بهزاد رحیمی در گفتوگو با خانه ملت درباره صحبتهای وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر حذف قرعهکشی خودرو، گفت: وزیر صمت به اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس قول داد که تولید خودرو در سال آینده به یک میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه خواهد رسید که در صورت تحقق این مهم بخشی از نیاز بازار پاسخ داده میشود.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی افزود: در حال حاضر تعداد خودروهای تولیدی کمتر از یک میلیون دستگاه در سال است، بنابراین تقاضا از عرضه پیشی گرفته و قیمتها افزایشی شده است، در صورت افزایش تولید، تقاضای واقعی پاسخ داده میشود.
وی ادامه داد: علاوه بر افزایش تیراژ تولید، واردات نیز یکی دیگر از شروط حذف قرعهکشی است زیرا با واردات خودرو، حباب قیمت خودرو از بین رفته و تقاضا در بازار واقعی میشود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه حتی با واردات خودرو نیز تنها بخشی از جامعه میتواند خودروی وارداتی خریداری کند و حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد مردم نیاز خود را با خودروها داخلی تامین میکنند، تصریح کرد: هرچند قرعه کشی به نوعی مانند بلیت برنده شدن بخت آزمایی بوده و افراد با ثبت نام و برنده شدن میتوانند یک شبه سود کلانی به دست آورند اما باید به این نکته نیز توجه کرد که حذف قرعه کشی بدون افزایش تیراژ تولید و واردات ممکن نیست در هرصورت تا روش جایگزین منطقی معرفی نشود نباید قرعه کشی حذف شود چرا که در دورانی که همین روش قرعه کشی فعلی نبود واگذاری خودرو بسیار مبهم بود.
خبر خوش عضو کمیسیون صنایع مجلس درباره گرانی لوازم خانگی
عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: با پیگیری کمیسیون صنایع مجلس و اعلام سازمان حمایت از مصرفکننده تولیدکنندگان لوازم خانگی موظفند که قیمتها را به حالت قبل بازگردانند و البته تعدادی از آنها این کار را کردهاند.
به گزارش فارس، علی جدی نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به افزایش قیمت لوازم خانگی به دنبال ممنوعیت واردات لوازم خانگی کرهای گفت: با پیگیریهای کمیسیون صنایع و معادن مجلس و اعلام سازمان حمایت از مصرف کنندگان بنا شد تا قیمت لوازم خانگی به حالت قبل بازگردد.
وی افزود: تاکنون تعدادی از تولیدکنندگان لوازم خانگی قیمتها را به حالت قبل بازگرداندهاند و مابقی نیز باید این بازگشت قیمتها به حالت قبل را اجرایی کنند.
عضو کمیسیون صنایع مجلس اظهار کرد: دلیلی ندارد که تولیدکنندگان لوازم خانگی ما بخواهند قیمتها را افزایش دهند این افزایش قیمت هیچ توجیهی ندارد.
جدی خاطرنشان کرد: با ممنوعیت واردات لوازم خانگی از کره جنوبی فرصت خوبی برای تولیدکنندگان لوازم خانگی در داخل فراهم شد تا بتوانند از نظر کمی و کیفی تولیدات خود را ارتقا دهند و آنها نیز باید قدر این فرصت را بدانند.
وی افزود: اگر تولیدکنندگان لوازم خانگی کیفیت کالاهایشان را افزایش دهند و بتوانند با حداقل قیمت کالاهایشان را عرضه کنند، فرصتی برای خود آنهاست؛ چراکه زمینه برای محصولاتشان به کشورهای خارجی فراهم میشود و اگر از این فرصت استفاده نکنند و بخواهند کالاهای بیکیفیت و با قیمت بالا به مردم عرضه کنند بعد که فضا باز شد هیچ کس دیگر رغبتی به خرید محصول شرکت ایرانی نخواهد داشت.
- 15
- 4