مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی از پرداخت تسهیلات یک میلیون تومانی، به بیش از ۲۰ میلیون خانوار یارانه بگیر طی مراحل اول و دوم تا به حال خبر داد.
به گزارش ایسنا، علی اصغر میرمحمدصادقی اعلامکرد: بانک های عامل تا ساعت ۱۲ روز پنج شنبه مورخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹، از تعداد ۷۷۵ هزار و ۳۹۴ فقره تسهیلات قابل پرداخت به یارانه بگیران (طبق فهرست اعلامی از طرف سازمان هدفمندی یارانه ها )، تعداد ۷۷۲ هزار و ۹۳۰ فقره از تسهیلات موصوف (معادل ۹۹.۷ درصد) را پرداخت کرده اند.
او ادامه داد: همینطور امکان واریز مابقی تسهیلات یاد شده نیز به دلایلی من جمله مسدودی حساب، شماره حساب اشتباه، عدم سازگاری شماره حساب با کد ملی ارسالی، بی اعتبار بودن اطلاعات معرفی شده و سایر خطاها میسر نشده است. طبیعی است بعضی از این موارد در هفته آتی با همکاري سازمان هدفمندسازی یارانه رفع میشود.
در ادامه مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی ادامه داد :بر این اساس با احتساب تسهیلات پرداختی مراحل اول و دوم تا به حال از تعداد ۲۰ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۹۷۳ خانوار معرفی شده از طرف سازمان هدفمندی یارانه ها ، تعداد ۲۰ میلیون و ۱۸۴ هزار و ۳۸۶ سرپرست خانوار تسهیلات ۱۰ میلیون ریالی را دریافت کرده اند.
او در پایان اعلامکرد: فرآیند ثبت نام باقیمانده خانوارها و معرفی آن ها به بانک ها (برای تعیین تکلیف نهایی) در جریان است تا در آخرین مرحله پرداخت تسهیلات در پایان اردیبهشت به حساب سرپرستان خانوارهای باقی مانده واریز شود.
امکان ویرایش در انتخاب روش مدیریت سهام عدالت فراهم شد
ایرنا نوشت: به دنبال اعتراض برخی از سهامداران مبنی بر اشتباه در انتخاب روش مدیریت سهام عدالت، امکان ویرایش در این سامانه فقط برای یک بار برای افرادی که از ۱۰ تا ۱۵ اردیبهشت ماه اشتباها روش سهام داری را انتخاب کرده اند، فراهم شد.
شروع تعیین روش مدیریت سهام عدالت از ۱۰ اردیبهشت از طریق دو روش مستقیم و غیرمستقیم بود، افرادی که خواهان این بودند تا سهام خود را بدون واسطه در اختیار بگیرند روش مستقیم را باید انتخاب کنند، اما در روش غیرمستقیم مالکیت و مدیریت سهام به شرکت های سرمایه گذاری استانی واگذار می شود و سهامداران دیگر هیچگونه دخل و تصرفی در این سهام نخواهند داشت.
از همان اول اعلام شده بود افرادی که در مدت زمان تعیین شده اقدام به انتخاب روش مدیریت نکنند، بصورت اتوماتیک روش مدیریت غیرمستقیم برای این اشخاص انتخاب می شود.
بعد از گذشت چند روز از انتخاب روش سهامداران برای تعیین مدیریت سهام عدالت، سازمان خصوصی سازی اعلامکرد گزینه غیر مستقیم از سامانه حذف شده و افرادی که به دنبال انتخاب روش مدیریت غیرمستقیم هستند احتیاجی به ورود در این سامانه ندارند.
اخیرا به دنبال اعتراض بعضی از سهامداران مبنی بر اشتباه در انتخاب روش مدیریت سهام عدالت، امکان ویرایش در این سامانه فقط برای یک بار برای این اشخاص فراهم شد.
« حسن علایی» معاون سازمان خصوصی سازی امروز(پنج شنبه) در گفت و گو با ایرنا به امکان ویرایش روش مدیریت سهام عدالت برای یک بار در سایت سهام عدالت اشاره نمود و خاطرنشان کرد: در چند روز نخست اجرای فرآیند آزادسازی، انتخاب یکی از دو روش مستقیم یا غیرمستقیم، در نسخه اولیه سامانه سهام عدالت برای مشمولان فراهم شده بود ولی از چند روز بعد گزینه روش مدیریت غیرمستقیم برداشته شد.
او گفت: پیش فرض سامانه انتخاب روش غیرمستقیم توسط مشمولین بوده است و برای افرادی که از ۱۰ تا ۱۵ اردیبهشت ماه اشتباها روش سهام داری را انتخاب کردند یک بار امکان ویرایش گذاشته شده تا روش مدنظر را انتخاب کنند.
- 16
- 4
کاربر مهمان
۱۳۹۹/۲/۱۹ - ۱۳:۵۵
Permalink