به گزارش ایسنا، بر اساس خبری که در رویترز به نقل از یک منبع آگاه منتشر شده است، به نظر میرسد شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا نیز قصد دارد به منظور جلوگیری از گسترش ویروس خطرناک و مرگبار کرونا فعالیت و خط تولید هواپیماهای جدید خود را متوقف کند.
با اینکه سخنگوی بوئینگ از اظهار نظر در این خصوص به گزارشگر رویترز خودداری کرده اما گفته می شود این شرکت آمریکایی هنوز در مورد مدت زمان و تاریخ توقف تولید هواپیماهای جدید در کارخانه های خود تصمیم نهایی نگرفته است.
شرکت بوئینگ که یکی از بزرگترین رقبای رقیب اروپایی خود ایرباس به شمار میرود، در یکی دو سال گذشته تحت تاثیر سقوط مرگبار دو فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس که منجر به زمین گیر شدن و لغو مجوز پروازهای این هواپیما شد، به شدت با بحرانهای مالی و مشکلات متعددی مواجه شد.
این خبر در حالی منتشر شده است که ایرباس اوایل هفته جاری تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس کرونا در اروپا، از توقف فعالیت کارخانههای خود در فرانسه و اسپانیا به مدت چهار روز خبر داده بود.
بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه هوانوردی برآورد و اعلام کرده اند که گسترش ویروس کرونا و تبعات منفی ناشی از انتشار آن با توجه به شرایط بحرانی شرکت بوئینگ قابلیت از پا انداختن آن را داراست و می تواند آن را درگیر مشکلات و دردسرهای جدیدی در تولید، سفارش، تحویل و سودآوری کند.
بعد از آنکه دو فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس به فاصله کمتر از شش ماه در سال گذشته سقوط کردند و بالغ بر ۳۰۰ نفر از مسافران و خدمه پروازی آن جان باختند، تمامی ایرلاینهای فعال در سراسر جهان پرواز این مدل از هواپیما را در خطوط پروازی خود ممنوع و متوقف اعلام کردند تا نتایج سازمان هوانوردی فدرال آمریکا با همکاری سایر موسسات و نهادهای مربوطه در خصوص نقص نرمافزاری و سایر مشکلات مربوط به ایمنی آن معلوم و مشخص شود.
هم اکنون نزدیک به یک سال است که این نوع از هواپیما در سراسر جهان زمینگیر شده و مجوز پروازی برای آن صادر نشده است و این نوع از هواپیمای مسافربری در بسیاری از فرودگاههای جهان بی استفاده و بلاتکلیف مانده است.
کرونا ۵۱۰۰ کارمند بزرگترین ایرلاین کانادا را اخراج کرد
بر اساس خبری که در رویترز منتشر شده است، شرکت هواپیمایی ایرکانادا به تازگی از تعدیل نیروی ۵۱۰۰ نفر از کارکنان و پرسنل خود تحت تاثیر بحران های ناشی از شیوع گسترده ویروس خطرناک و مرگبار کرونا و افت شدید تقاضا برای سفرهای هوایی خبر داده است.
به نظر می رسد که این تعدیل نیرو حدودا تا تاریخ ۳۰ آوریل سال جاری میلادی اجرایی خواهد شد و مقامات این ایرلاین کانادایی اعلام کردهاند که بعد از بررسیهای دقیق، خسارات و تبعات منفی ناشی از شیوع ویروس کرونا و افت شدید تقاضا برای سفرهای هوایی، متعاقبا تصمیمات جدیدی را اتخاذ خواهند کرد.
ایرکانادا، شرکت هواپیمایی حامل پرچم کشور کانادا و بزرگترین ایرلاین این کشور واقع در منطقه آمریکای شمالی به شمار می رود که تا قبل از شیوع ویروس کرونا، روزانه خیل عظیمی از مسافران را به مقاصد مختلف بین المللی در کشورهای مختلف جابجا میکرد.
- 15
- 5