به گزارش ایرنا، محمدرضا جعفریان با بیان اینکه هم اکنون عملیات توسعه روند نظام الکترونیک تامین اجتماعی در کشور آغاز شده است و تاکنون بسیاری از عقب ماندگی ها را جبران کرده ایم، افزود: با توجه به سیاست های تامین اجتماعی با هدف سرعت بخشیدن به کارها و جلب رضایت هر چه بیشتر مردم، به دنبال اجرای طرح های نیمه حضوری نیستیم بلکه خواهان اجرای طرح های غیرحضوری هستیم تا تامین اجتماعی را به خانه های مردم ببریم.
وی اظهار داشت: به همین منظور در اولین قدم با بارگذاری پرونده های قدیمی به صورت پرونده های الکترونیک در سامانه این سازمان که هم اکنون مراحل پایانی خود را طی می کند، در زمینه آی تی پیشرفت هایی حاصل شده اما با توجه به هدف نهایی ما فعلا مطلوب نیست.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه با اجرای این روش هم اکنون بیمه شدگان می توانند از هر نقطه ای از کشور برای صدور دفترچه درمان خود اقدام کنند، تصریح کرد: بیمه شدگان همچنین می توانند با ارائه کد ملی و کارت شناسایی معتبر از خدمات تمام درمانگاه ها و بیمارستان های تامین اجتماعی سراسر کشور بهره مند شوند.
جعفریان با اشاره به اینکه افرادی که بتوانند از آی تی استفاده کنند در واقع تامین اجتماعی را به خانه های خود برده اند، گفت: اجرای این روش علاوه بر کاهش هزینه های سفر و جلوگیری از اتلاف وقت، موجب سرعت بخشیدن به کارها و افزایش راندمان خواهد شد.
وی با بیان اینکه اجرای طرح نام نویسی الکترونیک اولین طرحی بود که از طریق سامانه تامین اجتماعی به انجام رسید و کارفرمایان بدون نیاز به مراجعه حضوری نسبت به ارسال لیست های بیمه ای خود اقدام می کنند، اظهار داشت: اجرای این طرح باعث شد حداقل یک میلیون مراجعه به شعب تامین اجتماعی کاهش یابد.
جعفریان تصریح کرد: امیدوارم با توسعه این روند، به زودی بخش آی تی با معاونت های بیمه ای و درمان همانند بیمارستان ها و درمانگاه های تامین اجتماعی با هم لینک شوند و در گام بعدی بخش های درمان غیرمستقیم نیز به این شبکه متصل شوند.
- 11
- 2