دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۲:۳۲ - ۲۰ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۵۶۰۱
کامپیوتر و لپ تاپ

نکات مهمی که قبل از خرید لپ تاپ باید بدانیم!

لپ تاب,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر
لپ تاپ را می‌توان به عنوان‌ یکی از گجت‌هایی که زندگی بشر را متحول کرده ‌است، به شمار آورد.

به گزارش تیک، در بازار امروز می‌توان لپ تاپ‌هایی با سخت‌افزارهای بسیار قوی پیدا کرد که از مدل‌های رومیزی مشابه، قیمت پایین‌تری دارند و در عین حال، قابل حمل و زیبا هستند. برای خرید لپ تاپ و البته هر گجت دیگر باید نوع کاربری و بودجه مورد نظر خود را مشخص کنید.

اهمیت هزینه در انتخاب

بودجه خرید لپ تاپ همیشه هم نباید زیاد باشد! اگر به دنبال یک لپ تاپ برای سر زدن به شبکه‌های اجتماعی و گشت و گذار در اینترنت هستید، می‌توانید با هزینه کم یک لپ تاپ خوب بخرید که نیاز شما را پوشش دهد. در این شرایط لپ تاپ‌های با کاربری معمولی و مالتی‌مدیا مناسب شما هستند. برند‌هایی مثل ایسوس (Asus)، دل (Dell)، لنوو (Lenovo)، اچ پی (HP) و سامسونگ (Samsung) برندهایی هستند که در کنار لپ تاپ‌های حرفه‌ای خود، لپ تاپ های مالتی مدیای ارزان و به صرفه‌ای تولید می‌کنند و شما می‌توانید از میان آن‌ها انتخاب خوبی داشته باشید.

قدرت و امکانات

اگر اهل بازی هستید و همچنین از نرم‌‌افزارهای تخصصی و حرفه‌ای استفاده می‌کنید، می‌توانید با خیال راحت لپ تاپ های گیمینگ را امتحان کنید و می‌بینید که بعد از مدت کوتاهی جای PC را در دل شما خواهد گرفت. با کارت گرافیک‌های مخصوص Nvidia، عملکرد لپ تاپ های گیمینگ مانند کامپیوترهای رومیزی می‌شوند و می‌توانند نیاز یک گیمر، طراح و دیزاینر را برطرف ‌کنند. شما می‌توانید لیست قیمت انواع لپ تاپ های گیمینگ و لپ تاپ های لنوو و hp و برندهای دیگر را مشاهده کنید. برخی لپ تاپ های گیمینگ در کنار هارد دیسک خود یک حافظه SSD نیز دارند که شما می‌توانید سیستم عامل، فایل‌ها و نرم‌افزارهایی که از آن‌ها بیشتر استفاده می‌کنید را روی ‌SSD ذخیره کنید تا از سرعت بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

قابل حمل بودن

حتما این روزها دوباره اسم اولترابوک ها را زیاد می‌شنوید. اولترابوک‌ها در میان لپ تاپ‌های قابل حمل بهترین بهترین‌ها هستند؛ با ساختاری نازک و جذاب، قابلیت‌های خارق‌العاده، نمایشگر خیره‌کننده و قیمتی بالا. از بهترین‌ها می‌توان به Microsoft Surface و Apple MacBook اشاره کرد و همچنین لپ تاپ‌های دیگر مثل سری ZenBook شرکت ایسوس. این لپ‌تاپ‌ها با وجود ظرافت و سبکی، قدرت بسیار بالایی دارند. در تمام اولترابوک‌ها برای حفظ ظرافت و وزن سبک دستگاه، از حافظه SSD استفاده شده چرا که نسبت به هارد دیسک، بسیار کوچک‌تر و سبک‌تر هستند و از نظر سرعت تا چندین برابر از هاردهای HDD سریعتر هستند. SSDها انواع مختلفی دارند که سرعت‌های آنها بسیار متفاوت و بالاست اما می‌توانید مقایسه کلی از سرعت یک هارد هارد ssd را با HDD در این لینک مشاهده نمایید.

با ابعادی بین ۱۰ تا ۱۴ اینچ، می‌توان این لپ تاپ‌ها را در هر کیفی قرار داد و با خود به این‌ طرف و آن طرف برد. در میان مدل‌ها سعی کنید به دنبال آن‌هایی بگردید که وزنشان کمتر از ۱۴۰۰ گرم باشد. این نوع لپ تاپ‌ها برای کسانی مناسب است که قابل حمل بودن دستگاه برایشان اهمیت زیادی دارد.

راحتی کاربر

اگر شما تا قبل از این، یک کامپیوتر خانگی کامل و بزرگ داشتید و حسابی به آن عادت کرده‌اید، شاید کمی برایتان سخت باشد که از لپ تاپ استفاده کنید. ولی احتیاجی نیست نگران باشید. اکثر لپ تاپ‌های ۱۵ و ۱۷ اینچی همان مشخصاتی‌ که شما به ‌آن عادت داشتید را دارند. مشخصاتی مثل ‌درایو DVD، پورت Ethernet، کیبورد بزرگ و راحت و البته یک صفحه نمایش بزرگ. شما حتی می‌توانید موس قدیمی خود را به آن وصل کنید.

مدت زمان زیادی است که لپ‌تاپ‌ها جای کامپیوترهای رومیزی را در خیلی از کمپانی‌های بزرگ گرفته‌اند. صرف نظر از قیمت ارزان‌تر، لپ تاپ‌های امروزی نه تنها از نظر سخت‌افزاری در مقابل کامپیوترهای رومیزی کم نمی‌آورند، بلکه حتی در برخی موارد از آن‌ها جلو می‌زنند. اما ظرفیت لپ تاپ‌ها محدود است و بهتر است به جای اشغال این فضا، از حافظه‌های جانبی مثل هارد دیسک استفاده کنید. لپ‌تاپ به عنوان یک گجت قابل حمل احتیاج به یک هارد اکسترنال قابل حمل نیز دارد که بتوان هر لحظه آن را جابه‌جا کرد یا به دستگاه دیگری وصل کرد و اطلاعات را انتقال داد.

خرید هارد اکسترنال

به طور کلی هارد اکسترنال به دو دسته رومیزی و قابل حمل تقسیم می‌شود؛ اما کسانی که از گجت‌های قابل حمل مثل لپ تاپ استفاده می‌کنند، به یک هارد دیسک اکسترنال هم نیاز دارند که بتوانند به راحتی و در هر لحظه آن را جابه‌جا کنند.

شما می‌توانید با پرداخت هزینه کمی، ۱ ترابایت حافظه قابل حمل به لپ تاپ خودتان اضافه کنید. این میزان ظرفیت برای ذخیره کردن صدها فیلم، یا صدها هزار آهنگ یا عکس کافی است. می‌توانید لپ تاپ خود را به یک یا چند هارد اکسترنال متصل کنید. اما کدام هارد اکسترنال برای شما مناسب است؟

برای خرید هارد اکسترنال ابتدا باید ظرفیتی که احتیاج دارید را بدانید. ظرفیت هارد اکسترنال معمولا از ۵۰۰ گیگابایت شروع شده و تا ۲۰ ترابایت هم می‌رسد. ولی به طور میانگین ظرفیت بین ۲ ترابایت تا ۸ ترابایت این روزها بیشتر معمول است. برای مثال کسانی که اهل فیلم و سریال هستند و همچنین برای عکاسان که عکس‌ها را با کیفیت بالا ذخیره می‌کنند و تعداد عکس‌های آن‌ها زیاد است، یک هارد اکسترنال با ظرفیت ۳ ترابایت می‌تواند بسیار مناسب باشد.

قیمت‌های مختلفی برای هارد اکسترنال در بازار وجود دارد اما اگر به دنبال هاردهای اکسترنال مقرون به صرفه و ارزان می‌گردید می‌توانید در فروشگاه‌های اینترنتی مدل‌های خوبی پیدا کنید و قیمت‌های مختلف را باهم مقایسه کنید تا مطمئن شوید که هارد اکسترنال مناسب خود را با قیمت مناسب خریداری می‌کنید.

انتقال اطلاعات

سرعت انتقال اطلاعات نکته دیگری است که باید در نظر بگیرید. USB 2.0 در بیشترین حالت ۶۰ مگابایت بر ثانیه سرعت دارد در حالی که تکنولوژی USB 3.0 سرعتی تا ۶۴۰ مگابایت را ارائه می‌دهد؛ یعنی حدود ۱۰ برابر سریع‌تر از USB 2.0. اما باید این پورت را در کامپیوتر یا لپ تاپ‌تان داشته باشید در غیر این صورت هارد با سرعت استاندارد پایین کار خواهد کرد. پس به پورت لپ‌ تاپ خود نیز دقت کنید. نکته آخر و البته پر اهمیت، ابعاد و وزن دستگاه است. اگر قابل حمل بودن دستگاه برایتان اولویت دارد، حتما به وزن و ابعاد هارد اکسترنال توجه کنید.

  • 24
  • 7
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش