به گزارش تسنیم، مسئولان این کارخانه اعلام کردند که این افزایش قیمت در پی افزایش نرخ مواد اولیه صورت گرفته است. نخستین واکنش به این افزایش قیمت را وزارت جهاد کشاورزی نشان داد و رئیس مرکز مکانیزاسیون این وزارتخانه اعلام کرد که این افزایش قیمتها را نادیده میگیرد.
کامبیز عباسی گفت: شرکت تراکتورسازی تبریز دوبار در سال گذشته و یکبار هم در ابتدای امسال قیمت محصولات خود را افزایش داده و اگر خواهان افزایش مجدد قیمت است این موضوع باید با تایید سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و جلب نظر وزارت جهاد کشاورزی صورت پذیرد و افزایش فعلی قیمتها مورد تایید نیست.
البته سازمان حمایت اعلام کرده که این افزایش قیمتها را زیر نظر دارد و پس از بررسیهای لازم اگر افزایش نامعقول باشد یا به طور کامل منتفی میشود و یا درصدی از آن مورد تایید قرار میگیرد.
به گفته اللهیاری مدیر کل نظارت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان، اگر فاکتوری غیر منطبق بر تصمیم این سازمان در این مدت زمان صادر شود هم میبایست پس از اعلام نظر سازمان حمایت مبلغ مازاد آن عودت داده شود.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، اما میگوید مجلس با این افزایش قیمت بطور کامل مخالف است. به گفته عسکری این کمیسیون با وزیر صنعت مکاتبه کرده و حداقل تا پایان سال هرگونه افزایش قیمت را منتفی میداند.
به هر صورت تهیه تراکتور برای کشاورزان چالشی مهم است و آنان برای خرید این محصول بعضا تا دو سال در صف میمانند و حالا این افزایش قیمتها هم گویی مزید بر علتی است در سختی تهیه تراکتور برای کشاورزان. حالا باید دید بالاخره چه تصمیمی در خصوص افزایش قیمت این محصول اتخاذ میشود.
- 10
- 2