سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۲:۰۲ - ۰۵ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۱۳۳۴
کشاورزی، دامپروری و صنایع غذایی

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی:

توقف واردات تخم‌مرغ/ دلال‌ها غذای مردم را گران می‌کنند

علل گرانی محصولات پروتئینی,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,کشت و دام و صنعت
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی گفت: انواع محصولات پروتئینی گوشت مرغ، تخم مرغ و گوشت قرمز و همچنین شیر مورد نیاز کشور تامین است و افزایش قیمت آنها در بازار هیچ ارتباطی به تولید ندارد بلکه واسطه ها عامل گرانی هستند.

به گزارش ایرنا، «مرتضی رضایی» روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته دولت در جمع خبرنگاران افزود: نزدیک ۱۵ میلیون تن انواع محصولات پروتئینی به ارزش سالانه ۹۶ هزار میلیارد تومان در کشور تولید می شود و هیچ کمبودی در زمینه تولید نداریم.

 

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی گفت: نه تنها هیچ کمبودی در تولید محصولات دامی وجود ندارد، بلکه تولید شیرخام ۶ درصد و گوشت مرغ ۷ درصد رشد داشته است.

 

به گفته وی، سال گذشته حدود ۸۴۰ هزار تن گوشت قرمز، ۱۰ میلیون تن شیرخام، ۲ میلیون و ۳۰۰ هزارتن گوشت مرغ، ۹۰۰ هزارتن تخم مرغ و ۸۷ هزارتن عسل در کشور تولید شده است.

 

رضایی، وزارت صنعت، معدن و تجارت را مسئول تنظیم بازار محصولات پروتئینی در کشور دانست و گفت: وزارت جهادکشاورزی تنها متولی تولید محصولات پروتئینی و عرضه آن به بازار است و هیچ نقشی در قیمت گذاری و نظارت بر بازار این محصولات ندارد.

 

معاون تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام کشور به عنوان زیرمجموعه وزارت جهادکشاورزی برای کمک به تنظیم بازار این محصولات و تعدیل قیمت ها، نهاده های مورد نیاز تولید و همچنین گوشت قرمز و مرغ و تخم مرغ را با نرخ های مصوب دولتی به بازار عرضه می کند.

 

وی درباره سرانه مصرف این محصولات گفت: با وجود افزایش قیمت محصولات پروتئینی تاکنون کاهش سرانه مصرف نداشته ایم و طبق روال سال گذشته این محصولات مصرف می شوند.

 

افزایش عرضه گوشت گوساله منجمد وارداتی 

معاون تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی گفت: برای تنظیم بازار گوشت قرمز از امروز (پنجم شهریور) افزایش عرضه گوشت گوساله منجمد وارداتی در بازار اجرایی شد و هر کیلوگرم از این محصول به نرخ ۲۹ هزار تومان در بازار به فروش می رسد.

 

به گفته رضایی، اکنون ۱۵۰ هزارتن گوشت قرمز مورد نیاز کشور، از طریق واردات تامین می شود.

 

کمبودی در تولید گوشت مرغ نداریم 

معاون تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی گفت: وظیفه این معاونت تامین محصولات پروتئینی مورد نیاز کشور است و از این رو برای این دوره ۱۰۷ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده است.

 

رضایی اطمینان داد که گوشت مرغ مورد نیاز برای ماه های آینده و بخصوص ماه محرم تامین است و کمبودی نداریم.

 

وی ظرفیت واحدهای تولیدی گوشت مرغ را نزدیک ۳ میلیون تن دانست و گفت: بین ۲۰ تا ۳۰ درصد ظرفیت واحدهای تولیدی مرغ گوشتی خالی است که با فعال کردن آن، امکان صادرات این محصول وجود خواهد داشت.

 

رضایی اظهار داشت: تولید مرغ در وزن ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ کیلوگرم مورد تاکید وزارت جهادکشاورزی است و باید مردم بدانند که تولید مرغ درشت از نظر منافع ملی به ضرر تولید است.

 

وی تاکید کرد: یکی از مهمترین مشکلات عرضه محصولات پروتئینی به بازار، حضور واسطه ها است و باید تلاش کنیم این محصولات بدون واسطه به بازار عرضه و قیمت ها تعدیل شود.

 

معاون وزیر جهادکشاورزی در امور دام پیش بینی کرد، امسال صادرات شیر و محصولات لبنی به بیش از یک میلیون تن برسد زیرا در چهار ماهه امسال ۳۲۴ میلیون دلار از این محصولات به بازارهای هدف صادر شده است.

 

به گفته رضایی، در چهار ماهه نخست امسال بجز شیر، حدود ۴۹ میلیون دلار محصولات پروتئینی صادر شده است.

 

واحدهای غیرمجاز امسال جوجه ریزی نمی کنند

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد: بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان کنترل شده است و اکنون مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

 

رضایی یادآور شد: پارسال نزدیک ۹۰۰ هزار تن تخم مرغ در کشور تولید شد که با وجود بحران بیماری آنفلوانزا، تنها ۱۰ هزار تن تخم مرغ ثبت سفارش و وارد کشور شد.

 

به گفته معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی، امسال نیازی به واردات تخم مرغ نداریم.

 

وی اضافه کرد: طبق دستور العمل ستاد ملی بحران مقابله با بیماری آنفلوانزای پرندگان، برای کنترل بیماری امسال تمامی واحدهای مرغداری غیرمجاز و واحدهایی که حداقل استاندارد را رعایت نمی کنند اجازه جوجه ریزی ندارند زیرا علاوه بر بروز بیماری در واحدهای آنها، برای دیگر واحدها مشکل ساز می شوند.

 

رضایی حفظ ذخایر ژنتیکی دام و طیور را اولویت‌های وزارت جهادکشاورزی برشمرد و گفت: طرحی با همکاری موسسه تحقیقات علوم دامی و مرغداران در حال تهیه است تا بتوانیم در آینده از نژاد مرغ لاین ایرانی برای تولید مرغ گوشتی در کشور استفاده کنیم.

 

وی درباره پرورش صنعتی گاوهای نژاد هلشتاین و سیمنتال گفت: برنامه ذخیره ژنتیکی ذخایر مهم از جمله گاو سیستانی در ۱۲ ایستگاه در دستور کار است ولی به دنبال نژادهای اصلاح ‌شده‌ای هستیم تا بهره وری تولید افزایش یابد.

 

۳۴۹ واحد دامی در هفته دولت افتتاح می شود 

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: در هفته دولت ۳۴۹ واحد دام، طیور و زنبور عسل با سرمایه گذاری ۳۴۲ میلیارد تومان در سراسر کشور افتتاح می شود که این میزان سرمایه گذاری برای یک هزار و ۵۱۰ نفر شغل ایجاد می کند.

 

رضایی اظهار داشت: این طرح ها شامل ۵۷ واحد پرواربندی گاو شیری، ۳۹ واحد پرواربندی بره، ۳۶ واحد پرواربندی دام های بزرگ گوساله و گاومیش، ۸۲ واحد مرغ تخمگذار و گوشتی و ۴۰ واحد پرواربندی گوسفند و بز و همچنین ۹۵ واحد در بخش های آبزیان و زنبور عسل است.

 

وی همچنین درباره ممنوعیت صادرات دام زنده گفت: برای تامین بازار گوشت قرمز همچنان ممنوعیت صادرات دام زنده پرواربندی ادامه دارد مگر اینکه بخش اندکی از این دام ها به صورت قاچاق از کشور خارج شود که این موضوع نیز در دست پیگیری است.

 

 

  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش