به گزارش سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، هری ساندستروم مدیر برنامه شرکت معدنکاری فنلاند با بیان این که این کشور به عنوان کشور پیشرو در تعیین استراتژی در میان کشورهای اروپا بوده و در بخش معدن فعالیت های زیادی انجام داده است، گفت: یکسری فعالیت های بسیار خوب از جمله پروژه های معدنی سبز (۱۰۰ پروژه با سرمایه گذاری ۱۲۰ میلیون دلار و با ۱۵۰ شرکت)، در خارج از مرزهایمان انجام داده ایم.
وی ادامه داد: از دیگر برنامه ها، انتقال فناوری و جذب سرمایه گذاری در معادن و صنایع معدنی و نیز تربیت نیروی انسانی متخصص است. فنلاند کشوری مهندسی و پیشرو در اروپا بوده و ۲۰۰ شرکت در زنجیره معدن فعالیت دارد و مایل هستیم در ایران نیز فعالیت کنیم.
همچنین میکا نیکانن رییس سازمان زمین شناسی فنلاند با بیان اینکه فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری های خارجی در ایران وجود دارد، گفت: ما در بخش معدن، کل زنجیره را مورد حمایت قرار می دهیم و به دنبال تلفیق فناوری و تسهیل روند سرمایه گذاری هستیم. مواد معدنی در صنعت، کاربرد زیادی دارد و باعث ایجاد ارزش افزوده در زنجیره می شود.
نیکانن با ابراز تمایل به اینکه ایران ذخایر معدنی بالایی دارد تصریح کرد: باید انگیزه بیشتری برای سرمایه گذاران ایجاد کنید تا برای اجرای طرح های معدنی به ایران بیایند.
وی ادامه داد: ما می توانیم داده های بسیار خوب معدنی و نیز روش های جمع آوری آن ها را در اختیارتان قرار دهیم. همچنین می توانیم فناوری های مربوطه را به ایران منتقل کنیم.
اولی ریکینن مدیرعامل شرکت میلی سکوند دیجیتال اوی هم با بیان اینکه در ناوگان حمل و نقل معدنی فعال هستیم، گفت: بهره وری در بخش ناوگان صنایع معدنی ۲۰ تا ۳۰ درصد است که نرخ پایینی است و متاسفانه داده ها و اطلاعات ماشین ها به طور زنده در اختیار معدن کار قرار نمی گیرند.
وی افزود: ما سیستمی را طراحی کردیم که می تواند روی همه نوع ماشین آلات بخش معدن نصب و کار کند و در نتیجه، اطلاعات را به صورت زنده به سیستم مرکزی انتقال دهد.
رِیکینن خاطرنشان کرد: با این کار می توانیم بازدهی ماشین آلات را ۲۰ درصد افزایش دهیم و در واقع، ناوگان را در روی زمین و زیر زمین تحت نظارت داشته باشیم.
تومی کوروهونن مدیر عامل شرکت اسلِیپنر فنلاند نیز در این همایش گفت: زمان تعمیر و نگهداری ماشین آلات معدن بسیار مهم ا ست و در صورت خارج کردن ماشین آلات از سایت برای تعمیر، به طور متوسط حدود ۹۰ ساعت زمان می برد.
وی ادامه داد: ما سیستمی برای انتقال داده از ناوگان به مرکز طراحی کردیم تا بهره وری دستگاه ها را افزایش دهیم و درنتیجه، آن را جبران کنیم و در خود سایت کار تعمیر صورت گیرد.این تجهیزات در آفریقا به کار گرفته شد و به سود دهی رسیدند.
- 13
- 4