دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۳۴ - ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۲۱۰۹۱
اقتصاد جهانی

جف بزوس سومین بازنده ثروتمندان جهان

جف بزوس,بنیان گذارآمازون
جف بزوس با ضرر ۲۰.۵ میلیارد دلاری به رتبه سوم فهرست ثروتمندان فوربس سقوط کرد. ارزش خالص بنیان‌گذار آمازون به ۱۵۰.۱ میلیارد دلار کاهش یافت زیرا سهام این شرکت با مشکل مواجه شد..

به گزارش ایسنا، جف بزوس، بنیان‌گذار آمازون، در فهرست میلیاردرهای فوربس به رتبه سوم سقوط کرد و دارایی خالص او به دلیل شکست سهام آمازون به ۱۵۰.۱ میلیارد دلار کاهش یافت. این میلیاردر پس از اینکه نتایج شرکت تجارت الکترونیکی، سرمایه‌گذاران را ناامید کرد، شاهد کاهش ۲۰.۵ میلیارد دلاری از ثروت خود بود.

طبق گزارش فوربس، برنارد آرنو، رئیس گروه لوکس فرانسوی ال و ام هاش (LVMH) با ثروت شخصی ۱۵۷.۷ میلیارد دلاری در جایگاه دوم قرار گرفت.

برخلاف فهرست فوربس، شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، بزوس را با دارایی خالص ۱۴۸ میلیارد دلار، دومین فرد ثروتمند جهان معرفی کرد. در اوج فعالیت خود در سال جاری، بنیان‌گذار آمازون از دارایی خالص بیش از ۲۱۰ میلیارد دلار برخوردار بود.

سهام آمازون در روز جمعه پس از گزارش اولین ضرر سه ماهه خود در هفت سال گذشته و کندترین رشد فروش از سال ۲۰۰۱ به بعد، ۱۴ درصد کاهش یافت زیرا بزرگترین خرده فروش آنلاین تلاش می‌کند تا دستاوردهای عمده‌ای را که در اوایل همه‌گیری به دست آورده است را کسب کند. این شرکت با افزایش انرژی، افزایش تورم که ممکن است فروش و هزینه‌های نیروی کار را کاهش دهد همچنین تغییر عادات خرید با بازگشت مردم به فعالیت‌های قبل از همه‌گیری دست و پنجه نرم می‌کند.

بلومبرگ گزارش کرد که  بزوس، ۵۸ ساله، اکنون سومین بازنده بزرگ ثروت در سال جاری است و دارایی وی از اول ژانویه نزدیک به ۴۴ میلیارد دلار کاهش یافته است.

بر اساس داده‌های فوربس، ایلان ماسک، بنیان‌گذار و مدیر اجرایی تسلا، سازنده خودروهای الکتریکی و شرکت موشکی اسپیس ایکس، با ثروت خالص ۲۴۶ میلیارد دلاری، ثروتمندترین فرد جهان است. ماسک که توییتر را به مبلغ ۴۴ میلیارد دلار معامله کرد، در اقدامی آشکار برای شروع سرمایه‌گذاری برای خرید پلتفرم میکروبلاگینگ، حدود ۸.۵ میلیارد دلار از سهام تسلا را فروخته است.

بر اساس پرونده‌های نظارتی انجام شده در کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات‌متحده، وی در این هفته حدود ۹.۶ میلیون سهام این سازنده خودروهای الکتریکی را واگذار کرد. این میلیاردر شخصا ۲۱ میلیارد دلار از سهام خرید توییتر را که در ۲۵ آوریل اعلام شد، تضمین کرد. ۱۲.۵ میلیارد دلار دیگر از قرارداد توییتر توسط سهام وی در تسلا تضمین می‌شود. انتظار می‌رود این معامله در سال ۲۰۲۲ نهایی شود.

بر اساس گزارش فوربس، بیل گیتس، بنیان‌گذار مایکروسافت، با دارایی خالص ۱۲۹.۴ میلیارد دلار، چهارمین فرد ثروتمند جهان است. پس از وی میلیاردر خودساخته گوتام آدانی با ثروت شخصی ۱۲۵.۹ میلیارد دلاری قرار دارد. فهرست ثروتمندان نشان داد که رئیس گروه آدانی روز دوشنبه با عبور از وارن بافت، رئیس برکشایر هاتاوی، برای اولین بار به جمع پنج میلیاردر برتر ملحق شد.

بلومبرگ گزارش کرد که در ماه فوریه، آدانی، ۵۹ ساله، با دارایی خالص ۸۸.۵ میلیارد دلار، به عنوان ثروتمندترین فرد آسیا معرفی شد و در آن زمان به عنوان دهمین فرد ثروتمند جهان نیز شناخته شد. بر اساس گزارش فوربس، آدانی یکی از بزرگ‌ترین ثروت‌آوران جهان در سال جاری است و با افزایش سرسام‌آور سهام شرکت‌های فهرست‌شده‌ خود، بیش از ۴۰ میلیارد دلار به ثروت خود اضافه کرده است.  

بافت که به اوراکل اوماها معروف است، ۱۱۶.۶ میلیارد دلار دارایی خالص دارد.

بر اساس شاخص فوربس، موکش آمبانی، رئیس صنایع ریلاینس (Reliance)، با دارایی خالص ۱۰۵.۴ میلیارد دلار، هفتمین فرد ثروتمند جهان است.

بر اساس شاخص بلومبرگ، ۵۰۰ ثروتمند جهان در روز جمعه در بحبوحه رکود گسترده بازار در مجموع بیش از ۵۴ میلیارد دلار ضرر کردند.

فوربس در فهرست سالانه میلیاردرهای جهان در سال ۲۰۲۲ اعلام کرد در مجموع ۲۶۶۸ میلیاردر در جهان وجود دارد که از رکورد ۲۷۵۵ میلیاردر در سال ۲۰۲۱ کمتر است. این فهرست ماه گذشته منتشر شد و از قیمت سهام و نرخ ارز از ۱۱ مارس برای محاسبه دارایی خالص ثروتمندترین افراد جهان استفاده کرد.

فوربس در آن زمان اظهار کرد: «در مجموع، امسال ۳۲۹ نفر از فهرست میلیاردرها خارج شدند که بیشترین میزان از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۹ است».

همچنین افزود: «ایالات‌متحده با ۷۳۵ نفر، در مقایسه با ۷۲۴ نفر در سال گذشته همچنان بیش از هر کشور دیگری میلیاردر دارد».

چین با ۶۰۷ نفر از جمله هنگ کنگ و ماکائو در رتبه دوم قرار دارد و پس از آن هند (۱۶۶)، آلمان (۱۳۴) و روسیه (۸۳) قرار دارند.

فوربس در گزارش سالانه خود بیان کرد: مجموع دارایی خالص ثروتمندترین افراد جهان در سال گذشته ۳ درصد کاهش یافت و به ۱۲.۷ تریلیون دلار رسید که رکورد ۱۳.۱ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۱ به ثبت رسید.

  • 16
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش