سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۵۷ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۴۶۰۰
موبایل و تبلت

نسل اول تکنولوژی‌ها آسیب‌پذیرترند

چرا امسال نباید موبایل هوشمند تاشو بخرید؟

گوشی‌های تاشو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
بازار موبایل‌های هوشمند که این روزها تشنه نوآوری و تکنولوژی جدید است که به کمک آن یک بار دیگر در مسیر رونق قرار بگیرد، حالا به پدیده گوشی‌های هوشمند تاشو رسیده و ظاهرا حسابی روی موفقیت آن حساب کرده است.

با این اوصاف است که این روزها شرکت‌های تولیدکننده بزرگ و شناخته‌شده بازار جهانی موبایل، در حال طراحی و ساخت گوشی‌های هوشمند تاشوی خود بوده یا در فکر این کار هستند. این‌طور که پیش می‌رود، باید موبایل‌های هوشمند تاشو را هیجان‌انگیزترین و جالب‌ترین تکنولوژی جدید سال ۲۰۱۹ به حساب آورد؛ آنقدر جالب که سازندگان بزرگ موبایل جهان مانند سامسونگ و هوآوی در ماه گذشته اولین گوشی‌های تاشوی خودشان را معرفی و رونمایی کردند.

 

در حالی که طراحی این گوشی‌های جدید کاملا جالب و گول‌زننده است، نباید فراموش کرد که باید دست‌کم یک سال تا زمان عرضه رسمی و نهایی این گوشی‌ها به بازار و خرید آنها منتظر بمانیم.

 

ماراتن تولیدکنندگان بزرگ

این روزها همه درباره موبایل‌های هوشمند تاشو صحبت می‌کنند. اما صرف اینکه این گوشی‌های جدید و جالب قرار است در آینده‌ای نزدیک در دسترس عموم قرار بگیرند، به معنای این نیست که هر کدام از ما می‌توانیم جزو اولین افرادی باشیم که یک گوشی هوشمند تاشو خواهیم داشت. در واقع باید کمی سنجیده‌‌تر و حساب‌شده‌تر به موضوع نگاه کنیم و ببینیم که شرایط این بازار به چه سمتی می‌رود.

 

در ماه فوریه گذشته شاهد این بودیم که شرکت‌های بزرگ تولیدکننده موبایل یکی پس از دیگری به تشریح برنامه‌های آینده‌شان برای تولید و عرضه موبایل‌های هوشمند تاشو در سال ۲۰۱۹ می‌پرداختند. شرکت سامسونگ اما اولین شرکت تولیدکننده‌ای بود که گوشی هوشمند تاشوی خودش را در میان بهت و حیرت همه معرفی کرد.

 

در حالی که بسیاری منتظر رونمایی و معرفی گوشی‌های سری Galaxy S۱۰ این شرکت بودند، سامسونگ اولین گوشی هوشمند تاشوی خودش را با نام Galaxy Fold رونمایی کرد؛ یک موبایل تاشوی جالب که قرار است با قیمت پایه ۱۹۸۰ دلار روانه بازار شود و به فروش عمومی برسد. 

 

چند روز بعد و در کنگره جهانی موبایل، شرکت هوآوی که بعد از سامسونگ دومین تولیدکننده بزرگ موبایل هوشمند در جهان است، گوشی هوشمند تاشوی خودش را با نام Mate X به بازار معرفی کرد. این گوشی هم قرار است در اواخر سال جاری میلادی با قیمت عجیب و گران ۲۶۰۰ دلار به بازار عرضه شود. بعد از این بود که در حاشیه کنگره جهانی موبایل شرکت‌های چینی مختلفی مانند TCL و Oppo، نمونه‌های اولیه گوشی‌های تاشوی خودشان را به نمایش گذاشته و سپس برنامه‌هایشان را برای عرضه مدل‌های اصلی و کامل در سال‌های آینده - البته در صورت تقاضای کافی در بازار- تشریح کردند.

 

عجله نکنید

موبایل‌های هوشمند تاشو جالب و خاص هستند. هیچ کدام از ما در یک دهه گذشته طراحی‌های جدیدی در بازار موبایل‌های هوشمند ندیده‌ایم؛ به همین خاطر انتظار می‌رود چنین ایده جدید و جالب توجهی بتواند حسابی در بازار مورد استقبال کاربران و خریداران قرار بگیرد؛ یک گوشی که می‌تواند به تبلت تبدیل شود و به این ترتیب امکان انجام کارهای بیشتر یا بازی‌های ویدئویی به‌صورت راحت‌تر را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد تا آنها با رضایت بیشتری برای خرید و پرداخت هزینه این گوشی‌های اقدام کنند. با تمام اینها و با وجود جذابیت این نوآوری جدید، بهتر است که در سال ۲۰۱۹ گوشی تاشو نخرید؛ چون به دلایل مختلف و منطقی بهتر است که منتظر بمانید.

 

اولین و مهم‌ترین دلیل برای آنکه فعلا به فکر خرید گوشی هوشمند تاشو نیفتید، قیمت بسیار بالای آنهاست. در حال حاضر قیمت گوشی‌های تاشو تقریبا دو یا حتی سه برابر گران‌تر از چیزی است که باید برای خرید یک موبایل هوشمند رده‌بالا بپردازید. فراموش نکنید که تمام این گوشی‌های تاشو جدید یک سیستم عامل داشته و تقریبا قابلیت‌های مشابه و یکسانی با یکدیگر دارند. نکته مهم دیگر آن است که هیچ کدام از ما تصوری از فرآیند تعمیر این گوشی‌های تاشو نداریم.

 

وقتی برای خرید این گوشی هزینه زیادی صرف می‌کنید، تصور خراب شدن و به دنبال آن نداشتن گوشی تا چند هفته چندان خوشایند و قابل تحمل به نظر نمی‌رسد. در واقع به احتمال زیاد، در صورت خرابی این گوشی‌های تاشو، باید آنها را برای شرکت سازنده‌شان فرستاده و منتظر درست شدن و برگشتن آنها بمانید.

 

فرآیند سخت و زمان‌بر تعمیر این گوشی‌های تاشو می‌تواند یک وجه این موضوع باشد، فراموش نکنید که تعمیر این گوشی‌های گران قیمت طبیعتا هزینه زیادی هم خواهد داشت. هر چه باید این گوشی‌ها نسل اول گوشی‌های هوشمند تاشو هستند و از قطعات تازه‌ای بهره می‌برند که شاید تعمیرکاران آشنایی چندانی با آنها نداشته باشند. همین موضوع می‌تواند فرآیند تعمیر گوشی گران‌قیمت شما و البته هزینه این کار را تا حد زیادی بالا ببرد و شرایط سختی را پیش‌رویتان قرار بدهد.

 

در نهایت همه ما به گوشی موبایلی نیاز داریم که قابل اطمینان باشد و این موضوع در مورد نسل اول هر تکنولوژی جدیدی صادق نیست. در واقع باید بپذیریم که نسل اول هر تکنولوژی که برای اولین بار وارد بازار می‌شود، بسیار آسیب‌پذیر و غیردقیق است و مشکلات احتمالی آن تنها بعد از عرضه عمومی و تجربه‌های کاربران مختلف، کشف می‌شود.

 

به‌طور کلی موبایل‌های هوشمند دستگاه‌های نسبتا گران‌قیمتی هستند و به همین دلیل کاربران ترجیح می‌دهند ریسک کمتری برای خرید و استفاده از آنها کنند. این در حالی است که شرکت‌های سازنده معمولا نکته‌های زیاد و مهمی را از مدل‌های اولیه و تازه‌وارد محصولاتشان یاد می‌گیرند؛ مخصوصا درباره اینکه در آینده و برای تولید مدل‌های بعدی باید چه کارهایی بکنند و چه کارهایی نکنند.

 

پیش‌بینی اینکه گوشی‌های هوشمند تاشو احتمالا چه مشکلات و معایبی پیدا خواهند کرد، تقریبا کار غیرممکنی است. هر چند بسیاری از کارشناسان و متخصصان معتقدند که این گوشی‌ها احتمالا از محل لولاها و یا یکی از چند دوربینی که دارند، آسیب‌پذیر خواهند بود؛ اما طبیعتا شما نمی‌خواهید آن کاربر بدشانسی باشید که دچار این مشکلات می‌شوید؛ آن هم وقتی که چنین هزینه زیادی برای خرید گوشی هوشمند تاشوی خاص و محبوبتان پرداخته‌اید. موبایل‌های هوشمند تاشو پدیده‌های جالبی هستند؛ اما واقعا بهتر است برای خرید آنها دست نگه دارید.

 

شرکت‌های تولیدکننده و سازنده اغلب به تدریج و با گذشت زمان محصولات بهتری را نسبت به مدل‌های اولیه هر محصول تولید می‌کنند و با افزایش تقاضا قیمت آنها تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند. بنابراین بهتر است برای همراهی با جریان روز بازار چندان عجله نکنید؛ چون این کار احتمالا بیش از آنچه فکرش را بکنید برایتان هزینه دربر خواهد داشت.

 

ندا لهردی

 

donya-e-eqtesad.com
  • 15
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش