یکشنبه ۰۴ شهریور ۱۴۰۳
۱۶:۲۰ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۳۶۹۳
مسکن، راه، عمران

وزیر کار: استیضاح حق مجلس است، آماده ام همین هفته به صحن بروم

علی ربیعی,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,مسکن و عمران
علی ربیعی گفت آمادگی دارد همین هفته و حتی فردا برای پاسخ به استیضاح به صحن مجلس شورای اسلامی برود.

به گزارش عصرایران، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سوال و استیضاح را حق نمایندگان مجلس دانست و گفت که آمادگی دارد همین هفته و حتی فردا برای پاسخ به استیضاح به صحن مجلس شورای اسلامی برود و انتظار دارد استیضاح کنندگان مطابق سوگندی که یاد کرده اند، استیضاح را به همان دلیلی انجام دهند که می گویند.

 

علی ربیعی این مطلب را امروز سه شنبه در جریان بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی و در واکنش به اعلام وصول تقاضای استیضاح خود در مجلس اعلام کرد.

 

اکبر رنجبرزاده عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز خانه ملت اعلام کرد که تقاضای استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی نامه شماره د/۷۲/۱۰/۹۳۴۶ مورخ ۱۳ اسفند ۹۶ کمیسیون اجتماعی پس از بررسی های لازم مطابق ماده ۲۲۳ آیین نامه داخلی مجلس با تعداد ۲۴ امضا تقدیم هیات رییسه شده است که اعلام وصول می شود.

 

مطابق ماده ۲۲۵ آیین نامه داخلی مجلس ،وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مدت ۱۰ روز موظف به حضور در مجلس و ارائه توضیحات در جلسه علنی است. همزمان با ربیعی، تقاضای استیضاح عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی نیز با همین تعداد امضا تحویل هیات رییسه مجلس شده و وصول این طرح استیضاح نیز اعلام شده است.

 

ربیعی در پاسخ به پرسش خبرنگاران ایرنا درباره اعلام وصول استیضاحش در مجلس گفت: مجلس حق دارد قضاوت کند و بگوید من تشخیص می دهم این فرد امروز صلاحیت اداره این کار را دارد یا ندارد؛ این کار جزو حقوق مجلس است.

 

وی افزود: «من هم نه به عنوان وزیر بلکه به عنوان یک کنشگر سیاسی و اجتماعی دیرین که کسی نمی تواند سابقه من را در عرصه سیاسی و اجتماعی نادیده بگیرد، انتظارم این است که نمایندگان مطابق قانون اساسی و سوگندی که در مجلس قرائت کرده اند، هر آنچه را (در طرح استیضاح) مطرح می شود، به همان دلایل استیضاح کنند.»

 

ربیعی با استقبال از طرح استیضاح در مجلس گفت: «مایلم همین هفته به صحن بروم. تمایل دارم اگر مجلس باز باشد، فردا به صحن بروم. من هیچ مشکلی برای به صحن رفتن ندارم؛ هم مجلس قضاوت می کند و هم افکار عمومی قضاوت خواهند کرد.»

 

وی افزود: امیدوارم در این موضوع با عدل و انصاف سخن گفته شود و من هم با خلوص و با آنچه مصلحت می دانم حتماً سخنان خود را مطرح خواهم کرد.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: این وزارتخانه بزرگترین وزارتخانه اجتماعی کشور است؛ بدنه جامعه از لحاظ اجتماعی با این وزارتخانه بیشترین تماس را دارند و طبق محاسبات انجام شده سالی ۳۰۰ میلیون بار مراجعه مردمی داریم.

 

ربیعی تاکید کرد: این بدان معنی است که هر ایرانی اولین تماسش در زمان تولد با ما آغاز می شود و این تماس برای درمان و پوشش های تامین اجتماعی ادامه می یابد.

 

وی افزود: فرد اگر تحت پوشش تامین اجتماعی باشد یا در گروه معلول، بازنشسته یا کارمند باشد، سالانه پنج تا شش بار به این وزارتخانه مراجعه می کند.

 

ربیعی یادآورشد: «البته برخی نمایندگان به مناطق خود می روند و مشکلات را می بینند، آنها حق دارند و انتظار دارند به این مشکلات رسیدگی شود. امیدوارم مقدورات من را هم ببینند. من برای این دسته از نمایندگان که برای مشکلات مردم اقدام می کنند احترام قائل هستم و در مجموع این عمل (استیضاح) را به نفع ثبات و دموکراسی و مردم سالاری دینی کشور می دانم.»

 

** از نوجوانی برای تحقق دمکراسی تلاش کرده ام

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش خاطر نشان کرد: از دوره نوجوانی دغدغه استقرار دموکراسی در کشور را داشتم تا نمایندگان مجلس را سفارتخانه ها و خوانین انتخاب نکنند؛ می خواستم ایران کشوری شفاف باشد، رنج مردم کم شود و تبعیض و باند بازی و اشرافیت و خاندان هایی که روابط تو در تو داشتند از بین برود.

 

ربیعی گفت: یکی از آرزوهای من این بود که مجلس به عنوان یکی از نهادهای دموکراسی در کشور، مستقل، استوار و پابرجا و به تعبیر زیبای امام خمینی (ره) عصاره فضیلت ملت باشد.

 

وی تاکید کرد: به علت سختگیری های سیاسی و ناروایی که صورت گرفت، شاید همه ایرانی ها نتوانستند خودشان را در معرض انتخاب مردم قرار دهند؛ کما اینکه من در سال ۱۳۹۲ برای شورای اسلامی شهر تهران بر اساس بندی که افراد را به دلیل معاند نظام دانستن رد صلاحیت می کرد، رد صلاحیت شدم.

 

این انقلابی باسابقه و فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: من که همه زندگی و سابقه و عمرم برای نظام بود، برای شورای شهر تهران در سال ۱۳۹۲ تائید صلاحیت نشدم.

 

ربیعی اظهار داشت: اینکه مجلس، مجلسی باشد که هرکس بتواند در معرض رای مردم قرار گیرد و مثل مجلس اول بتواند حضور داشته باشد، همیشه آرزوی ما بوده است.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: امروز هم احترام به مجلس را احترام به همه زحمات نسل خود می دانم که برای آزادی و دموکراسی برای کشور زحمت کشیدند.

 

ربیعی ۶۲ ساله که خود سابقه فعالیت در حوزه مطبوعات و روزنامه نگاری را دارد، در سال ۱۳۷۷ در بخش سرمقاله برنده قلم بلورین جشنواره مطبوعات شده است که این جایزه را با حضور در منزل شهید محمود صارمی خبرنگار ایرنا در مزارشریف، به خانواده وی اهدا کرد.

 

وی، استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه جامعه شناسی سیاسی و اقتصادی با تجارب گسترده مدیریتی و اجرایی است که از سال ۹۲ دولت تدبیر و امید را همراهی می کند. او مرداد امسال توانست برای بار دوم با ۱۹۱ رای موافق، اعتماد نمایندگان مردم را برای ادامه این مسئولیت مهم بدست آورد.

 

به گواه آمارهای رسمی، در دوره وزارت ربیعی سهم تعاونی ها در دولت یازدهم به ۶ درصد افزایش یافته است. همچنین دستمزد کارگران که همواره پایین تر از نرخ تورم تعیین می شد در چهار سال گذشته با رشد ۹۵ درصدی همراه بوده است.

 

تصویب لایحه مساعدت های اجتماعی از جمله طرح تحول سلامت که بر اساس آن ۱۱ میلیون نفر از ضعیف ترین اقشار جامعه تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند، از دیگر اقدامات مهم ربیعی در این مدت بوده است.

 

هر چند در ۴ سال گذشته نرخ بیکاری کاهش محسوسی پیدا نکرد اما باید توجه داشت که در این سال ها با نیروهای کار انباشت شده مواجه بودیم و به صورت مدیریت شده وارد بازار کار شدند.

 

حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهوری به تازگی اعلام کرده که از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون ۲ میلیون اشتغال خالص در کشور ایجاد شده است.

 

 

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
وزیر کار باید بر کنار شود جز اینکه نیروی پیمانکاری را تنزل ره نیروی حجمی یا واژه من در اوردی برون سپاری نمود وشرکت گاز قلعه خان به جای حراست سرایدار اورده وچگونه یک شهر ۳۰۰هزارنفری با کلی اشتراک صنعتی با اون در امد عظیم به شخص واگذار شده که ش کت نفت ملی بوده واین از زرای کلید زنگ زده بر می ازد
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش