به گزارش پایگاه خبری ستاد انتخاباتی دکتر حسن روحانی؛ خبر تعطیلی کارخانه داروگر در ابتدا شوک آور بود، چراکه برای بسیاری از مردم، شامپوهای زردرنگ به اصطلاح تخم مرغی داروگر که در سال های دهه شصت تنها شامپوی بی رقیب کشور بود، حکم نوستالژی دارد. اما این خبر پس از انتشار، با تکذیب قاطعانه مسوولان شرکت سهامی عام کف روبرو شد.
مسئول حقوقی داروگر: بسته بودن درهای کارخانه به علت بروزرسانی دستگاه ها
سلمان غلامیان، مسئول حقوقی شرکت داروگر در صحبت با ایسنا با رد موضوع تعطیلی کارخانه گفته بود: شرکت داروگر به دلیل حجم تولید بسیار بالا طی مدت یک سال و نیم کار مداوم نیازمند بروزرسانی دستگاهها و به اصطلاح over hall آنها بود، بنابراین از تعطیلات نوروزی استفاده کرد و از تاریخ ۱۳ تا ۲۴ فروردین ماه سال جاری تصمیم به تعمیر و بروزرسانی تجهیزات خود کرد و پس از آن نیز کلیه کارگران به کارهای قبلی خود مشغول شدند.
مدیر عامل داروگر: مغایر بودن فضای یاس و تردید با فرامین رهبر انقلاب
بیژن اسماعیلی، مدیرعامل داروگر هم هدف از انتشار این خبرها را ایجاد فضای یاس و تردید در جامعه و مغایر با فرامین رهبر معظم انقلاب در سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال» اعلام کرده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران: تولید داروگر رشد داشته است
به گفته محمدرضا مس فروش، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران هم کارخانه بزرگ داروگر یکی از بهترین واحدهای تولیدی فعال کشور است و در طول سال گذشته با افزایش تولید نیز همراه بوده و به هیچ عنوان تعدیل، کاهش و یا اخراج نیرو ندارد.
مسئول حقوقی شرکت داروگر: اخراج ۷ کارگر به دلیل بی انضباطی
سلمان غلامیان، مسئول حقوقی شرکت داروگر به ایسنا گفته بود: با نشان دادن چهار فردی که در مقابل کارخانه تجمع کردهاند، نمیتوان خبر تعطیلی کارخانه را پخش کرد. پیش از نوروز سال جاری بود که هفت نفر از کارگران شرکت به دلیل تخلفات انضباطی با احضاریه و طبق قانون از کار اخراج شدند. آیا کنار گذاشتن هفت نفر از حدود ۴۰۰۰ نیروی کار این شرکت به معنای تعطیلی است؟
غلامیان همچنین ضمن رد خبر تعطیلی شرکت روغن جهان، خاطرنشان کرده بود: این شرکت نه تنها در حال فعالیت است بلکه قصد سرمایهگذاری و توسعه دارد و به زودی نیز ۱۰۰ نیروی کاری جدید را جذب خواهد کرد.
نعمت زاده: تعطیلی های خود را به نام ما می نویسند
وزیر صنعت، معدن و تجارت هم درباره این شایعات در نشست خبری خود اعلام کرده است: بخش عمده ای از واحدهایی که تعطیلی آنها مطرح می شود سال هاست دچار چنین وضعیتی هستند و در دولت پیشین تعطیل شده اند، از سوی دیگر خبرهایی نادرست نیز درباره تعطیلی واحدهای صنعتی انتشار می یابد که درست نیست.
به گفته محمدرضا نعمت زاده ارج در دولت پیشین تعطیل شده است و خبر تعطیلی روغن جهان و داروگر و … نیز صحت ندارد. مثلا کارخانه قند دزفول ۱۰ سال بود که متوقف بود. کارخانه قند دزفول با تدابیری که در پیش گرفته شده، در حال بازسازی است.
تعطیلی ارج، بی ارجی صنعت یا سوءمدیریت؟
نعمت زاده درباره تعطیلی کارخانه های قدیمی همچنین معتقد است که واحدها باید نوسازی شوند و اگر به دنبال تکنولوژی جدید نروند، تعطیل خواهند شد. اگر ارج نوسازی میشد، مشتریان خود را همچنان داشت.
وی متذکر شد: آماری که در شهرکهای صنعتی از واحدهای خوابیده و راهاندازی شده در طول یکسال گذشته داشتیم، بیش از یکهزار واحد بود.
- 13
- 6