، فناوری اطلاعات است.
وی با بیان اینکه هوشمندسازی به بشر برای بهینهسازی فرآیندها کمک میکند، افزود: ما در کشورمان با چالشهای دیگری هم مواجهیم. تابستان امسال شاهد تجربه قطع برق بودیم. آلودگی هوا، بروکراسی اداری نیز از چالشهای نظام اقتصادی در کشور است. در کنار اینها ظرفیتهای قوی هم داریم. ظرفیتهای قوی و جوانانی داریم که در شرایط سخت رشد میکنند و حتی برخی با معلولیتهایی که دارند، هم متوقف نمیشوند.
محمد باقر اثنی عشری - رییس سازمان نظام صنفی رایانهای - در مراسم افتتاحیه نمایشگاه الکامپ اظهار کرد: استارتاپها کیفیت زندگی را افزایش دادند و وجودشان باعث ثروتسازی، ایجاد شفافیت و رفاه برای مردم شده است. جهش چشمگیری در استارز داشتهایم و فضای استارتاپها دو برابر شده است.
او گفت: نمایشگاه الکامپ به عنوان بزرگترین و مهمترین رویداد فناوری کشور به حساب میآید که با فراز و فرودهایی که شامل حوزه IT شد این نمایشگاه نیز افت و خیزهایی داشته است.
رییس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور افزود: طی ۴ دوره متوالی از الکامپ ۲۱ تا دوره ۲۴ آن خیزش و مشارکت افراد جامعه در آن بیشتر شده است.
اثنی عشری با بیان این که شاهد افزایش ضریب نفوذ اینترنت در کشور هستیم گفت: در نتیجه این ضریب نفوذ، کسب و کارهای نوین متعددی شکل گرفتهاند و در نتیجه ایجاد ثروت و اشتغال توسعه یافته است.
وی ادامه داد: در این دوره از نمایشگاه شاهد آن بودیم که در برخی حوزهها مشارکت کاهش یافته و در حوزههای دیگری همچون الکامپ استارز با رشد چشمگیر رو به رو بودیم.
اثنی عشری تصریح کرد: در سال ۹۴ تنها ۸۰ شرکت نوپا در نمایشگاه حضور داشتند اما امسال شاهد آن هستیم که بیش از ۴۰۰ استارتاپ در پنج سالن خدمات و محصولات و ایدههای خود را معرفی میکنند.
وی افزود: از سال ۹۴ شاهد شکل گیری ایده استارز بودیم که با گذشت چندین سال، آنها به شرکتهای بزرگی تبدیل شدهاند به گونهای که ۶۰ درصد از استارتاپهایی که در سال گذشته تنها دارای میز در نمایشگاه بودند، امسال غرفههای ۱۲ متری و بالاتر گرفتهاند.
اثنی عشری به بخشهای مختلف نمایشگاه الکامپ اشاره کرد و گفت: در کنار الکامپ استارز شاهد برگزاری الکام گیمز هستیم که در آن بازیسازان ایرانی آخرین بازیهای رایانهای ساخت کشور را به نمایش گذاشتهاند. در بخش الکام ترندز نیز با محورهایی مانند هوش مصنوعی، بلاکچین، اینترنت اشیا و بیگ دیتا، آینده این فناوری معرفی میشود.
رییس سازمان نصر کشور ادامه داد: در بخش دولت الکترونیکی نمایشگاه نیز شاهد حضور گسترده دستگاههای مختلف برای معرفی خدمات الکترونیکی خود در سالنهای ۴۱A و ۴۱B هستیم.
- 15
- 4