دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۵۰ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۶۳۵۲
اقتصاد کلان

یوسف‌ نژاد: تمامی درآمدهای هدفمندی یارانه‌ها به خزانه کل واریز می‌شود

علی اصفر یوسف نژاد,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اقتصاد کلان
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ کل کشور به تشریح مصوبات جلسه امروز این کمیسیون پرداخت.

علی‌اصغر یوسف‌نژاد در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به برگزاری جلسه امروز کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ کل کشور، به تشریح آخرین مصوبات این کمیسیون پرداخت و گفت: بر اساس یکی از مصوبات امروز، مصوبه پیشین کمیسیون درمورد جدول هدفمندی یارانه‌ها، همچنان به قوت خود باقی است و با این حال، یک حکم به آن اضافه شده است.

 

وی اعلام کرد: بنابر ماده ۳۹ برنامه ششم و قانون هدفمندی یارانه‌ها و شفاف‌سازی منابع و مصارف تمامی درآمدهای هدفمندی یارانه‌ها بر اساس جدول پیوست به حساب هدفمندی یارانه‌ها نزد خزانه کل واریز و پس از تخصیص سازمان برنامه و بودجه هزینه می‌شود و جابه‌جایی از سایر ردیف‌ها ممنوع است.

 

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی همچنین یادآور شد: باتوجه به آن‌که مجموع درآمدهای هدفمندی یارانه‌ها در سال ۹۷، مبلغ ۹۸ هزار و ۸۳۴ میلیارد تومان می‌شود، باید ۳۷ هزار میلیارد تومان از آن به پرداخت یارانه نقدی و غیرنقدی خانوارها اختصاص یابد.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ در ادامه به برخی دیگر از مصوبات امروز این کمیسیون پرداخت و گفت: بند الحاقی ۸ تبصره ۶ لایحه بودجه که به‌موجب آن، دستگاه‌های موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا مکلف بودند تعرفه و عوارض بهای خدمات در سال  ۹۷ را افزایش ندهند، در مصوبه‌ای که امروز به تصویب کمیسیون تلفیق رسید، از متن بودجه حذف شدند.

 

او یادآور شد: همچنین بند الحاقی ۴ تبصره ۱۱ لایحه بودجه که در آن مقرر شده بود، واردات هرگونه محصول تراریخته بدون مجوز وزارتخانه‌های بهداشت، جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان پدافند غیرعامل ممنوع است، از متن لایحه بودجه حذف شد.

 

عضو فراکسیون امید مجلس دهم شورای اسلامی گفت: اعضای کمیسیون تلفیق در ادمه بند الحاقی ۸ تبصره ۱۲ لایحه بودجه را به این شرح اصلاح کردند که بر اساس اصلاحیه صورت گرفته در این بند از تبصره ۱۲، به سازمان امور عشایر ایران اجازه داده می‌شود با رعایت قانون اصل ۴۴ کلیه فروشگاه‌ها، جایگاه‌های سوخت (فسیلی)، انبارهای ذخیره علوفه و کالا، اراضی و مستحدثات مربوطه را که متعلق به سازمان است و در اختیار شرکت‌های تعاونی عشایری و اتحادیه‌های مربوط قرار دارند، با قیمت کارشناسی و دریافت ۱۰درصد قیمت به‌صورت نقد و مابقی به صورت اقساط پنج‌ساله به شرکت‌ها و اتحادیه‌های بهره‌بردار واگذار کند.

 

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس ادامه داد: همچنین وجوه حاصل از واگذاری‌ها به حساب درآمد عمومی موضوع ردیف ۲۱۰۲۱۵ جدول شماره ۵ این قانون نزد خزانه‌داری کل کشور واریز می‌شود. معادل ۱۰۰ درصد درآمد حاصله از محل ردیف ۳-۱۵۱۰۰۰ جدول شماره ۷ این قانون در اختیار سازمان امور عشایر ایران قرار می‌گیرد تا به‌عنوان افزایش سرمایه سهم دولت درصندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی و عشایری هزینه کند.

 

یوسف‌نژاد در ادامه به مصوبه امروز کمیسیون تلفیق در بند الحاقی ۱۰ تبصره ۶ نیز اشاره کرد و گفت: بنابر این مصوبه قرار شد در راستای بهبود محیط زیست و کاهش اثرات مخرب مدیریت غیراصولی پسماندهای عادی، سازمان امور مالیاتی موظف باشد تا سقف ۵/۰درصد از فروش کالاهایی که مصرف آن منجر به پسماندهای مخرب محیط زیست می‌شود را دریافت و تا سقف ۱۰ هزار میلیارد ریال واریز کند.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ کل کشور یادآور شد: این مبلغ پس از مبادله موافقت‌نامه با سازمان برنامه و بودجه کشور در اختیار سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور قرار می‌گیرد تا برای ایجاد تاسیسات منطقه‌ای تبدیل پسماند به مواد و انرژی با اولویت مشارکت بخش خصوصی هزینه شود.

 

نماینده اصلاح‌طلب مردم ساری و میاندورود در مجلس اضافه کرد: آیین‌نامه اجرایی این بند مشتمل بر فهرست کالاهای مشمول، نرخ هزینه مدیریت پسماند کالاها و فرآیند اجرایی توسط وزارت کشور و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت امور اقتصاد و دارایی حداکثر ۲ ماه پس از تصویب قانون تدوین و به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.

 

این عضو فراکسیون امید مجلس به اصلاح بند (هـ) تبصره ۶ لایحه بودجه ۹۷ نیز اشاره کرد و در این رابطه گفت: عوارض موضوع ماده ۵ قانون حمایت از صنعت برق کشور مصوب ۱۰/۸/۹۴ به میزان ۸درصد مبلغ مصرفی در سقف ۱۲هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تعیین می‌شود تا پس از مبادله موافقت‌نامه با سازمان برنامه و بودجه کشور و تخصیص آن توسط این سازمان برای موارد مطروحه در قوانین فوق با اولویت روستاها، محلات دامداری و خرید تضمینی برق حاصل از تبدیل پسماندها به انرژی، صرف شود. حال آن‌که مشترکان روستایی و چاه‌های کشاورزی از شمول حکم این بند معاف هستند.

 

یوسف‌نژاد به الحاق بند (هـ) تبصره ۶ لایحه بودجه سال ۹۷ نیز اشاره کرد و یادآور شد: با هدف ترغیب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ایجاد تاسیسات تبدیل پسماند عادی به انرژی (شامل زباله‌سوزی، گازی‌سوزی و پیرولیز) دولت مکلف به تامین سوخت کمکی گاز مورد نیاز با قیمت نیروگاه‌های حرارتی در این تاسیسات به منظور جبران ارزش حرارتی تا متوسط آن در استان‌های کشور است.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: برق تولیدی این نیروگاه‌ها مشمول خرید تضمینی برق تجدیدپذیر خواهدبود و آیین‌نامه اجرایی این بند ظرف مدت ۲ ماه از ابلاغ این قانون با پیشنهاد مشترک وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت نیرو و وزارت نفت به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ در ادامه تاکید کرد: کمیسیون پس از بررسی مواد ارجاعی از صحن علنی مجلس، دستگاه‌های مشمول ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران و ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری را مجاز به دریافت سود از حساب‌های بانکی (حساب جاری، پشتیبان، سپرده، سپرده‌گذاری کوتاه مدت، بلندمدت) مفتوح در بانک‌های دولتی و غیردولتی ندانست.

 

نماینده اصلاح‌طلب مردم ساری و میاندورود در مجلس ادامه داد: بنابر مصوبه کمیسیون تلفیق، بانک‌ها، شرکت‌های بیمه دولتی، صندوق‌ها، دانشگاه‌ها و هریک از دستگاه‌های اجرایی که در قوانین و مقررات یا اساسنامه آنها مجاز به دریافت سود هستند، از شمول این حکم مستثنی شدند.

 

او گفت: بنابر مصوبه کمیسوین تلفیق، بانک‌های دولتی و غیردولتی مجاز نیستند سودی به حساب دستگاه‌های اجرایی در اجرای این حکم که فاقد قوانین و مقررات مربوطه هستند، پرداخت کنند.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ همچنین تصریح کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق سود سپرده دریافتی دارای مجوز دستگاه‌های مذکور به استثنای بانک‌ها، بیمه‌ها و صندوق‌ها از اول سال ۹۷ تحت عنوان درآمد اختصاصی آن دستگاه محسوب و به حساب متمرکز خزانه وجوه درآمد اختصاصی واریز و به صورت ۱۰۰درصد دریافت و مطابق قوانین و مقررات مربوطه پرداخت شود.

 

یوسف‌نژاد در پایان تصریح کرد: هرگونه اقدام مغایر با مطالب مذکور حکم تصرف در وجوه به اموال دولتی محسوب می‌شود و دیوان محاسبات کشور موظف است، عملکرد آن را هر ۶ ماه یک بار تهیه و به کمیسیون برنامه و بودجه ارسال کند.

 

 

  • 15
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش