چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۳:۱۱ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۱۹۹۹
اقتصاد کلان

جزئیاتی درباره سامانه پیامکی بسته حمایتی دولت/ پاسخگوی مورد نظر در دسترس نیست!

سامانه پیامکی بسته حمایتی دولت,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اقتصاد کلان
پس از فعال شدن سامانه کد دستوری تامین اجتماعی برای پیگیری دریافت بسته حمایتی برخی از شهروندان نتوانستند با این سامانه کار کنند، اعلام شماره تماس ۱۴۲۰، سامانه کد دستوری *۴*۴# را نیز دیگر راهکار پیگیری چرایی عدم واریز سبد حمایتی عنوان کرده بودند، سامانه‌ای که هیچگاه فعال نشد و شماره تماسی که تنها بوق اشغال می زند.

بر اساس مصوبه سازمان برنامه و بودجه گروه‌های مختلفی مشمول دریافت سبد حمایتی و کمک هزینه معیشتی و جبرانی دولت قرار گرفتند.

 

سازمان تامین اجتماعی ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بیمه شده دارد که حدود ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از آن‌ها کمتر از ۳ میلیون تومان درآمد دارند، با اجرای طرح همپوشانی مقرر شد تأمین اجتماعی به ۶ میلیون و ۱۵۰ هزار نفر بیمه شده و سرپرست خانوار که یارانه می‌گیرند بسته حمایتی پرداخت کند که در همین خصوص سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ۱۴۵۰ میلیارد تومان به این طرح اختصاص داد.

 

از شرایط واریز بسته‌های حمایتی دریافتی کمتر از ۳ میلیون تومان و واریز یارانه و سرپرست بودن مطرح بود، ولی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی شرایط جدیدی را ایجاد کرده بودند که بر اساس آن بسته حمایتی به دهک‌های بالا و پر درآمد تعلق نخواهد گرفت.

 

در حالی که بنابر اعلام وزارت تعاون، ۶.۵ میلیون کارگر مشمول قانون کار، اعتبار مربوط به بسته حمایتی خود را دریافت کردند برخی گزارش‌ها حاکی است که عده‌ای از کارگران هنوز موفق به دریافت این بسته‌ها نشده‌اند و اطلاعیه سازمان تامین اجتماعی شاهدی بر این مدعاست.

 

چند روز پیش سازمان تأمین اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای از آن دسته بیمه شدگانی که مشمول دریافت سبد کالا می‌شوند، ولی تاکنون وجوه مربوطه به حساب‌هایشان واریز نشده پوزش خواست و طی اطلاعیه ای اعلام کرد؛ دلیل عدم واریز وجوه بسته‌های حمایتی، مغایرت‌های مربوط به شماره حساب افراد و برگشت اطلاعات از سوی بانک‌های عامل عنوان شده که واریز وجوه را به روز‌های آینده موکول کرده است و سامانه #۴*۴* را برای پاسخگویی به این دسته از افراد معرفی کردند که به منظور کسب اطلاع از دلیل عدم دریافت بسته‌های حمایت غذایی فعال شود که این سامانه هم با اختلالاتی همراه بود.

 

محمد حسن زدا سرپرست سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد کد دستوری #۸*۱۴۲* از سوی سازمان تامین اجتماعی برای بیمه شدگان و مستمری‌بگیرانی که در خصوص «بسته حمایتی» دولت سوال دارند، اختصاص یافته است و این افراد می‌توانند کد دستوری #۸*۱۴۲* را شماره‌گیری و کد ملی سرپرست خانوار را وارد کنند تا پاسخ برای آن‌ها ارسال شود که آیا مشمول دریافت این کمک هستند یا خیر.

 

اطلاعات کد دستوری از روز گذشته هنوز به دست برخی کاربران نرسیده است و به علت شلوغی درخواست‌ها، احتمال اختلال در آن سامانه نیز وجود دارد.

 

این در حالی است که در روز‌های گذشته مرکز ارتباطات مردمی سازمان تامین اجتماعی (۱۴۲۰) را برای این منظور اعلام کرده بودند که این شماره هم در هر بار تماس بوق اشغال می زند و نمی‌توان اطلاعات مورد نظر را دریافت کرد.

 

 

بیشتر بخوانید:

 

 

نخستین مرحله از توزیع بسته‌های حمایتی در تاریخ بیست و یکم آبان ماه انجام شد که بر اساس آن سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) اولین گروهی بودند که بسته جبرانی دولت را دریافت کردند و کارمندان، کارگران و بیمه شدگان تأمین اجتماعی آخرین نفراتی بودند که بسته حمایتی خود را در بیست و نهم دی ماه دریافت کردند و ارائه این بسته‌ها تا عید ادامه خواهد داشت.

 

 

rouydad24.ir
  • 44
  • 11
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۱۴
غیر قابل انتشار: ۱۵
جدیدترین
قدیمی ترین
معلوم نیست بودجه ی سامانه را چه کسانی بالا کشیدهاند که تا حالا جواب گو نیست ؟
برای شما جیره خواران خوبه که
چرا انقدر شما ناشکری میکنید خدا را هم شکر کنید این را میدند چرا یکم با دولت راه نمیاید که این مشکلات حل بشه چرا همش میگیم دولت بده و پول نداریم الان که همه خیلی بیشتر از قبل هم میخورند هم میپوشند
یه مشت دزد ریختند تو مملکت
شرف داشته باشید من چهارتا بچه دارم حقوقم ۱/۵ هست اجاره میدم اونوقت به من یعنی تعلق نمیگیره
بخوره تو سرشون با این کمکشون انگار به گدا پول میدن
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش