چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۲۱:۴۰ - ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۷۹۶۶
اقتصاد کلان

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

نباید نظاره گره احتکار شیرخشک ها باشیم/ باید فاصله ای که بین مردم و مسئولان ایجاد شده را ترمیم کنیم

انوشیروان محسنی بندپی,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اقتصاد کلان
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه فرهنگ عاشورا فرهنگی را ایجاد کرد که فاصله طبقاتی را کاهش دهیم، تاکید کرد: یکی از نمادهای فرهنگ عاشورایی ترویج عدالت، خیر جمعی و ترویج صمیمیت و کم کردن فاصله مردم با مسئولان است. 

به گزارش ایلنا، انوشیروان محسنی بندپی عصر امروز در مراسم عزاداری دهه محرم که با حضور جمعی از کارگران در محل خانه کارگر برگزار شد، گفت: توفیقی بوده که در شب تاسوعا در جمع شما زحمتکشان و شما عزیزانی که عاشقان امام حسین و از زحمتکش ترین اقشار جامعه هستید باشم. از خانه کارگر،هیات مدیره و رییس هم کمال تشکر را دارم.

 

وی با اشاره به گزیده های تاریخ از جمله قیام ها و نهظت ها اظهار داشت: هیچ قیامی، اثربخشی قیام امام حسین را به همراه نداشت. در یک طرف تمامی عوامل باطل با کمک استبداد، استکبار و استعمار و در طرف دیگر، حق و آزادگی و دفاع از حقوق مردم به رهبری امام حسین در مقابل هم صف کشیده بودند.

 

سرپرست وزارت کار ادامه داد: امام حسین(ع) وقتی مکتب اسلامی که پیامبر(ص) در جامعه نهادینه کرده بود را ارزیابی کرد، مشاهده کرد که دو انحراف خود را نشان می دهد؛ یکی انحراف عقیدتی یا توحید که رکن اصلی شریعت اسلام بوده است به شرک و آدم گریستی هدایت می شود و یکی دیگر، انحراف اجتماعی بود که ظلم و دست درازی به بیت المال و سایر انحرافات اجتماعی که در خاندان بنی امیه سراغ داشتیم، برایشان عادی بود.

 

بندپی با بیان اینکه امام یا باید مبارزه می کرد یا به این انحرافات تن می داد، تصریح کرد: هرچند که عوامل و نیروهای امام حسین (ع) بیش از ۷۲ نفر نبودند اما طرف مقابل همه امکانات فراهم بود ولی بعضی زمان ها فرد می تواند خود را مدیریت و قیامی را هدایت کند که به عنوان یک فرهنگ الگو باشد.

 

وی افزود: امام حسین (ع) امروز سمبل آزادیخواهی در جهان شناخته شده است و قیام امام حسین تبدیل به فرهنگ شده است. 

 

سرپرست وزارت کار با اشاره به کاربردهای فرهنگ حسینی ابراز داشت: اولین کاربرد آن انقلاب اسلامی به مدیریت امام و در صف اول آن کارگران بودند که در یک صف نیروی اسلامی به صورت تنها و در طرف دیگر همه امکانات در کنار رژیم بعثی بود. آنچه امروز در سوریه و عراق شاهد بودیم که داعش هایی که انحراف شبیه بنی امیه را داشتند و در مقابل نهظت عاشورایی شکست خوردند. 

 

بندپی با بیان اینکه فرهنگ عاشورا فرهنگی را ایجاد کرد که فاصله طبقاتی را کاهش دهیم، عنوان کرد: یکی از نمادهای فرهنگ عاشورایی ترویج عدالت، خیر جمعی و ترویج صمیمیت و کم کردن فاصله مردم با مسئولان است. یکی از فرهنگ های دیگر عاشورا نشاط درون اجتماعی است که در بین عزاداران ایجاد می شود چرا که درون انسان نشاط ایجاد می شود که حق پیروز است و می تواند باطل را به زباله دان تاریخ برساند. 

 

وی با اشاره به دیگر آموزه های عاشورایی یادآور شد: اخلاقمداری و نهادینه کردن اخلاق در جامعه یکی دیگر لز آموزه های عاشورا است، نباید نظاره گره این باشیم که شیرخشک ها احتکار شود. احتکار و کم فروشی و افزایش قیمت اقلام و... فاصله گرفتن از اخلاق عاشورایی است.

 

سرپرست وزارت کار با اشاره به برنامه های این وزارتخانه بیان کرد: در مقطعی هستیم که عوامل استکبار به سرکردگی ترامپ شرایط ویژه ای را به ما تحمیل می کند و آخرین بار و اولین بار هم نیست. ما همواره شاهد این رفتارها بوده ایم. این رویکرد آنها یکی از راه هایش این است که آن فاصله ای که بین مردم و مسئولان ایجاد شده را ترمیم کنیم و راه اول افزایش سرمایه اجتماعی در جامعه است و این هم اجرای درست مصوبات است که باید اجرا بشود.

 

بندپی با بیان اینکه مهمترین و اولویت دارترین برنامه وزارت کار مبارزه همه جانبه با فقر و گسترش رفاه و عدالت جامعه است، گفت: بهره برداری نه تا ۱۰ میلیون جمعیت حاشیه نشین و از متن شهر به حاشیه رانده شده که دفترچه بیمه نداشتند. این وزارتخانه برخورداری و بهره مندی را از دفترچه بیمه همگانی سلامت ایجاد کرده است و اقدام دوم افزایش مستمری بود اما جهشی که ایجاد شده قبل از این گرانی شده و کسانی که در این کشور زندگی می کردند و درآمد آنها را هم کمتر بود، شرایطی ایجاد شده که از حداقل ها بهرمند شود.

 

وی ادامه داد: امروز فشاری که بر مستمری بگیران یک حقوق ثابت است و نشان می دهد که قدرت خرید این حقوق بگیران در شرایط فعلی سی تا چهل درصد کاهش یافته است. ۲۷ اقلام اساسی را در شرایطی تعیین می کنیم که افزایش قیمت نداشته باشیم. اگر بتوانیم مدیریت کنیم که از همان کارتی که عزیزان داند بتوانند اقلام را با همان قیمت داشته باشند.

 

سرپرست وزارت کار اضافه کرد: ما متعهد هستیم که نمایندگی کنیم از تلاش های شما که در صف اول سربازان اقتصاد مقاومتی هستید و ما هم به عنوان وزارت تعاون در احقاق حق شما این توفیق را داشته باشیم که مطالبه گری خوب که در شکوفایی تلاش می کنید استفاده کنیم.

 

 

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش