
به گزارش مهر به نقل از سیانبیسی، رئیس صندوق بینالمللی پول اعلام کرد افت اقتصاد جهان به قدری شدید بوده است که تا به حال نیمی از کشورهای جهان از این صندوق درخواست کمک مالی کردهاند.
کریستالینا جورجیهوا در مصاحبه با سیانبیسی گفت: این وضعیت اضطراری بیمانندی است. علت آن هم دولتهای بد و اشتباهات نیست. به همین علت ما به سرعت در حال تأمین اعتبار هستیم.
جورجیهوا گفت: ما فقط خواهان یک چیز هستیم: لطفاً این پولها را صرف پزشکان و پرستاران خود کنید و مطمئن شود سیستم سلامت عملکرد صحیحی دارد و افراد آسیبپذیر و ممدکاران محافظت شدهاند.
او در پایان گفت: این اولین بار در تاریخ صندوق بینالمللی پول است که متخصصان اپیدمی (اپیدمیلوژیستها) به اندازه متخصصان اقتصاد کلان برای پیشبینیهای ما مهم هستند. ما امیدواریم دانشمندان ما، ما را ناامید نکنند.
هشدار صندوق بینالمللی پول درباره آسیبپذیری دوگانه آسیای غربی
صندوق بینالمللی پول در گزارش جدید خود در مورد رکود شدید اقتصاد آسیای غربی در سال جاری تحت تأثیر شوک دوگانه از شیوع کرونا و سقوط قیمتهای نفت، هشدار داد.
به گزارش مهر به نقل از سیانبیسی، صندوق بینالمللی پول در گزارش جدید خود در مورد رکود شدید اقتصاد آسیای غربی در سال جاری تحت تأثیر شوک دوگانه از شیوع کرونا و سقوط قیمتهای نفت، هشدار داد
رئیس بخش آسیای غربی و آفریقای شمالی آیاماف، جهاد ازعور، گفت: آسیبپذیری برخی کشورها، به ویژه آنهایی که سطح بیکاری بالا و رشد اقتصادی اندکی دارند بیشتر است.
او پیشبینی کرد که در برخی از کشورهای این منطقه مردم دست به اعتراض زده و وضعیت را ناآرام کنند چراکه اقتصادهای منطقه از این شوک دوگانه به شدت تحت فشار هستند. طبق پیشبینی آیاماف ارزش کاهش صادرات نفت از این منطقه برابر با ۲۵۰ میلیارد دلار خواهد بود.
صندوق بینالمللی پول پیشبینی کرد که اقتصاد منطقه آسیای غربی و آفریقای شمالی (منا) در سال ۲۰۲۰ با رشد منفی ۳.۳ درصدی روبرو شود که این بدتر از پیشبینی این صندوق برای رشد اقتصاد جهان است. آیاماف پیشبینی کرده است که اقتصاد جهان در سال ۲۰۲۰ با رشد منفی ۳ درصدی روبرو شود.
آیاماف همچنین پیشبینی کرده است که رشد اقتصادی لبنان در سال ۲۰۲۰ منفی ۱۲ درصد شود. اقتصادهای امارات متحده عربی و عربستان هم به ترتیب ۳.۵ درصد و ۲.۳ درصد کوچک خواهند شد.
- 11
- 2