دبیر کانون سراسری انبوه سازان کشور گفت:کارخانه های ساخت سیمان به بهانه های واهی، از مدار تولید خارج شده اند و برخی دیگر از این کارخانجات نیز به صادرات سیمان به کشورهای ديگر روی آورده اند که این مسئله، باعث افزایش نرخ سیمان در بازار به هر پاکت ۴۰ هزار تومان در مدت یک هفته رسیده است.
به گزارش ایسنا، فرشید پورحاجت خاطرنشان کرد :از آغاز سال جاری با یک وزارت صمت بدون وزیر روبرو بودیم که پیامدهای سنگین این مسئله برای کشور خسارت های فراوانی ایجاد کرد.
وی افزود :با آمدن وزیر جدید به وزارت صنعت، معدن و تجارت به نظر می رسید که دریای پرتلاطم حوزه صنعت کشور به آرامش برسد اما این اتفاق رخ نداد و علی رغم شروع به کار چند ماهه وزیر جدید، متاسفانه مشاهده می شود که برنامه هایی که مرتبط با صنعت احداث در کشور بوده اند؛ به خروجی مثبتی نرسیده اند.
رئیس انجمن انبوه سازان خوزستان در خصوص شرایط نرخ مصالح ساختمانی اعلام کرد:با یک سونامی ترسناک افزایش نرخ در مصالح ساختمانی روبرو بوده ایم و علی رغم اظهارات ما در مورد وجود رانت در صنعت فولاد، جلوی این رانت ها گرفته نشده است.
پورحاجت تصریح کرد :بنده به اقتصاد آزاد اعتقاد کامل دارم اما قضیه ای که در کشور رخ داده است یک اقتصاد آزاد نیست و بخشی از اقتصاد تولیدی را آلوده به رانت کرده است.
وی در مورد شرایط سیمان در بازار خاطرنشان کرد :کارخانه های تولید سیمان به بهانه های واهی، از مدار تولید خارج شده اند و بعضی دیگر از این کارخانجات نیز به صادرات سیمان به کشورهای دیگر پرداخته اند که این مساله، باعث افزایش قیمت سیمان در بازار به هر پاکت ۴۰ هزار تومان در مدت یک هفته رسیده است.
دبیر کانون سراسری انبوه سازان کشور ادامه داد :این موضوع نشان دهنده این است که اصلاً اراده و عزمی از سوی وزارت راه و شهرسازی و وزارت صمت برای بهبود وضعیت احداث ساختمانی در کشور وجود ندارد و بخش خصوصی کشور در حوزه صنعت ساختمان در شرایطی قرار دارد که با مشکلات متعددی روبه رو است.
پورحاجت گفت :اگر در حوزه فولاد، فساد یا رانت در توزیع و ارزش گذاری ایجاد شده بود اما فولاد در بازار، فراوانی داشت ولی در مورد سیمان، یک روز کارخانه های تولید سیمان اعلام به افزایش قیمت می کنند و روز بعد به بهانه های متعدد، خط های تولید خود را از مدار خارج می کنند که این موضوع، مصداق بارز فساد و انحصارگری است.
وی عنوان کرد :این موضوع نه تنها از طرف دولت، بلکه از طرف مجلس شورای اسلامی نیز پیگیری نمی شود و از عجایبی است که در ۱۰ سال گذشته تاکنون با آن برخورد کرده ام.
رئیس انجمن انبوه سازان خوزستان افزود:کارخانه های سیمان توان تولید سیمان را دارند اما تولیدات خود را متوقف کرده اند.
وی خاطرنشان کرد:آیا کسی توجه نمی کند که صنعت احداث در کشور در شرایطی بسیار بحرانی قرار می گیرد؟ آیا کسی به این موضوع توجه نمی کند که خرید مسکن برای جوانان ایرانی به یک رویای دست نیافتنی تبدیل خواهد شد؟
آخرین شرایط بازار اجاره بها در تهران
بازار رهن و اجاره در دومین ماه از فصل زمستان بر اساس برخی فایل های ارائه شده مورد بررسی قرار گرفت.
دنیای اقتصاد؛تحقیقات و بررسی های میدانی از وضعیت بازار رهن و اجاره در دومین ماه فصل زمستان از ادامه ثبات نسبی در وضعیت قیمت های پیشنهادی طی یک ماه گذشته حکایت دارد.
- 14
- 6