سرپوش اقتصادی - به گزارش تسنیم، محمدرضا صدیقپور دبیر انجمن صنفی جوجه یکروزه با ارسال نامهای به اعضای خود نوشت: احتراماً امیدوارم روز خوب و توأم با سلامتی را آغاز کنید. با تشکر از حرکت خودجوش بهوجودآمده و نظر موافق اکثریت هیئت مدیره محترم مبنی بر کاهش تولید و مصوبه ستاد تنظیم بازار با تولید ۱۱۵ میلیون و پیشبینی اضافه بودن حداقل ۱۵ میلیون تولید جوجه فروردین در خصوص کاهش و کنترل تولید ضروری بهنظر میرسد روز شنبه و یکشنبه تولید جوجه به هیچ عنوان نباید صورت گیرد و این امر با اجماع و همکاری همهجانبه تمام اعضا اعم از بزرگان صنعت زنجیرهها و در نهایت ازخودگذشتگی واحدهای تکسنی انجام میشود.
بیشتر بخوانید:
از طرفی با مصوبه اخیر ستاد تنظیم بازار در خصوص ۱۱۵ میلیون تولید اضافه در فروردین اضافه بوده و میبایست حذف شود لذا کار ما کاملاً الزامآور میباشد.
لذا برای برونرفت از شرایط فعلی که بیشتر مرگ تدریجی صنعت بهخصوص بخش تولید جوجه یکروزه میباشد فقط با همکاری صددرصدی تمام اعضا امکانپذیر است و هر واحد باید نقش ناظر برای انجام صحیح این حرکت را بهعهده گیرد و گرنه راه گریز از این حرکت فراوان است ولی با اعتقاد به برونرفت از این شرایط همه اعضا باید بهدقت شرایط را رصد و پایش نموده و در کنار شما انجمن هم با توجه به مصوبه هیئت مدیره با کمک ابزارهای کنترلی از جمله سامانههای هوشمند برای صحت این حرکت دارد که در صورت لزوم لیست واحدهایی که همکاری نمودهاند را در گروه میتواند اعلام کند و با توجه به مصوبه هیئت مدیره و نظر اکثر اعضا این امر لازم الاجرا و در صورت عدم اجرا جرایم خاص خود را دارد.
از طرفی از اعضای محترم درخواست میگردد جهت ثبت برنامه تولید اردیبهشت مبنی بر کاهش تولید نسبت به اجرای صددرصدی تحویل سهمیه تخممرغ به سردخانه تعجیل نموده و دوستانی که تاکنون موفق به ارسال تخممرغ نشدهاند جهت همکاری و برونرفت از شرایط فعلی اهتمام ورزیده تا موجبات ضرر و زیان خود و بقیه همکاران را فراهم ننمایند.
با امید همکاری صددرصدی اعضا
زیان ماهانه ۳۵۰ میلیارد تومانی تولیدکنندگان جوجه
غلامعلی فارغی دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اینکه بازار جوجه یکروزه تعریفی ندارد، اظهار کرد: هم اکنون متوسط قیمت هر قطعه جوجه یکروزه ۵۰۰ تا یک هزار تومان بوده، در حالی که متوسط قیمت تمام شده تولید ۳ هزار تومان است.
وی با اشاره به اینکه قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه یک ششم نرخ تمام شده تولید است، افزود: ماهیانه تولیدکنندگان مرغ مادر از محل فروش جوجه یکروزه ۳۵۰ میلیارد تومان و مرغداران گوشتی ۹۰۰ میلیارد تومان متضرر هستند.
فارغی ادامه داد: با وجود آنکه ماهیانه یک میلیارد و ۲۰۰ تا یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان خسارت به صنعت مرغداری وارد می شود، از این رو انتظار می رود متولیان امر هر چه سریع تر تمهیداتی بیندیشند تا خسارات جبرانناپذیری به تولید کشور وارد نشود.
وی نیاز کنونی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری را ۹۰ میلیون قطعه اعلام کرد و گفت: علی رغم کاهش ۳۰ درصدی تقاضا برای خرید گوشت مرغ، اما در فروردین ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدها صورت گرفته است.
دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه درباره آخرین وضعیت صادرات جوجه بیان کرد: با وجود بحران فعلی کرونا روی صادرات به کشورهای مقصد نمی توان حساب کرد چرا که به سبب ضعف در روابط دیپلماسی عراق ورود کالای ایرانی به کشورش را ممنوع اعلام کرده است.
این مقام مسئول نبود نهاده دامی با نرخ مصوب را بزرگترین دغدغه مرغداران اعلام کرد و گفت: در سال جهش تولید حمایت همه جانبه از تولید داخل و نگاه به صادرات امری ضروری است.
فارغی در پایان تصریح کرد: با وجود آنکه صنعت مرغداری از ناحیه شروع ویروس کرونا زیان سنگینی را متحمل شده، اما از مزایای جزئی مشاغل آسیب دیده بهره مند نشده است که این موضوع یکی از اشکالات اساسی در بخش کشاورزی کشور به شمار می رود.
- 16
- 6
خیانت
۱۳۹۹/۱/۳۰ - ۳:۳۸
Permalink