چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳
۱۷:۳۷ - ۱۴ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۳۸۳۳
نفت و انرژی

پاسخ چیت چیان به یک مقاله / تکذیب نقل قول

حمید چیت چیان,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,نفت و انرژی
 در پی انتشار یادداشتی در عصرایران، حمید چیت چیان (وزیر سابق نیرو) با ارسال متنی، اظهارات منتشر شده به نقل از خود در این یادداشت را تکذیب کرد.

متن ارسالی به این شرح است.

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

 

 

با سلام. در مورخه ۵ آذر ماه سال جاری، آن سایت مقاله ای با عنوان "از استبداد شرقی تا مافیای انتقال آب" (با کد خبر ۵۷۴۹۸۲) منتشر کرده و در آن نقل قولهائی از اینجانب شده که کاملا کذب و نادرست است. این مقاله و انعکاس آن در تعدادی از سایت ها انسا ن را به یاد آن داستانی می اندازد که کسی گفته بود خسن و خسین هرسه دختران مغاویه. ذیلا به بعضی از نقل های کذب مقاله اشاره می شود:

 

۱- این مقاله در نقل قول، "به اظهار وزیر نیروی سابق (چیت چیان) ..." و " اظهارات وزیر سابق نیرو در ماهنامه چشم انداز ایران (شماره ۱۰۰)" استناد می کند. در حالی که اینجانب نه قبل از مسئولیت وزارت نیرو و نه در حین و نه بعد از آن هیچ مصاحبه و مکاتبه ای با نشریه یاد شده نداشته ام. جالب این است که نشریه مذکور هم چنین ادعائی ندارد. 

 

۲- در شماره ۱۰۰ نشریه یادشده، گزارشی از میزگرد نشریه با شرکت چند نفر و از جمله سازنده فیلم مادرکشی (آقای سوهانی) چاپ شده است. آقای سوهانی، درباره نظرات این جانب که در سال ۱۳۹۳ در برنامه ثریای تلویزیون پخش شده اظهار نظر و نقد هائی دارند. البته بعضی نقل قولهائی نموده اند که فاقد صحت است. فیلم برنامه موجود و عدم صحت نقل قول های ایشان کاملا روشن است. تعجب این جاست که آقای نواصری اظهارات و نقد های آقای سوهانی را، به نام اظهارات وزیر نیروی سابق در نشریه چشم انداز ایران نقل کرده است.

 

۳- متأسفانه آقای نواصری، نه تنها اظهارات آقای سوهانی را به کذب به عنوان اظهارات وزیر نیرو ذکر کرده، بلکه به علاوه در جملات وی هم دستکاری کرده و در حالی که فرد اخیرالذکر در این گزارش صحبتی از مافیا نداشته، چنین می نویسد:"این ساختار مافیائی بنا به اظهار وزیر سابق نیرو (چیت چیان) از ابتدای تشکیل وزارت نیرو خود را متشکل، بازتولید و سازماندهی کرده است" . یعنی دروغ اندر دروغ اندر دروغ.

 

۴- اینجانب در باره نظرات کارشناسانی که در ضرورت احداث سدها تردید دارند، مکررا نظرات خود را بیان کرده ام و نیازی نمی بینم که در اینجا تکرار کنم و فعلا روی صحبت من با آنان نیست. لکن به افرادی که برای رسیدن به اهداف خود، می خواهند به چند نقل قول کذب متشبث شوند اعلام می کنم، از این روش طرفی نخواهند بست. و بالاتر اینکه با تهمت زدن به هزاران مدیر و کارشناس لایق، زحمتکش، مطلع و دانشمند صنعت آب که در سخت ترین شرائط کشور، بزرگترین خدمات را به ملت ایران تقدیم کرده اند، اگر در این دنیا ملزم به پاسخگوئی نباشند، در میزان عدل الهی باید جوابگو باشند. طبیعی است در مجوعه فعالیت های گسترده و بسیار مفید و حیاتی که این صنعت به ملت ایران تقدیم کرده، احتمال بروز اشتباهات کارشناسی وجود داردکه در برابر عظمت کارهائی که انجام شده بسیار ناچیز می باشد. 

 

۵- اگر آسیب مقاله موصوف، فقط به نقل چند دروغ از بنده محدود می شد، اینجانب اقدام به پاسخگوئی نمی کردم. لکن آسیب های جدی ممکن است بر این مقاله مترتب شود که مرا ناچار به پاسخگوئی نمود:

 

اولاً: در این مقاله، فعالیت های شبانه روزی و خالصانه گروه کثیری از کارشناسان، کارکنان، مدیران و صنعتگران صنعت آب از ابتدای شکل گیری وزارت نیرو تا کنون (اعم از کارکنان دولت و شرکت های خصوصی) که در طراحی، اجرا، بهره برداری و مدیریت طرح های آب تلاش کرده اند و هشتاد میلیون آحاد این کشور همگی برخوردار از نتایج کار و فعالیت این جمع خدوم هستند، تحت عنوان مافیای آب، زیر سؤال رفته است. عدم پاسخ گوئی اینجانب ممکن بود - حتی به مقدار سر سوزنی - همدلی با این ظلم واجحاف تلقی گردد. لذا برای دفاع از حق این جمع بزرگ از خدمتگزاران بی نام ونشان مردم واجب دانستم پاسخ دهم. 

 

ثانیاً: نقل قول های کذب مقاله از این جانب، در بعضی از سایتهای دیگر منعکس شده و احتمال میرود مورد سوء استفاده عده ای آشوب طلب و فتنه گر برای ایجاد تنش و اضطراب بین استانها و مناطق قرارگیرد. ضرورت رفع ابهام ایجاب نمود کذب بودن همه نقل قول های مقاله را صراحتاً اعلام نمایم.

 

ثالثاً: بعضی از سایت های دیگر که مقاله را نقل کرده اند، از تیترها و عناوینی همچون "افشاگری گسترده وزیر سابق نیرو" استفاده کرده اند. لازم است به صراحت اعلام کنم، اینجانب نه تنها افشاگری نسبت به وزارت نیرو ندارم، بلکه این وزارتخانه و شرکت های تابعه آن را از پر افتخارترین، موفقترین، عالمترین و خدمتگزارترین دستگاه های اجرائی این کشور می دانم و با تمام وجود به ۲۵ سال حضور و خدمت مداوم در این صنعت و همکاری با کارکنان آن افتخار می کنم.

 

در خاتمه از اینکه دیروز با تذکر اینجانب، مقاله را مسدود نموده اید تشکر می کنم، در عین حال به دلیل اینکه طی روزهای گذشته، مقاله مکررا در سایت های مختلف بازنشر شده، درخواست انتشار این پاسخ را در سایت عصر امروز دارم. 

 

حمید چیت چیان 

 

۱۴/۹/۹۶

 

 

 

 

 

  • 10
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش