دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۲۰۰۶۳

آشنایی با روش های تشخیص دلار تقلبی از اصل

روش تشخیص دلار تقلبی,تشخیص دلار تقلبی,دلار تقلبی تشخیصاگر اسکناس در زیر نور ماورای بنفش سفید باقی بماند، آن دلار تقلبی است
اغلب افراد برای خرید دلار اصل دچار شک و تردید می شوند و از اصل بودن دلار مطمئن نیستند، روش هایی برای تشخیص دلار تقلبی وجود دارد که بسیار کاربردیست و به شما کمک شایانی می کند.

روش تشخیص دلار تقلبی

تشخیص اصل یا تقلبی بودن پول های فیزیکی یکی از مشکلات رایج دردنیا به شمار می رود. در کشور ایران ، تخصص پزشکان و تجهیزات بیمارستان ها سبب شده تا از سایر کشورها افراد زیادی برای درمان و انجام جراحی های مختلف به اینجا بیایند. کارت های عابربانک خارجی یکی از امکانات و زیرساخت های الکترونیکی سفر است که در ایران کار نمی کند؛ به همین خاطر اکثر مراجعین، با استفاده از دلار مخارج درمانی خود را به صورت نقدی پرداخت می کنند. همینطور چون دلار پول رایج ایران محسوب نمیشود، لذا روش تشخیص دلار تقلبی از اصلی برای کادر درمان مشکل ساز است.

تشخیص دلار تقلبی از اصل,دلار تقلبی,چاپ دلار تقلبیدلار اصل برخلاف دلار تقلبی وضوح و ظرافت چاپ بالایی دارد

دلار در حال حاضر به صورت هفت اسکناس ۱، ۲، ۵، ۱۰، ۲۰، ۵۰ و ۱۰۰ دلاری چاپ می شود که تمامی آن ها هفت فاکتور امنیتی دارند. با ارزش ترین پول چاپ شده آمریکا ۱۰۰ دلاری میباشد که تصویر بنجامین فرانکلین سیاست مدار، مخترع، و دیپلمات اهل ایالات متحده آمریکا روی این اسکناس چاپ شده و یک تصویر از سالن استقلال در پشت این اسکناس نقش بسته است. شیوه تشخیص دلار تقلبی از اصل به این صورت است که بر روی ۱ دلاری آمریکا تصویر جرج واشینگتن و بر پشت آن نشان ایالات متحده آمریکا نقش بسته است.

>> وضوح اسکناس:

در روش تشخیص دلار تقلبی از اصل به این نکته توجه کنید که گوشه اعداد در اسکناس اصل، تیز است. در حالیکه دلار تقلبی اعدادی با گوشه های گرد دارد. به همین منظور اعداد دلار های تقلبی به شدت اسکناس های اصل واضح نیستند.

>> تکراری نبودن شماره سریال ها:

روش تشخیص دلار تقلبی با شماره سریال های مختلف کار دشواری میباشد ، به همین دلیل، برای چاپ اسکناس  تقلبی اغلب از شماره سریال های یکسان استفاده می شوند. از این جهت یکی از روشهای تشخیص اسکناس اصل از تقلبی همین ویژگی میباشد که با بر زدن اسکناس ها می توانید شماره سریال ها را کنترل کنید تا همگی از یک نوع نباشند. شماره سریال ها در صورت جدید بودن دسته اسکناس، از ۰۰ تا ۹۹ خواهند بود و اگر نو نباشند نیز به صورت تصادفی می باشند.

نحوه تشخیص دلار تقلبی از روی شماره سریال,جنس دلار تقلبی,دلار تقلبی ضخامت دلار تقلبی معمولا بیشتر از دلار اصلی است

>> جنس اسکناس:

 لمس دلار راحت ترین راه برای تشخیص دلار تقلبی میباشد به علت این که دلار اصل از نوعی کتان ویژه ساخته شده که به صورت تجاری در بازار فروخته نمی شود. چنانچه مدتی با این اسکناس ها سر و کار داشته باشید، با لمس کردن آن به راحتی متوجه کاغذی بودن اسکناس جعلی و کتانی بودن اسکناس اصل خواهید شد.

>> استفاده از آهنربا:

روش تشخیص دلار تقلبی از اصل اینست که یک آهنربای قوی به نقاط پر جوهر اسکناس دلار نزدیک کنید، درصورت اصل بودن اسکناس، جوهر اسکناس به دلیل داشتن ذرات بسیار ریز آهن به آهن ربا جذب می شود.

>> براق بودن یکی از عددها: 

دیگر خصوصیتی که می توان دلار اصل را از دلار تقلبی تشخیص داد اینست که عدد اسکناس در هر چهار گوشه اسکناس دلار، نوشته شده که یکی از آنها در مقابل نور برق می زند و حالت طلاکوب و براق دارد.

روش تشخیص دلار تقلبی,جنس دلار تقلبی,سکه های یک دلار تقلبیدلار تقلبی بافتی کاغذی و نرم دارد که در برابر فرسایش مقاوم نیست

>> پرتره:

پرتره دیگر مشخصه دلار اصل نسبت به دلار تقلبی است که حاوی اشخاص معروف آمریکاست و بر روی اسکناس نقش بسته است.

>> تغییر رنگ جوهر:

برای این که بتوانید دلار اصل را از دلار تقلبی تشخیص دهید باید اسکناس را کمی کج کنید تا به سادگی تغییر رنگ عدد اسکناس دیده شود. در اسکناس های ۱۰۰، ۵۰ و ۲۰ دلاری سری ۱۹۹۶ به بعد و اسکناس های ۱۰ دلاری سری ۱۹۹۹ به بعد، تغییر رنگ جوهر وجود دارد ولی در اسکناس ۵ دلاری و پایین تر چنین نیست. گوشه پایین سمت راست دلار واقعی، قابلیت تغییر رنگ جوهر دارد. وقتی دلار اصلی را کج کنید، رنگ عدد از مسی به سبز یا از سیاه به سبز متمایل می شود. البته تصویر یک زنگ هم در اسکناس ۱۰۰ دلاری اصلی موجود است که رنگش با کج کردن اسکناس تغيير می کند.

>> مشاهده تصویر نامرئی، هماهنگ با عکس روی اسکناس:

یک علامت چاپی نامرئی در تمامی انواع دلار اصلی وجود دارد که هماهنگ با تصویر عکس روی اسکناس است. بدین ترتیب برای تشخیص دلار اصل از دلار تقلبی میتوانید این علامت را در نور ببینید، در غیر اینصورت قابل مشاهده نیست. در قسمت سفید سمت راست اسکناس، محل درج آن می باشد. تصویری که در نور مشاهده می کنید، باید کاملاً با عکس روی اسکناس یکسان باشد. چنانچه روی دلار علامتی نیست یا بدون نور هم میتوانید آنرا ببینید، بدانید که آن دلار تقلبی است.

تشخیص دلار تقلبی,دلار تقلبی,دلار تقلبی تشخیصاگر دلار تقلبی باشد، حرف انگلیسی شاخص بانک مرکزی با حرف دوم شماره سریال دلار متفاوت است

>> واتر مارک:

واترمارک روش دیگری برای تشخیص دلار اصل از دلار تقلبی است. به همین منظور اسکناس ۱۰۰ دلاری را در مقابل نور نگه دارید، در فضای خالی راست اسکناس، تصویر کمرنگ بنجامین فرانکلین- مخترع آمریکایی- را پیدا کنید. از هر دو سمت اسکناس این تصویر قابل مشاهده است.

>> نوار امنیتی:

دلار هم مانند اسکناس های دیگر، نواری نامرئی دارد که با قرار دادن آن در مقابل اسکناس، نمایان می شود. در بازارهای جهانی، شمار اسکناس ها با اعداد چینی یا دیگر الفبای خارجی ۱۲۰ درصد افزایش یافته است. به این ترتیب بهتر است علاوه بر روش های قبلی، با روش تشخیص دلار تقلبی نیز پیش از تا کردن اسکناس و قرار دادنش در جیب خود آشنا شوید.

برای تشخیص دلار اصلی از دلار تقلبی دقت کنید که در پشت و روی اسکناس تان به هیچ وجه هیچ الفبایی غیر از انگلیسی وجود نداشته باشد( خصوصا چینی). در زیر نور فرابنفش، نوارامنیتی رنگ متفاوت و درخشانی نسبت به بقیه نقاط اسکناس دارد.

برای تشخیص دلار تقلبی از اصل، می توان به نخ امنیتی آن اشاره نمود که در تاروپود کاغذ قرار دارد و بر روی دلار چاپ نشده است. در مقابل نور، اسکناس ۱۰۰ دلاری را نگه دارید تا یک نخ امینتی که به صورت عمودی در سمت چپ اسکناس قرار دارد، نمایش داده شود. این نخ امنیتی با الگویی متناوب به حروف USA و ارقام ۱۰۰ منقش شده و از هر دو طرف اسکناس قابل رویت است. وقتیکه دربرابر نور ماوراء بنفش این نخ را قرار بدهید، به رنگ صورتی روشن در می آید. نخ امنیتی اسکناس ۵ دلاری آبی، ۱۰ دلاری نارنجی، ۲۰ دلاری سبز و ۵۰ لاری زرد خواهد بود. در صورتیکه زیر فرابنفش سفید اسکناس بماند در این صورت دلار تقلبی است.

تشخیص دلار تقلبی از اصل,چاپ دلار تقلبی,روش تشخیص دلار تقلبیبرای تشخیص دلار تقلبی می‌توانید از آن کپی رنگی بگیرید 

 >> برجسته بودن برخی نوشته ها:

برجسته بودن بعضی نوشته ها یکی از دیگر روشهای تشخیص دلار اصلی از دلار تقلبی محسوب میشود. بعضی از نوشته های اسکناس های ۱۰۰ دلاری برجسته هستند. برای نمونه اگر روی عبارت United States of America در اسکناس ۱۰۰ دلاری دست بکشید متوجه میشوید که برجسته است.

گردآوری: بخش اقتصاد سرپوش

  • 15
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش