به گزارش ایسنا، سازمان هوانوردی فدرال ایالات متحده آمریکا از تعطیلی موقت برج مراقبت ترافیک هوایی فرودگاه بین المللی شیکاگو میدوی (Chicago’s Midway) به علت ابتلای برخی از کارکنان و تکنسینهای فعال در آن به ویروس کرونا خبر داد.
این سازمان در ادامه این بیانیه اعلام کرده که فرودگاه شیکاگو همچنان با حداقل ظرفیت خود و با بهره گیری از فناوری های جایگزین همچنان آماده به کار بوده و پروازها در حال انجام است تا هر چه سریعتر محیط کاری کارکنان و تکنسینهای فعال در برج مراقبت این فرودگاه به طور کامل پاکسازی و ضدعفونی شده و پرسنل مربوطه نیز تحت مداوای دقیق پزشکی و درمانی قرار بگیرند.
بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، از آنجایی که فرودگاهها، ایرلاینها و سایر بخشهای مربوط به صنعت هوانوردی و حمل ونقل، جزو مراکز پرخطر و درگیر با ویروس کرونا محسوب میشوند، این سازمان قصد دارد تمامی کارکنان، مهندسان و تمامی پرسنل فعال در فرودگاهها و ایرلاینها را به طور دقیق معاینه و بررسی کرده و از آنها تست ابتلا به ویروس کرونا بگیرند تا این اطمینان حاصل شود که تمامی آنها در سلامت کامل به سر برده و میتوانند به خوبی کار و فعالیتهای شغلی خود را انجام و ادامه دهند.
این سازمان همچنین اعلام کرده که در اسرع وقت و با رعایت کامل نکات بهداشتی و ایمنی، برج مراقبت فرودگاه بین المللی شیکاگو که بدون شک یکی از بزرگترین فرودگاههای ایالات متحده آمریکا به شمار می رود، فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.
تعطیلی میدان نفتی عراقی در پی شیوع کرونا
در پی اقدام شرکت پتروناس در تخلیه کارکنانش از یک میدان نفتی در عراق به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا، دولت این کشور مجبور شد تولید ۹۵ هزار بشکه در روز نفت این میدان را متوقف کند.
شرکت مالزیایی پتروناس که اپراتور میدان نفتی غراف در جنوب عراق است، کارکنانش را از این پایگاه خارج کرد. مقامات این میدان نفتی به رویترز گفتند: پتروناس بدون مشورت با مقامات محلی چنین اقدامی انجام داده است.
مقامات عراقی که از تخلیه کارکنان پتروناس اطلاع نداشتند ناچار شدند تولید این میدان نفتی را متوقف کنند اما سرگرم کار برای ازسرگیری تولید آن هستند.
بر اساس گزارش اویل پرایس، شیوع ویروس کرونا به طرق مختلف روی فعالیت شرکتهای نفتی تاثیر گذاشته و بسیاری از آنها را ناچار کرده است برای حفظ سلامت کارکنانشان آنها را به دورکاری بفرستند. شرکتهای نفتی در آمریکا از کارمندان دفتری خود خواسته اند دورکاری کنند و برای کارکنان بخشهایی که امکان دورکاری وجود ندارد، چک سلامت انجام می دهند. شرکتهای اکسون موبیل، BP، کیندر مورگان و شل از جمله شرکتهایی بودهاند که از کارمندان دفتری خود خواسته اند به دورکاری بروند.
برای عراق که دومین تولیدکننده بزرگ نفت عضو اوپک است، شیوع ویروس کرونا تنها یک خطر سلامتی برای کارکنان میادین نفتی نیست بلکه مشکلات مالی جدی را به وجود آورده است. این کشور که برای ۹۵ درصد از درآمد بودجه خود به درآمد نفتی وابسته است، کمترین تنوع اقتصادی را در میان تولیدکنندگان منطقه خاورمیانه دارد و ریزش قیمت نفت احتمالا این کشور را ناچار خواهد کرد پروژههای عمرانی و انرژی خود را متوقف کند. همچنین عراق ممکن است مجبور شود برای تامین کسری بودجه امسال به استقراض در بازار بینالمللی متوسل شود.
- 12
- 5