شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳
۱۵:۳۱ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۳۰۲۸
موبایل و تبلت

گوشی‌هایی تاشویی که احتمالا آن‌ها را فراموش کرده‌اید

گوشی های تاشو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

این روزها در انواع و اقسام سایت‌ها و رسانه‌های تکنولوژی، صحبت از گوشی های تاشو است و به‌زودی بسیاری از شرکت‌ها نخستین گوشی های تاشو خود را معرفی می‌کنند که از بین آن‌ها می‌توانیم به شرکت سامسونگ اشاره کنیم که تا چند هفته دیگر از اولین گوشی تاشو خود پرده‌برداری خواهد کرد.

 

اما هنوز در رابطه با پتانسیل‌های این گجت‌ها برای موفقیت، شک و تردیدهای زیادی وجود دارد و به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، این گوشی‌ها فعلاً یک محصول پر زرق‌وبرق محسوب می‌شوند و نمی‌توان برای استفاده طولانی مدت بر روی آن‌ها حساب کرد. اگرچه سامسونگ سال‌های زیادی را صرف توسعه‌ی این تکنولوژی کرده و احتمالاً نتیجه‌ی نهایی هم قابل توجه خواهد بود، اما این اولین باری نیست که چنین گجت‌هایی روانه‌ی بازار می‌شود. البته باید اذعان کنیم که تمام گجت‌هایی که در این مطلب به آن‌ها می‌پردازیم، اگرچه تا می‌شوند، ولی از نمایشگر تاشو بهره نمی‌برند؛ اما روی هم رفته، از لحاظ تجربه کاربری شباهت زیادی به گوشی های تاشو مدرن دارند و با بررسی آن‌ها، می‌توانیم با بسیاری از مسائل و چالش‌های این نوع گوشی‌ها آشنا شویم.

 

NEC Medias W

گوشی های تاشو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

گوشی NEC Medias W فقط در کشور ژاپن عرضه شد و به همین دلیل کسی آن را به خاطر ندارد. این گوشی از دو نمایشگر ۴.۳ اینچی با رزولوشن qHD بهره می‌برد و این دو نمایشگر از طریق یک لولا در کنار یکدیگر قرار می‌گرفتند. از جمله قابلیت‌های این گوشی این بود که کاربران می‌توانستند یک نمایشگر را به اپلیکیشن موردنظر و دیگری را به کیبورد اختصاص دهند.

 

باید خاطرنشان کنیم که این گجت در سال ۲۰۱۳ عرضه شده و به همین خاطر تلاش قابل توجهی به حساب می‌آید. این محصول در حقیقت از اتصال دو گوشی پدید آمده بود و به همین خاطر بعد از بسته شدن، ضخامت آن تا حد زیادی افزایش می‌یافت. مشکل اصلی این گوشی که به گوشی های تاشو کنونی هم راه پیدا کرده، مربوط به نرم‌افزار بود؛ زیرا شرکت NEC نتوانست از دو نمایشگر این گوشی به‌خوبی استفاده کند.

 

ZTE Axon M

گوشی های تاشو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

چند سال بعد در سال ۲۰۱۷، شاهد معرفی ZTE Axon M هستیم. نکته‌ی قابل توجه در رابطه با این گجت این است که طراحی آن شباهت زیادی به NEC Medias W دارد و مانند آن، دو نمایشگر از طریق یک لولا به یکدیگر متصل شده‌اند. اما بر خلاف محصول NEC، این گوشی تاشو از پیشرفت‌های اندروید در زمینه‌ی تقسیم نمایشگر و چندوظیفگی بهره می‌برد. در آن زمان، بسیاری از اپلیکیشن‌های از این مشخصه پشتیبانی می‌کردند و کاربران می‌توانستند دو اپلیکیشن را در دو نمایشگر جداگانه اجرا کنند. این محصول هم مانند دیگر گوشی های تاشو به غیر از مشکلات سخت‌افزاری، از نظر قابلیت‌های نرم‌افزاری هم مشکلات زیادی داشت و نمی‌توانست تجربه کاربری جذابی را به ارمغان بیاورد.

 

تبلت پی سونی

گوشی های تاشو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

سونی ترسی از ریسک کردن ندارد و قبلاً بارها و بارها چنین کارهایی را انجام داده و احتمالاً در آینده هم انجام خواهد داد. در سال ۲۰۱۲، سونی یک تبلت تاشو به نام تبلت پی را معرفی کرد. این تبلت طراحی جالبی داشت و از دو نمایشگر LCD 5.5 اینچی با رزولوشن ۱۰۲۴ در ۴۸۰ بهره می‌برد. سونی توجه ویژه‌ای به نرم‌افزار آن نشان داده بود و بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض از این مشخصه پشتیبانی می‌کردند.

 

علاوه بر این، تبلت پی می‌توانست برخی از بازی‌های قدیمی پلی‌استیشن را هم اجرا کند. برای انجام بازی‌ها، نمایشگر فوقانی بازی را نمایش می‌داد و نمایشگر پایینی به یک کنترلر بدل می‌شد. اگرچه این یک محصول نوآورانه به حساب می‌آمد، اما خیلی سریع فراموش شد زیرا عملکرد آن قابل توجه نبود، از دوربین خوبی بهره نمی‌برد و عمر باتری آن هم بسیار پایین بود. به همین خاطر امروزه کمتر کسی این محصول را به خاطر می‌آورد.

 

دیگر گجت‌های قابل توجه

قبل از مطرح کردن آخرین انتخاب، به گجت‌هایی می‌پردازیم که از لحاظ فنی گوشی تاشو محسوب نمی‌شوند، ولی نحوه‌ی بهره‌گیری آن‌ها از دو نمایشگر تا حدی یادآور گوشی های تاشو است.

 

 DoublePlay ال‌جی

گوشی های تاشو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

این گوشی در سال ۲۰۱۱ معرفی شد و در همان زمان هم هدف انتقادهای زیادی قرار گرفت. اول از همه، باید به نمایشگر ثانویه اشاره کنیم که فقط برای برخی از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض می‌شد از امکانات آن استفاده کرد و علاوه بر این، این نمایشگر فاصله‌ای بین کیبورد به وجود آورده بود که کار کاربران را برای تایپ کردن بسیار سخت‌تر می‌کرد.

 

DoubleTime سامسونگ

گوشی های تاشو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

سامسونگ برای رقابت با LG DoublePlay گوشی DoubleTime را عرضه کرد که البته به اندازه آن بد نبود ولی این گجت هم خیلی زود فراموش شد و توجهات زیادی را جلب نکرد. این گوشی تاشو از دو نمایشگر ۳.۲ اینچی در بیرون و داخل بهره می‌برد. متأسفانه، نمایشگرها بسیار بی‌کیفیت بودند، خود گوشی هم از لحاظ عملکرد و عمر باتری حرف چندانی برای گفتن نداشت. با توجه به تمام این موارد، فراموشی آن چندان جای تعجب ندارد.

 

ایسر ICONIA 6120

گوشی های تاشو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در سال ۲۰۱۱، شرکت ایسر تبلت تاشو قدرتمند ICONIA 6120 را معرفی کرد که مبتنی بر ویندوز ۷ بود. در آن زمان مایکروسافت توجه چندانی به گجت‌های لمسی نشان نداده بود و همین موضوع در فراموشی این تبلت بی‌تأثیر نبوده است. روی هم رفته، این تبلت اگرچه از قابلیت‌های لمسی بهره می‌برد، ولی تجربه کاربری آن تا حد زیادی مشابه لپ‌تاپ‌های مبتنی بر ویندوز بود. نمایشگر ثانویه هم در بیشتر اوقات به‌عنوان کیبورد انجام وظیفه می‌کرد. اگرچه برخی از افراد اعتقاد دارند این محصول برای زمان خود بیش از حد نوآورانه بوده، اما روی هم رفته ایسر نتوانست کاربران را به بهره‌گیری از این تبلت تاشو ترغیب کند.

 

Kyocera Echo

گوشی های تاشو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در نهایت به یکی از گوشی های تاشو نگاهی می‌اندازیم که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، منجر به بدنامی گوشی های تاشو شد. این گوشی که در سال ۲۰۱۱ عرضه شده، از همه لحاظ یک فاجعه محسوب می‌شود. اول از همه باید به لولای نه‌چندان محکم آن اشاره کنیم که باعث می‌شد کاربران با ترس و لرز این گوشی را باز و بسته کنند. دوما از آنجایی که این گوشی باید توان موردنظر را برای دو نمایشگر تأمین می‌کرد، از لحاظ عملکرد حرفی برای گفتن نداشت. در نهایت هم باید به عمر باتری اشاره کنیم که به دلیل استفاده از دو نمایشگر بسیار پایین بود.

 

اما در نهایت، مهم‌ترین مشکل این گوشی، مانند بسیاری از دیگر گوشی های تاشو که اشاره کردیم، عدم بهینه‌سازی نرم‌افزاری بود. سازنده این گوشی در رابطه با شبیه‌سازی تجربه کاربری تبلت‌ها، ناموفق ظاهر شده بود. علاوه بر این، ظاهر و شکل و شمایل این گوشی هم اصلاً جذاب نبود. در نهایت، بدون شک این گوشی تاشویی بود که برای مدتی چنین گجت‌هایی را بدنام کرد.

 

یوسف اسفندیاری

 

digikala.com
  • 16
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش