دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۵۲ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۵۲۰۴۴
اقتصاد کلان

ادعاهای جدید اقتصادی معاون رئیس جمهور؛ ۴۰ روز است که به ثبات رسیده‌ایم!

«سید صولت مرتضوی»,اظهارات «سید صولت مرتضوی»
«سید صولت مرتضوی» درباره موعد ثبات اقتصادی در کشور توضیح داد: ارزیابی من این است که حدود ۴۰ روز است که به یک ثبات رسیده‌ایم یعنی نوساناتی که در بازار بوده فروکش کرده است.

به گزارش ایرنا،  «سید صولت مرتضوی» درباره موعد ثبات اقتصادی در کشور توضیح داد: ارزیابی من این است که حدود ۴۰ روز است که به یک ثبات رسیده‌ایم یعنی نوساناتی که در بازار بوده فروکش کرده است و امیدواریم از ۶ ماهه دوم امسال به ثبات اقتصادی و از اوایل سال آینده به رونق اقتصادی برسیم.

معاون اجرایی رئیس جمهور سپس درباره مهمترین اقدامات دولت در یک سال اخیر گفت: در این مدت اقدامات خوبی در سیاست خارجی و داخلی انجام شد که از مهمترین آن تقویت روابط با کشورهای جهان به ویژه منطقه و افزایش و توسعه روابط ایران با آنهاست و دولت سیزدهم ثابت کرد همواره هوادار و خواهان توسعه و ارتقا سطح روابط با کشورهای خارجی از جمله همسایگان هستند و در این مدت تعاملات بسیار مطلوبی با سایر کشورها حاصل شد.

مرتضوی حضور ایران و عضویت آن در اجلاس شانگهای، مراودات با سایر کشورها و دیدارهای رسمی خارجی رئیس جمهور در سفرهای خارجی و میزبانی ایران از مقامات ارشد کشورها را از مهمترین موفقیت های دولت در این بخش برشمرد و از رکورد سفرهای استانی رئیس جمهور و هیات دولت در یک سال اخیر به ۳۱ استان به عنوان اتفاق های مهم دولت مردمی سیزدهم یاد کرد.

وی گفت: رئیس جمهور در کنار سفرهای استانی چند سفر مجزا و به صورت موضوعی در یک سال اخیر داشت که از کرملین تا کرمان در حادثه سیلی که ایجاد شد گرفته تا بازدید سرزده از اندیکای استان خوزستان و سفر مجدد به خرمشهر و آبادان برای توسعه این دو شهر و بازدید از حادثه متروپل و دلجویی از حادثه دیدگان و سایر سفرهای موضوعی از جمله آنها بود که این حضور میدانی، اثرگذار و تصمیم ساز در راستای رفع مشکلات بود.

مرتضوی به آزادسازی سواحل در این دولت اشاره کرد و گفت: در این مقطع تمام سواحلی که در اختیار دستگاه های اجرایی بود منهای آن بخش از دستگاه هایی که ارتباطشان با دریا اجتناب ناپذیر بود، آزاد شده است.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری اصلاح ساختار نظام اقتصادی از رفاقتی به رقابتی را از دیگر اقدامات شاخص دولت برشمرد و گفت: بحث ساماندهی یارانه‌ها در اصلاح نظام اقتصادی خواسته تمام کارشناسان و اقتصاددانان بوده و با توجه به شعار مبارزه با فساد که رئیس جمهور بر آن تاکید داشت دست به اصلاح ساختار اقتصادی کشور زد هر چند در ابتدا با ناملایمات و نوساناتی همراه شد، اما خوشبختانه به ثبات رسیدیم که امیدواریم با رونق اقتصادی نگرانی مردم رفع شود.

مرتضوی از دیگر اقدامات یک سال اخیر دولت را قطع پیوند مستقیم اقتصاد با برجام عنوان کرد و گفت: این دولت اثبات کرد که بدون هرگونه باج دادن به اربابان می‌توان کشور را اداره کرد و خوشبختانه امروز صادرات نفت ما در وضعیت مطلوب قرار دارد.

وی در تکمیل این بخش از اظهارات درباره اینکه این منابع صرف کجا می‌شود، افزود: ۴۸۰ هزار میلیارد تومان از این منابع در کسری بودجه سال گذشته لحاظ شده است و از این منابع برای افزایش یارانه‌ها و حقوق هزینه می‌شود و بخش اعظم منابع هم برای بدهی‌های دولت گذشته به صندوق بازنشستگان کشوری و لشگری و بخش قابل توجه هم وارد طرح‌های عمرانی و مهم اقتصادی هزینه شده است و امیدواریم در یک بازه زمانی مناسب مردم طمع شیرین خدمات را لمس کنند.

معاون اجرایی رئیس جمهور در پاسخ به سوالی که آیا موضوعی بود که دولت در این یک سال نتوانسته باشد انجام دهد، گفت: نظر به اعتمادی که ملت دارند و رفتار صادقانه‌ای که رئیس جمهور با مردم دارد دامنه ریسک پذیری دولت مردان بالا رفته است و به ذهن من خطور نمی‌کند که موضوعی باشد و دولت با تعلل و بنا بر عللی نخواهد اجرا کنند.

مرتضوی ادامه داد: یکی از برتری‌های این دولت این است که اجرای قانون هر چند دشوار هم باشد اما خود را ملزم به اجرای آن می داند.

معاون اجرایی رئیس جمهور درباره نحوه برگزاری دور دوم سفرهای استانی گفت: پیشنهاد نخست نظارت میدانی بر اجرای مصوبات سفر دور نخست است و اینکه در دور دوم ارتباط رئیس جمهور با مردم حتی بیشتر می‌شود و اگر کرونا کاهش یابد رئیس جمهور علاقه‌مند است به استان‌های مختلف سفر کند و با مردم از نزدیک ارتباط داشته باشد و در واقع ارتباط رئیس جمهور با مردم در دوره دوم سفرهای استانی بیشتر از گذشته خواهد بود و اگر نقاط یا حلقه‌های مفقود وجود دارد برای رفع آن اقدام شود.

مرتضوی افزود: اساس سفرهای دور دوم رونق اقتصادی، رفع بیکاری و ایجاد اشتغال و عملیاتی شدن و به نتیجه رسیدن واحدهای مسکونی است.

  • 13
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
سلام و آرزوی توفیق همه خدمتگزاران واقعی و صادق به ملت شریف ایران. تا زمانیکه رانت و فساد و راه های آن در کشور خشک نشود و بر اساس داده های علمی تصمصم گیرهای ها منجر به عمل نگردد، نمی توان انتظار رشد و توسعه داشت
جناب آقای مرتضوی منظورتون اینه که نرخ های کمر شکن در بازاردیگه ثابت شدن.مثلا گوشت سیصد تومنی برنج صد .بیست تومنی و نبود. بودجه لباس وبهداشت وتحصبل فرزندان وهزارن اقلام دیگرمانند دارو و درمان دیگر مشکلشان برگشت وله شهریور سال گذشته رسید؟ولی اشکال تنها از شما نیست وقتی آقا زاده ها وامثال شما گلابی را از باغتان میچینن ومیارن براتون خوب اون موقعه که خبر ندارید گلابی در بازارقیمتش به صد رسیده
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش